Foto bij Chapter sixty-eight

Jake Fraun

"Josh and Kenny are going with you. I stay here and I take another plane. Simon will be at the airport, waiting for you guys. Stay with Josh and Kenny, don't leave them!"
De vrouw sprak overredenend en keek ons een voor een aan. We knikten braafjes en de vrouw verliet het vliegtuig. Ik nestelde me in de zetel, naast Liam natuurlijk, en sloot mijn ogen met het idee nog wat te kunnen slapen. Maar ik schoot overeind toen een zwaargewicht op mijn schoot neerplofte. Louis keek me grijnzend aan.
"Wat?" vroeg ik, lichtelijk geïrriteerd. Liam grinnikte en ik keek heb chagrijnig aan.
"Weet je, Jakey, je bent schattig als je zo boos kijkt", glimlachte hij en ik kreeg automatisch een glimlach op mijn gezicht.
"Ik ben niet schattig", mompelde ik en ik deed mijn best om serieus te klinken. Maar eigenlijk kon het me geen barst schelen of hij me schattig noemde, zolang hij mijn naam maar zei was ik blij.
"Oh jawel, dat ben je wel, schattige schat van me."
Oké, er was een verschil tussen "schattig" en "schattige schat". Schattige schat klonk alsof ik een hond was, zo'n klein schoothondje dat de hele dag niets doet, maar vanaf je per ongeluk op één van zijn voor-de-voeten-lopende pootjes gaat staan het hele kot bijeen jankt. Ik rilde bij de gedachte.
"Ik ben niet jouw schattige schat", gromde ik en ik keek hem waarschuwend aan. Op dit moment bezat ik geen 'aai-factor'.
"Goed dan, babe", zei Liam zwoel en knipoogde. Ja hoor, ik voelde het bloed weer naar mijn wangen stijgen.
"Ongelooflijk, zelfs als ik voor hun neus zit, krijg ik geen aandacht."
Ik verplaatste mijn blik van Liam naar de pruilende Louis die nog steeds op mijn schoot zat.
"Ah Louis toch, krijg je geen aandacht?" vroeg ik en ik tuitte mijn lippen. Louis schudde verontwaardigd zijn hoofd.
"Valt tegen hé?" grijnsde ik en Louis zijn mond viel open van verbazing.
"Jij- ah!" Zoals hij deed, zag hij er totaal gay uit, met zijn nichterige zuchtje. En toen begon hij mij te porren. Een grinnik verliet mijn lippen en ik probeerde me zo kwaad en zo goed als het kon te verdedigen tegen zijn snelle vingers. Ik hikte van het lachen en gaf me uiteindelijk toch gewonnen.
"Dat zal je leren, mean boy", snifte Louis en hij haalde zijn neus naar me op waarna hij van me af gleed en naar Harry sprintte. Harry ontving hem met open armen en Louis krulde zich op tegen zijn borst. Er viel me iets op als ik naar hen keek, maar ik kon er mijn vinger niet op leggen. Vreemd.
"Je kan best slapen als je wil. Het is een lange vlucht en Charlie zal het geweldig vinden om je terug te zien", fluisterde Liam in mijn oor en ik sloot gewillig mijn ogen. Ik voelde zijn armen rond me heen en ik perste me, voor zover dat kon met de armsteun tussen ons in, tegen hem aan.
"Ach wat, krijg de klere", mompelde ik en ik kroop over de armsteun heen, op zijn schoot. Ik liet mijn hoofd tegen zijn borst rustten en ik voelde zijn hoofd op mijn kruin. Ik snoof zijn geur op en zuchtte genietend. Zijn armen gaven me een heerlijk warm gevoel en toen hij zachtjes begon te zingen, liet ik me door zijn sexy stem naar dromenland leiden.

Een kort stukje, nu ja, niet zo lang als gewoonlijk, maar ik denk dat het beter is om regelmatiger en korter te schrijven dan lange stukken maar ook lang wachten. Of wat denken jullie ervan? Als ik terug meer schrijf, krijg ik dan weer veel reacties?! Bedankt aan diegene die er de vorige keer moeite voor hebben gedaan! jumbielove, remmyflut, Zachaa and Jamezzz; THANKYOU(flower)

Reacties (6)

 • Explore

  Aaaahw.louis and harry he! *wbw*
  En Nialler moet blake ook weer zien. ;DDD
  Snelverder
  Xx

  9 jaar geleden
 • celientje94

  yay stukje thank you en ik vraag me ook wel af of blake er weer bij komt.
  (H)(flower)(H)

  9 jaar geleden
 • Jamezzz

  Ps: Gaat er nog wat gebeuren qua Blake?

  9 jaar geleden
 • Jamezzz

  Super sweet:DSnel verder:DIk heb liever korte stukkjes als je dan vaker schrijft:P

  Love this story!!

  9 jaar geleden
 • kryptonarry

  Weer geweldig stukje, mij maakt ht niet uit of je korte stukjes of lange stukje schrijft, zolang je maar schrijft!
  Ik ga denk ik ook maar weer eens dromen over een sexy stem! "wenkbrauwwiebel"

  Ik hartje Jou hartje Blake(K)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen