Foto bij Chapter 062

Een week later
Gisternacht was heel gezellig geweest met Harry, als je snapt wat ik bedoel. Het was wat ongemakkelijk omdat ik steeds aan Larren moest denken, maar het was ook erg fijn. Ik had nu de oude vertrouwde Harry weer terug.
Ik lig nog lekker tegen hem aan wat op mijn iPhone te kloten, want hij sliep nog en ik wilde hem niet wakker maken. "Yazzzz?" klonk zijn hese ochtendstem na een tijdje. "Is that my new nickname or something?" lach ik terwijl ik mijn hoofd naar boven draaide zodat ik zijn gezicht kon zien, en Harry knikt glimlachend. "I love you Yazzz" zegt hij, en slaperig drukt hij wat kusjes in mijn nek. "You have to shave baby tarzan" lach ik als ik wat geprikkel voel, en Harry maakt een beledigd geluidje. "Accept the fact I'm a man now, Yazzeldaz" fluistert hij, en hij gaat gewoon door. "Yazzeldaz?" proest ik uit, en ik begin zo erg te lachen dat ik bijna het bed uit rol. Door mijn bijna-val merk ik wel opeens de klok op, die al bijna 2 uur 's-middags aangaf. "Wow, did we sleep that long?" zeg ik verbaasd, maar op datzelfde moment hoor ik Liam roepen vanuit de woonkamer. "BOOOOYS, WE NEED TO PRACTICE" roept hij, en Harry zucht. "Get up, lazy ass" zeg ik, en ik ga met mijn hand door zijn haar wat een schattig effect geeft.
Hij staat langzaam op uit bed, trekt een boxer aan en gooit zijn shirt mijn kant op. Ik trek snel het shirt - dat bij mij meer op een jurk lijkt - aan, en loop dan met hem mee naar beneden. De andere jongens, behalve Niall, zitten al in een soort rondje op de bank, en Liam heeft een papiertje vast. "Paul said we have to practice this new song on the guitar" zegt hij, en de jongens knikken. "But where's Niall? He's the only one who can play the guitar" zegt Zayn, en Liam staat al op om Niall te gaan halen. "I can play guitar" zeg ik voorzichtig, en de jongens kijken me verbaasd aan. "You can?" vraagt Louis, en ik zie Harry ook verbaasd mijn kant op kijken.
Al sinds ik 8 was vond ik de gitaar een erg leuk instrument, omdat mijn vader het ook altijd had gespeeld. Van mijn 10e tot mijn 16e heb ik dan ook les gehad, en ik kreeg vaak te horen dat ik er erg goed in was. Maar om de een of andere reden heb ik het de laatste tijd een beetje verwaarloosd, en speel ik niet veel meer.
"Play something for us!" zegt Zayn, en hij geeft me Niall's gitaar aan. Ik stem eerst de gitaar een beetje, en al gauw vult het deuntje van 'What Makes You Beautiful' de kamer en zingen de jongens vrolijk mee. Niall is er inmiddels ook bij gaan zitten, die zo te zien net wakker is geworden door het geluid dat wij hebben geproduceerd, en zingt ook mee. Als Harry het laatste woord heeft gezongen, beginnen te jongens te klappen. "That was amazing!" jubelt Niall, wat me goed deed. Hij speelde zelf immers ook heel goed gitaar, dus dat is altijd leuk om te horen.
"Can you play the new song for us?" zegt Liam, en ik knik. "Sure, do you have the chords for me?" vraag ik, en Liam kijkt vragend naar Niall. Niall geeft me een blaadje met de akkoorden erop, en ik begin wat te tokkelen. Na wat geoefend te hebben weet ik de akkoorden uit mijn hoofd, en kan ik het bijna helemaal perfect spelen. De jongens zingen mee, wat af en toe fout gaat omdat ze dit lied nog nooit eerder hebben geoefend, maar uiteindelijk komen ze er toch uit en klinkt het perfect.
"You're amazing" zegt Harry, en hij geeft me trots een kus op mijn wang. "Thanks Haz, your solo was also amazing" zeg ik lief terug, en ik geef de gitaar weer aan Niall. Inmiddels zijn we alweer een uur verder van toen we begonnen, en besloten we met zijn allen te gaan lunchen. Liam deed wat broodjes voor ons allemaal in de oven, die we vervolgens onder het genot van verse jus d'orange gezellig met elkaar op aten.
Dit is dus een week later, en het volgende hoofdstuk wordt
een paar maanden later zodat de verhaallijn die ik wil
nog wel klopt, dat jullie het even weten (:
Ik denk wel dat het spannend gaat worden, ik hoop
dat jullie dat ook vinden..


KUDO PLEASE? <3

ilovezaynjw zei op 1 mei 2012 - 18:13:
dus je droomt over seks met harry:D?? haha

Duh, wie niet?(hoera)
Hahaha nee, ik bedoel met die droom gewoon wat er in het
algemeen gebeurt, vooral het begin met die signing, en
dat hij vreemdgaat en nog iets maar dat komt
nog dus dat ga ik niet verklappen ^^

Reacties (7)

 • RandomnessXx

  ow dus hij gaat wéér vreemd?? stoute hazza! of had je al eerder gedroomd en heb je dat deel al "verstory'd" (random woordje yeah i know)
  nou ja ik lees wel.:D:D

  7 jaar geleden
 • bieberin

  If this was real life, I would like to be Yara now!

  7 jaar geleden
 • Mariszcka

  Omg, ik ben zo blij <3 This all made my day!

  7 jaar geleden
 • Niall1DLouis

  snel verderrrrrrrrrr(K)

  7 jaar geleden
 • ilovezaynjw

  snel vurdurr:)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen