Een kreun ontsnapte uit mijn mond toen ik wakker werd. Ik voelde opeens een paar zachte lippen op mijn eigen lippen en ik zoende ze terug. Maar al gauw voordat het echt een zoen werd, trok Niall zich terug. Vol verontwaardiging opende ik mijn ogen en keek ik hem aan. ‘Goedemorgen,’ fluisterde hij waarna hij een dienblad vol eten op mijn schoot zette. Mezelf zette ik omhoog, waarna ik hem verbaast aankeek. ‘Waar heb ik dit aan te danken?’ Vroeg ik en hij ging aan zijn kantje van het bed zitten. ‘Gewoon, omdat je lief bent.’ Mompelde hij waardoor ik hem vertederd aan keek. ‘Jij bent liever,’ fluisterde ik voordat ik mijn lippen op de zijne drukte. ‘Eet nu maar,’ grinnikte hij. ‘Oke, als jij ook eet.’ ‘Nee, het is voor jou.’ Protesteerde hij. ‘Lieverd, je kijkt ernaar alsof je in geen honderd jaar hebt gegeten.’ Sprak ik hem toe, en toen kon hij niet meer terug krabbelen. En genietend van elkaar, aten we samen het lieve ontbijtje van Niall op.
‘Ik hou van je,’ fluisterde ik. ‘Ik ook van jou,’ fluisterde hij terug. We lagen lepeltje lepeltje op het bed, en het was heerlijk om zo van elkaar te kunnen genieten. Zo samen, zonder afstand ertussen. Of het idee hebben dat je over een dag weer weg moet. Niall’s vingers gaan door mijn haren, en ik sluit genietend mijn ogen. Dit moment kon wel eeuwig duren. Maar het moment word weer gestoord door de telefoon. Met een zucht buig ik me naar dat ding toe en neem ik op zonder te kijken wie het is. ‘Hi,’ begroet ik diegene. ‘Waar ben je in godsnaam?’ Hoor ik Harry paniekerig zeggen. ‘Ik heb je gister avond een sms gestuurd dat ik bij Niall ben.’ Zucht ik vermoeid en hoor hem niks zeggen. Waarschijnlijk trekt hij een dom gezicht, en zegt iemand tegen hem “zie je wel”. ‘Maar dank je wel dat je ons álweer wakker maakt. Byee,’ mompel ik geërgerd voordat ik ophang. ‘Maar we waren al wakker.’ Protesteert Niall. ‘Weet ik, maar dat weet hij niet. En zo krijgt hij een schuldgevoel.’ Grinnik ik en Niall hoor ik lachen. Ik draai me om in zijn armen en kijk hem gelukkig aan. ‘Zullen we gaan douche?’ Stelt hij voor. ‘Waarom? Ik lig wel lekker,’ grijns ik. Hij lacht even kort, waarna hij weer serieus word. ‘Ik ook, maar ik wou eigenlijk nog even langs mijn ouders. In Ierland.’ Zucht hij. ‘O’ mompel ik. ‘En ik wil dat je met me meegaat,’ fluistert hij. ‘Echt?’ ‘Echt,’ grijns hij. ‘Laten we gaan douchen dan.’ Grinnik ik, en al snel is Niall uit zijn bed en staan we onder de douche.

Owh god ik hou van jullie omg, stond met mijn twee beste verhalen in de top!! OmfgBedankt voor alle kudo's nog 20 meer??

Reacties (11)

 • Semantiek

  :Y)

  7 jaar geleden
 • LStyles212

  aawhh hoe lieff(H)

  7 jaar geleden
 • lord

  Omg! Ze gaan naar ierland!(: snellll verdaahx

  7 jaar geleden
 • Snapback

  aaaaaaaaw(H)
  Xx(K)

  7 jaar geleden
 • Snapback

  aaaaaaaaw(H)
  Xx(K)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen