Foto bij Chapter 064 - Harry's POV

5 maanden later
Harry's Point Of View

We waren op vakantie geweest naar de Bahamas, en het was heerlijk. We hebben genoten van de zon, de zee, het strand, en vooral van elkaar.
Nu, bijna een half jaar verder, zit ik als de gelukkigste jongen van de wereld tv te kijken samen met mijn meisje, de 4 andere jongens, Eleanor, Danielle, Milou en Matty. Matty is mijn neefje, en sinds 2 maanden heeft hij wat met Milou. Ik ben blij voor mijn kleine neefje, Milou is echt een leuk meisje. Het grappige is, dat toen ze begonnen te daten, Milou helemaal niet wist dat hij mijn neefje was, en andersom wist Matty ook niet dat ze heel toevallig de beste vriendin van Yara was. Ach, ik vind het alleen maar leuk dat mijn neefje samen met de beste vriendin van mijn vriendin heeft. Alleen is het wel een beetje zielig voor Niall, want die is volgens mij nog steeds niet helemaal over Milou heen. Maar ja, die jongen heeft duizenden meisjes aan zijn voeten, die komt er ook heus wel.
"Arghh I hate the news" mompelt Niall terwijl hij onderuitgezakt met een zak chips naast ons zit en geïrriteerd naar de tv staart als het nieuws in beeld komt.
"One Direction number one in America!" leest de nieuwslezer voor, en Niall kijkt gelijk weer vrolijk. "Never mind, I love the news!" zegt hij, en we moeten allemaal lachen.
Ik voel hoe Yara wat extra tegen me aankruipt, en wat met mijn haar begint te spelen waar ik van geniet. Ik ben zo blij dat het al bijna een half jaar goed tussen ons gaat, en ik ben nog steeds stapelverliefd.
"Shocking news for bandmember Harry Styles" zegt de nieuwslezer, en iedereen kijkt verbaasd naar mij. "Oh?" zegt ik, want ik heb werkelijk geen idee wat er mis met mij zou moeten zijn. Het beeld op tv schiet over naar een andere locatie, wat op een woonkamer lijkt. Er komt een meisje in beeld gelopen, en gaat op de stoel voor de camera zitten, klaar om een interview te doen. Larren. Ik voel hoe alle hoofden in deze ruimte mijn kant op worden gedraaid, maar ik ben net zo verbaasd als ieder ander.
"When did you notice it?" vraagt de interviewer aan Larren, en ze begint zachtjes te praten. "Yesterday morning. I felt sick and I had to puke, and my brests started to tingle. I immediately knew it wasn't just the flu or something. Then I did a pregnancytest this morning, and it was positive.." zegt ze, waarna ze begint te huilen.
Milou mompelt met grote ogen iets in het Nederlands naar Yara.
"After the break you'll see more from Larren, who claims to be carrying Harry Styles' baby."
"Wait, what?" roept Louis, en hij spuugt zijn cola uit.
Dit kan toch niet waar zijn? Was Larren zwanger? Van mij? Dit kán gewoon níet waar zijn.. Duizenden vragen gingen als een razende door mijn hoofd. Er klopte gewoon iets niet, het kon niet. Ze had me ooit verteld dat ze altijd aan de pil was, omdat dat helpt tegen een vette huid. Daar kan ze toch niet zomaar mee gestopt zijn? Ze gebruikt die pil al jaren!
"You didn't use a condom?!" roept Yara die gelijk recht is gaan zitten, en ze slaat haar hand voor haar mond. "Dit kan niet waar zijn.." mompelt ze, waarschijnlijk iets Nederlands.
Ik weet niet wat er aan de hand was, maar er kwam even niks uit mijn keel. Ik bleef maar naar de televisie staren. Het klopte gewoon niet. Ik kan haar niet zwanger hebben gemaakt, het kán niet..Niet verwacht hè?
Vergeet niet je vragen achter te laten voor m'n Q&A! Je kan alles vragen, persoonlijke dingen, iets over m'n story, en zelfs welke ingrediënten pindakaas heeft, haha. Ik vind het superleuk om vragen te beantwoorden, dus barst los ^^
KUDO? <3

xox

Reacties (15)

 • RandomnessXx

  Oké mijn absoluut heel geloofwaardige theorie klopte dus niet... Wat een verrassing XD

  7 jaar geleden
 • Mariszcka

  Ik denk dat Larren het faked om Yara en Harry dus alsnog in de zeik te nemen zoals ze Harry vertelde in Disney.
  Dus ja de spanning is veilig overgekomen vanaf het beeld naar mijn brein!

  7 jaar geleden
 • Nyara

  O_O

  snel verder

  7 jaar geleden
 • Saraxoxo

  Ik denk dat Larren óf niet zwanger is óf Harry niet de vader is ..

  7 jaar geleden
 • bieberin

  Vraag: loop de verhaallijn zoals je wilt of heb je tijdens het typen iets anders bedacht?

  DRAMAQUEEN IS BACK.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen