De volgende dagIk werd wakker geschut door Hermelien. Kom op staan Draakje zij ze$. Veelte vroeg Hermelien zij ik half slaperig. Ik stond op en liep naar de douches toe. Na dat ik een lekker warme douche had genomen gingen Hermelien en ik naar de grote zal voor het ontbijt.

Bo hoorde ik opeens cher me en draaideom, het was Jeffrey die me riep. Ik zie je zo wel Hermelien. Ik liep richting de tavel waar Jeffrey zat. Hé Jef wat is er. Je mag met het ontbijt zitten waar je wil kom je bij gezellig bij mij zitten. Ja is goed zij ik. Remy kwam aanlopen met een slaperig hooft. Morgen zij Remy. Hoe is het in het huis van Griffoendor vroeg Jeffrey. Nog niet zo veel aan zij ik een beetje lacherig. Zit liever bij jullie vindt het zo maar gezegd kut. Zit er nog een beetje mee dat ik niet ingedeeld ben bij Zwadderig. Hé schatje hoorde ik achter me en ik draaide me om. Hoi Draco. Kom je bij ons zitten vroeg ik. Nee ben op zoek naar Korzel en Kwast heb je ze toevallig gezien vroeg Draco. Ja die zitten daar aan het einden zich vol te vreten. Dan zie ik je wel zo in de les ja zij Draco. Ja is goed. Wat moest die knurft Malfidus van je vroeg Jeffrey. Hé dat is geen knurft dat is me beste vriend ja. Oke sorry vraag niets meer. Dat hoef je ook niet meer te doen. Ik stond op en liep richting de tafel waar Hermelien aan zat. Bo,Bo wacht nou riep Remy. Ik draaide me om. Wat!!! zij ik. Dat je niet bij Zwadderig zit hoef je niet gelijk zo te doen als een Griffoendor, en vooral je niet zo te gedragen want dat haat ik. Nou Remy dan heb je pech samen met het vriendje van je want ik ben nou eenmaal en Griffoendor. Ik draaide me boos om en ik liep weg naar Hermelien die met nog een meisje aan de tafel zat. Wat is was er? Vroeg Hermelien. Jeffrey noemde Draco een knurft en daar word ik boos om. Ik keek het nieuwe meisje aan. Ooo sorry dat ik zo deed ik ben Bo Draak. Denise Stonewall. Ik heb Je nog niet eerder gezien. In welke jaar zit je als ik vragen mag. In de eerste zij Denise. Waarom heb ik je gisteren niet gezien. Nou ja eigenlijk heel dom maar ik was te laat voor de trein. Ohh dat is wel jammer ja. Maar je zit wel in Griffoendor. Ja en ik horde net van Hermelien dat ik op dezelfde kamer lig als jullie. Gezellig zeg zij ik blij. Heel me dag weer goed. We gaan het vast leuk vinden met ze drieën. We hadden het gisteren al leuk nou met jou erbij nog leuker zij Hermelien lollig. De bel ging en we gingen naar de les.

Mmm Hermelien waar hebben we les? vroeg Denise. Gedaanteverwisselingen zij Hermelien. En daarna? vroeg ik. Moet ik het rooster ff voor lessen voor jullie. Graag zij Denise met en lagen de stem. Nou na de les van Professor Anderling hebben we Toverdranken en dan pauze. En dan? Vroeg ik. Bo Kijk maar op je lesrooster dan zie je het zelf wel. We waren lachend de klas in gekomen en op het bureau zat een kat. We zijn in ieder geval niet te laat zij Denise tegen me. Nee idd zij ik lachend. Professor Anderling is er zelf niet eens. Bo ik heb nog en plekje vrijgehouden voor je hoorden je Draco zegen achter me en ik draaide me om. Ik ga bij Draco zitten zij ik tegen Hermelien en Denise. Is goed. Zijden Denise en Hermelien in koor.

Later die dag


Sorry dat ik het zeg maar jou ogen zij bijzonder cool! zij Denise tegen me. Dankje wel zij ik lachend. De bel ging weer en we waren vrij. Zo wat gaan we doen vroeg Hermelien. Nou ik ga lekker niksen buiten. En ik ga me tas uitpakken zij Denise. Dan ga ik maar naar de bibliotheek. Nou daar hoef je mij nooit te vinden horde ik Ron opeens zegen achter ons. Dan zie ik jullie straks wel weer bij het eten ik op zoek naar Draco. Is goed zijden Hermelien en Denise. Bo vraagje vroeg Hermelien. Vraag maar. Is Draco je vriendje? Ik moest lachen. Nee maar ik weet dat Draco verlieft op me is. Ohh oke zij Hermelien. Maar het wordt wel je vriendje he zij Denise. Ooo nee geen denken aan zij ik lachend. En ik liep weg.

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen