Foto bij Chapter 063

Na een heerlijke lunch - of eigenlijk ontbijt - lopen we weer naar boven om ons klaar te maken. Harry en de jongens hadden deze middag een interview, en ik ging naar 'huis'. Milou had gelukkig ook een leuke jongen ontmoet die bij ons in het appartementencomplex woont, dus ik hoefde me ook niet zo schuldig te voelen dat ik steeds zoveel bij Harry was.
Het was een heerlijk warme dag in Londen, dus ik kon gelukkig mijn favoriete zomerse setje kleding aan. "Sexy" mompelt Harry, en ik wijs naar zijn boxer. "I'm sure the girls find that sexy too, but you better put some clothes on for that interview" lach ik, en loop vervolgens naar de badkamer om mijn make-up te doen. Als ik terug kom ligt Harry nog steeds lui in zijn boxer op het bed wat met zijn iPhone te spelen, en ik besluit er maar gewoon bij te gaan liggen. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder, en doe eventjes mijn ogen dicht. Gewoon, om even te genieten van de rust.
"We deserve a holiday" zegt Harry ineens, en hij begint door mijn haar te strelen. Ik maak een zacht 'uhu'-geluidje, en doe mijn ogen weer open. "But mr Styles is famous, and needs to work" zeg ik zielig, en kijk omhoog om in zijn ogen te kunnen kijken. "Nope, I'm free for the next two weeks" zegt hij, en wiebelt met zijn wenkbrauwen. "So what do you think?"
"I'd love to god on a holiday with you" zeg ik, en onze lippen vinden elkaar again, again, and again.Sorry voor het extreem korte stukje,
(mijn kortste stukje ooit!:S)
maar hierna komt de tijdsprong en ik had even geen inspiratie
meer om dit nog meer te vullen.. sorry haha (:
Ik maak het morgen wel goed met lekker veel stukjes!
But it's 00:00, and that means a new day..
So, kudo please my dears? <3
xox

Reacties (2)

 • MississCandy

  hihi love that set too <3

  8 jaar geleden
 • Mariszcka

  'en wiebelt met zijn wenkbrauwen'-toen moest ik zó erg denken aan dit:
  http://youtu.be/uNCjUnxrcps

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here