Hola Peeps!
Nu heb ik nog even geen foto want Ik zit op m'n mobiel.
Vandaag ben ik waarschijnlijk de hele dag weg. Ik ga met een vriendin van mij een doos stelen uit de supermarkt en shoppen in Eindhoven. Dus waarschijnlijk kan ik vanavond pas weer online komen.
Ohja, dit hoofdstukje faalt. Dus let daar maar niet op. Het word wel weer leuker;). I promise:$

De eerste week zonder Harry vloog voorbij, maar met de dag ging ik hem meer missen.
De rust was wel aardig terug gekeerd in het appartement en ik ben al lang blij dat Judith er is. Samen hebben we ons vooral bezig gehouden met Lux haar kamer die nu echt een mooie kinderkamer is geworden. Al zeg ik het zelf (jaah joh, wij zijn dikke pro! Als het niets word met muziek, kunnen we altijd nog ons eigen Pico Bello schilderbedrijf beginnen (waarom Pico Bello?? Geen flauw benul, maar geef toe: het klinkt cuuwl)). Ook zijn we bezig geweest met het appartement fatsoenlijk baby-proef maken.
Harry was ondertussen al weer verder gegaan met de tour en draaide gewoon weer mee. We belde dagelijks en het horen van zijn stem is nogal fijn.
Hij had de situatie kort uitgelegd in het eerste interview dat hij weer mee deed en gelukkig had iedereen er respect voor.
Er waren wel een hele hoop mensen die commentaar hadden op het feit dat Harry en ik samen een klein meisje zouden gaan opvoeden. Ze waren er zwaar van overtuigd dat een 19 jarige boyband popster en een 18 jarige aanstormend talent (zoals ze me noemen, niet dat ik het daar echt mee eens ben. Kom ik aangestormd dan???xD) niet volwassen of verantwoordelijk genoeg waren voor het opvoeden van Lux. Maar eigenlijk hebben ze daar niets mee te maken. Bovendien zien hun niet hoe goed Harry voor Lux is. Hij is echt een goede vader voor haar, ookal is hij er nu niet. Ik weet zeker dat hij liever hier zou zitten met ons.
De paparazzi vonden het nogal grappig om me dagelijks te stalken. Terwijl mijn leven niet echt bepaald stalker-waardig is. Ik ga naar de supermarkt, doe boodschappen (das zo ongeveer het zelfde), maak goed gebruik van de Starbucks'en om me heen en laat Judith de leuke plekjes van Londen zien.
Volgende week zou Danielle in Londen zijn en dus zouden we wat af gaan spreken. Haar heb ik ook al een tijd niet meer gezien, maar ze is echt mega aardig. Eleanor zit in Milaan, hoorde ik van Lou. Maar ook zij zou binnenkort weer terug komen.
Lux heeft het nogal druk met alleen maar meiden om zich heen. Maar het is me toch gelukt om haar weer op haar oude slaap ritme te krijgen. Ik merk wel dat ze iets mist. Iets wat ik nooit terug zou kunnen brengen en iets wat ik zeker ook niet op zou kunnen vullen, ook al doe ik echt mijn best.
Echt veel konden we trouwens overdag ook niet doen, want Lux heeft haar slaap hard nodig.
Anne en Robin zouden volgende week ook weer even langs komen en mijn tante, die nog wel met mij praat (wat mijn moeder niet weet (ze is trouwens wel echt de enige van mijn "familie" die nog tegen me praat)), wilde morgen op bezoek komen. Ze is in Londen aangezien ze nog steeds samen werkt met SyCo, de platenmaatschappij. Ze was ook de gene die mijn fanboek toen hiernaartoe had gebracht. Waardoor dit eigenlijk allemaal begonnen is.

Reacties (3)

 • xximkexx

  snel verder!!!:)(H)

  7 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Snel verder!

  7 jaar geleden
 • biancadokkum

  Super duper mega geweldig amaZAYN, extraordinHARRY,fabuLOUIS, phenomiNIALL, brilLIAM geschreven(H)
  super duper mega snel weer verder met dit super duper goede verhaal(H)
  (flower)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen