4 maanden later

Zo die 4 maanden zijn echt snel gegaan zeg zij Denise. Ja en dan gaan we morgen alweer naar huis toe zij Ik blij. Maar Jeffrey komt toch ook de hele vakantie bij je zij Hermelien. Ooo ja shit helemaal vergeten gaat me vakantie. Hé zo erg is het toch ook weer niet. Ja wel hij mag mij niet en ik hem ook niet heb na dat incidentje niet meer met hem gesproken. Hé misschien komt het nog wel goed tussen jullie twee gewoon even uitpraten je kan moeilijk 2 weken niet tegen hem zegen zij Denise. Ja misschien wel maar kom we gaan slapen moeten weer vroeg op morgen. Er werd opeens hard geklopt op de deur. Ik deed slaperig de deur open. Wat is er vroeg ik slaperig. Lach je al te slapen vroeg George die aan de deur stond. Ja hoe laat is het wel niet George. 12 uur pas. Maar je broer wilt je spreken. Waar is die dan George? Uilenvleugel en dan helemaal boven. Maar daar zit meestal Shadow is er wat met Shadow. Weet ik niet maar je moest naar hem toe gaan.

Ik vloog over de trappen naar de uilenvleugel. Bo eindelijk je bent er zij Remy een beetje betreurt. Wat is er Remy? Warrior heeft een brief gekregen en pa is naar Azkaban gebracht. Wat!!!! dat kan niet. Wat geeft die gedaan zij ik verdrietig. Weet ik niet er staat alleen in dat pa vanochtend opgepakt is meer niet. Van wie heb je hem gekregen vroeg ik. Van mam. Ik wou je het wel even laten weten aan je maar laten we maar naar de slaapzalen gaan en dan praten we er morgen verder over met mam. Ja is goed Remy. We waren onderweg naar de slaapzalen. Ik kan me niet bedenken dat pap wat zou hebben gedaan dat die daarnaartoe moet gaan. Ik ook niet zus hopelijk is het niets ernstigs. Je gaat niet zomaar naar Askaban Reem. Ja daar heb je ook weer gelijk in hopen dat die snel vrij is. Ik zie je morgenochtend weer zus zij Remy en probeer er niet te veel aan te denken. Maar ik heb nog een vraag. En Remy keek me aan. Moet Jeffrey echt bij ons blijven in de vakantie vooral nu dit met Pap? Ja dat kan niet anders zus zij Remy. Ze ouders zijn er 6 weken niet en hij kan nergens anders naar toe dus je heb pech en ik wil dan ook niet dat je ruzie met hem maken. Dat wil ik ook niet maar hij moet niet zo lomp doen en vooral niet nu ben in alle staten. Zus hij vindt je een toffe meid dat zegt die elke keer hij vindt het jammer dat je niets meer tegen hem zegt en hem niet eens meer aankijkt als je hem tegen komt. Dus zeg sorry morgen in de trein dat je het niet zo bedoeld hebt of zo en dat het allemaal weer goed is. Als hij het ook doet.

Ik was onder de hand terug op me slaapzaal. Bo waar was jij nou vroeg Denise ongerust. Ik was naar me broer. Hij had me ergens voor nodig. Ik heb het er liever niet over. Ik ga slapen welterusten. Oh oke zij denise welterusten dan maar zij Denise. ik ging naarv bed en draaide me on en ik viel in slaap.

De volgende morgen stond ik vroeg op nam een warme douche en kleden ik me lekker warm aan want het had gesneeuwd vannacht. Aaaaah shit shit shit hoorde ik achter me. Wat is er Denise. Heb ik net me koffer ingepakt heb ik hem niet goed dicht gedaan en nu licht weer alles op de grond tuurlijk. Lekker slim van je Nisie zij ik lachend. Schieten jullie op de trein vertrekt zo en ik heb geen zin om hier de hele vakantie te blijven zij Hermelien. We rende naar beneden en zette de koffers bij de andere ik had Shadow er ook bij gezet. Zo eerst ff lekker eten heb honger hoorde ik Denise zegen. We zijden Harry en Ron nog gedag en gingen we op weg naar de trein al vast een plekje uitzoeken. He zusje hoorde ik opeens. He broertje. Kunnen we erbij zitten vroeg Remy. Ja hoor als jullie dat ook goed vinden vroeg ik. Van mij wel zij Hermelien want ik ga toch bij Marcel zitten die zit altijd alleen vind ik zielig dus ik zie jullie straks wel op het paron. Is goed zijden Denise en ik in koor. Ja doei zijden Remy jen Jeffrey. Zo zusje je wou nog wat zegen tegen Jef. Ooo ja het spijt me dat ik zo tegen je deed het was niet mijn bedoeling. Hé maak niet uit meid. Ik had het niet over je vriendje moeten zegen. Het is me vriendje niet zij ik lachend. Oke gelukkig maar zij Jeffrey blozend. Hé je gaat toch niet zegen dat je me zusje leuk vindt he maat. Nee maar ik mag toch wel iemand aardig vinden of mag ik dat niet zij Jeffrey lachend. Ja dat wel. Het was onder tussen donker geworden ik zag Remy de hele tijd naar Denise kijken. We kwamen aan bij het station en ik nam afscheid van Denise en Hermelien en we liepen naar de auto.

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen