5 Jaar later


Bo Remy op schieten zij me moeder. Ja mam we komen zij ik. Zo zusje je eerste dag naar Zweinstein wat vind je er van? vroeg Remy. Super veel zin in zij ik. Hopelijk kom ik wel bij Zwadderig. Daar kom je egt wel hoor zus. Jongens nu komen anders zijn jullie te laat zij mam weer. Remy en ik rende de trap af naar beneden. Zo de auto in en weg hier zij mam weer. Ga je je dreuzel leven missen schat? zij mam. Mmm nee want ben een heks ook al wonen we in de dreuzel wereld ben ik nog geen dreuzel mam. Ja oke is wel zo sorry vraag het al niet meer. Na een rit van 30 minuten kwamen we aan op het treinstation.

We zijn der kom snel zij me moeder. We liepen snel door naar paron 9¾ we kwamen een op het paron en zag gelijk Draco. Draco Draco Draco riep ik en rende naar hem toe. Bo Bo Bo Bo zij Draco en hij rende richting mij. Heb je gemist zij Draco. Ik jou ook. En ik vind het zo leuk dat we naar dezelfde school gaan en dan komen we ook nog is in dezelfde afdeling zij Draco blij. Ja dat is juist het leukste zij ik ook blij. Jongens kom dan gaan we naar de trein. Ga je missen mam zij ik. Ik jou ook Bo. Je gaf je moeder voor de laatste keer een dikke kus op der wang en liep de trein in.

He zusje ik ga bij me vrienden zitten. Mmm oke is goed Remy zie je. Draco waar gaan we zitten vroeg ik. Weet ik niet het is overal al vol. Wacht Draco hier is het vrij. Ik deed de deur open en vroeg aan het meisje of ik bij der mocht zitten. Ja natuurlijk zij het meisje vriendelijk. Ik ben Hermelien Griffel. Bo Draak. Draco Malfidus maar Bo ik ga op zoek naar Korzel en Kwast ja. Is goed zie je straks wel ja. Mmm sorry dat ik het vraag maar wat is er met je ogen vroeg Hermelien verlegen. Zo ben ik geboren de dokters weten niet hoe het is ontstaan maar heb niets raars gelukkig. Ik vind het mooi. Dankje wel. De deur ging open en er kwam een mollige jongen naar binnen. Mmm m,m,mag ik hier zitten? Ja natuurlijk zij ik. Mmm m,m,mag ik nog wat vragen. En dat is zij Hermelien. W,w,willen jullie me misschien helpen me pat te vinden i,i,ik ben hem kwijt zij de jongen verlegen. Ja natuurlijk ik ben Bo Draak trouwens. En ik Hermelien Griffel. Marcel Lubbermans zij de jongen. Hermelien zullen wij met ze tweeën gaan zoeken. Dan ga jij naar de andere kant Marcel. Ja is goed. Ter wel we zochten deed Hermelien de deur open waar twee jongens zaten. Hebben jullie een pat gezien vroeg ze. De roodharige jongen zij nee. Oke wacht eens zij ze opeens. Jij bent Harry Potter niet waar. Ik ben hermelien Griffen en dit is Bo Draak en jij bent. Ron Wemel zij die met een mond vol met smekies in alle smakken. Hermelien ik loop wel ff verder ja zie je zo. Ja is goed tot zo op het station. Ik liep verder en ik zag in een van de coupés me broer zitten met nog drie andere jongens. Hé kijk eens wie we daar hebben me kleine zusje Bo. Doe normaal Remy. Heb je toevallig een pat gezien. Nee zij Remy. Hoe zo vroeg een lange jongen in de hoek. Een jongen is hem kwijt. En die ga jij zoeken voor hem vraag de jongen. Ja dat doe ik omdat die het netjes aan me vroeg. Ik ben Bo Draak trouwens. Ik ben Fred Wemel en ik George Wemel. En ik Jeffrey De Waal. Maar jullie zij Griffoendors toch. Ja dat klopt zijden de 2 in koor. En in welke afdeling zit jij vroeg ik aan Jeffrey. Ik zit in Zwadderig zelfde jaar als je broer. Oke leuk leuk zij ik. Blijf je gezellig hier zo zitten vroeg Remy. We zijn der toch zo. Wat heb jij coole ogen zeg zij George. Ja gaaf kom ik aan met me blauwen ogen zij Jeffrey. Ja jongens ik zij toch dat ik een cool zusje had of niet. En we moesten allemaal lachen.

Toen de trein stopte en we op het paron aan kwamen was het heel druk. Alle eerstejaars hier heen zij een grote man. He Hermelien vind je het goed als ik bij Draco ga staan. Nee ga maar hoor. We kwamen per boot aan bij het kasteel. Alle eerstejaars in een nette rij gaan staan zo kunnen we de namen opnoemen zij een dame met grijs haar in een groene jurk met een heksenhoed op. We liepen een grote zaal binnen en ik zag in me ooghoek Jeffrey en Remy zitten. We stonden steel en ik zag een kruk met daarop een hoed. We gaan nu jullie indelen zij de Proffesor. Hermelien griffel, Griffoendor. Draco Malfidus Zwadderig zij de hoed al voor dat die hem op had. Ik was als laatste natuurlijk. Bo Draak zij de professor. Ik liep het trapje op en ging op de stoel zitten. Mmm heel moeilijk zij de hoed tegen me, je heb een goed stel hersens maar ook een sluw karakter maar ook weer te aardig. Waar zal ik je zetten zij de hoed. Aaaah ik weet het al Griffoendor roepte de hoed hard. De tafel van Griffoendor juichte. Ik liep naar de tafel en keek naar Remy. Hij knikte en ging er van uit dat hij het goed vond. Ik ging naast Hermelien zitten. Bo gaat het wel goed met je, je ziet een beetje bleek. Mmm ik denk het ik weet het niet Hermelien zij ik een beetje verdrietig. Het eten verscheen op tafel en iedereen ging gelijk eten. Ik kreeg bijna geen heb door me keel. Na het eten gingen we naar de slaapzaal. Ooo gelukkig ik kom wel bij jou op de kamer jou zij ik tegen Hermelien opgelucht. Ik ging me koffer uit pakken en ik zag vlaggetjes van Zwadderig in me tas liggen. Je hordt bij Zwadderig he vroeg Hermelien. Mmm ja eigenlijk wel. Me hele familie heeft daar gezeten en nu zit ik hier zo ik kan het niet geloven zij ik een beetje verdrietig. Er liep een traan over me gezicht. Hé het komt goed je gaat vast veel vrienden maken en je heb mij al zij Hermelien. Ja dat is wel zo zij ik iets blijer. Hermelien en ik hebben nog wel 2 uur gepraten over van alles maar daarna gingen we slapen want we moesten weer vroeg op.

Reacties (2)

 • HaagseWijfie

  ja ik weet het maar ik heb dislexy dus ik kan dat niet ond hou het niet sorry

  9 jaar geleden
 • Fabi

  Haai! Mag ik je ook een tip geven??

  Gebruik leestekenzoals in deze zin:

  'Bo, Remy! Op schieten!' zei mijn moeder

  Snap je?? Probeer daar eens op te letten! Dat zou het nog fijner maken om te lezen.

  (flower)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen