Foto bij Chapter 067

Nadat Harry me alles had uitgelegd, viel eigenlijk alles op zijn plek. Larren loog, dat kon gewoon niet anders. Natuurlijk bleef ik wel ergens in mijn achterhoofd bang zijn voor het omgekeerde, maar ik denk dat ik zó graag wilde dat ze loog dat ik het ook echt geloofde.
"It's 11 o'clock already, I think Milou and need to go home" zeg ik, en ik sta op van het bed. "Why don't you sleep here?" vraagt Harry, en hij pakt me verlangend bij mijn middel vast. "Matty is going home too so otherwise Milou will be alone, I'm sorry baby" zeg ik, en ik geef hem en kusje op zijn neus waarna ik de kamer uitloop, de trap af, terug naar de rest van de groep. Eleanor kwam al gelijk op me aflopen, en geeft me een dikke knuffel. "Everything will be okay babe, Larren's lying and we'll make sure she ends up in jail" fluistert ze in mijn oor, wat me goed doet. "Thanks El"
"I'll bring you home" zegt Harry tegen Milou en mij, en ik knik. Milou neemt nog even uitgebreid afscheid van Matty, terwijl ik mijn tas uit het gangetje haal. Door het raampje naast de deur zie ik dat er verschrikkelijk veel camera's en persmensen staan, iedereen wil nu natuurlijk Harry's verhaal horen.. "I think it's better for you to stay inside.." mompel ik tegen Harry als ik de woonkamer weer inloop, en ik wijs naar buiten. "No, I wanna make sure you're getting home safely" zegt hij, en ik glimlach. "You're the sweetest boyfriend in the world" zeg ik, en mijn lippen planten zich weer op de zijne.
Ik zeg nog gedag tegen de anderen, en loop dan achter Harry aan. Als de deur opengaat worden we gelijk verblindt door cameraflitsen, en er stormen allemaal mensen met microfoons op ons af. "Harry, is it true?" "Yara, aren't you mad at Harry?" "Are you still together?" we kregen duizende vragen naar ons hoofd geslingerd, en het leek echt even alsof ik gek werd van de drukte. Er stonden zelfs zoveel mensen dat we niet bij Harry's auto konden die op de oprit stond. Shit. Harry pakte snel mijn hand, en sleurde me mee richting het zebrapad. "We're gonna pick Louis' car, which is at the end of the road" hij schreeuwt het bijna, omdat er zoveel lawaai is. Harry laat me voorop lopen over het zebrapad, zodat ik niet van achter aangevallen kon worden door wilde papparazzi's met hun camera's. Maar voordat ik het einde van het zebrapad heb bereikt, hoor ik Harry ineens schreeuwen. "Yara, watch out!" ik kijk opzij, en zie dan dat er een enorme vrachtwagen op me af komt gereden. Ik voel de sterke hand van Harry om mijn arm die me nog net op tijd wegtrekt, en val dan bijna huilend van de schrik in zijn armen. Weer een bijna dood ervaring erbij. Harry probeert me te sussen, en we lopen snel verder.
Het rare is, toen ik opzij keek en ik de vrachtwagen op me af zag komen, zag ik hoe de bestuurder naar me keek. Hij keek niet bang, zoals je hoort te kijken als je bijna iemand aanrijdt, hij keek me zelfs heel doelbewust aan. Alsof hij me echt dood wilde hebben..I'm so so so so so sorry voor het superlate stukje! Ugh ik ben een beetje teleurgesteld in mezelf:(
Maarja hier dus weer een nieuwe..
KLIK OP DIE KUDOKNOP EN DOE ALSOF HET EEN VRACHTWAGEN IS WAARMEE JE LARREN KAN OVERRIJDEN!:D
Oh, en ik wil een shoutout geven aan Mariszcka haar story: (Klik!) Mag ik je pen even lenen? (klik), het is een story met Harry erin, en ikzelf vind het echt superleuk en ze verdient veeeeel meer abo's!
Tot morgen, ookal is het nu al morgen haha xo
<33333

Reacties (10)

 • heavens

  die foto is soo cute!
  (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

  7 jaar geleden
 • Larmoyante

  Die stomme Larren

  7 jaar geleden
 • HNLLZ1D

  Snel verder!!!
  Heel snel!!

  7 jaar geleden
 • hartje1D

  snel verder!(H)(H)

  7 jaar geleden
 • HarrysCats

  Alsof Harry Larre nog wil nadat zij ervoor heeft gezorgt dat Yara dood is!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen