Foto bij 5.3 fift chapter

Alice kwam de rest van de dag niet terug. Eigenlijk wel logisch als ze zich niet goed voelde. Misschien zou ze morgen ook niet op school zijn.
Ik denk niet dat ze echt ziek is.. Zo ging het al een hele tijd door. Miss irritant vond het leuk om de hele tijd te stoken nu ik niets had om naar te luisteren, buiten leerkrachten.. wat ongeveer op hetzelfde neerkwam.
Ik stook niet, ik vermeld de mening van mijn eigenste persoontje..dat is iets anders...Ik doe mijn best om jou zo veel mogelijk te beschermen en je in leven te houden.. ik heb het beste met je voor..
Die had ik dus al eerder gehoord. Er ging een korte steek door me heen toen ze het had over "haar eigenste persoontje", het was iets dat mijn moeder vaak zei en daar wou ik niet aan herinnerd worden. Normaal wel, maar niet nu... niet in school.. niet als er ook maar iemand bij was en zover ik het wist was Miss irritant nog steeds een persoon.
Als het mogelijk was, zou ik je met rust laten, maar ik ben nodig..Ook al zie je dat nu niet in, Yakira. Beh.. volwassenenpraat. NIet echt aan mij besteed voor het moment..maar ik genoot van de stilte die erop volgde. Het begon erop te lijken dat miss irritant een beetje begon te denken aan mijn privacy. Het was nodig.. heel dringend.

Eigenlijk hield ze heel erg lang haar mond... toen het al na tien uur was, had miss Irritant nog steeds niets van haar laten horen..alsof ze echt weg was. Hallo? Het klonk raar om Hallo in je eigen hoofd te roepen, maar het leek het enige dat ik echt kon doen.
Zie je wel dat je me nodig hebt? Hoeveel je ook zegt dat ik weg moet gaan, zodra ik een paar uur stil ben, ga je in je gedachten naar me opzoek... NIet dus.. Daar ging mijn hoop op een wat rustigere dag morgen. Oh, maak je geen zorgen. Ik heb opzoekingswerk te doen, dus kan ik niet anders dan je alleen te laten met je nieuwe "vriendinnetje", maar ik hou een oogje in het zeil..als ze komt, natuurlijk. ik snapte niet waar ze op zinspeelde, het maakte me niet uit. Ik hoopte vurig dat Alice morgen genezen was, anders zou ik me nog gaan vervelen..


@Graystar; Bedankt, je mag blij zijn dat ik niet snel beledigd ben, anders had je nu een groot probleem ;D *,..,* (I'm a vampire ;D)

Reacties (4)

 • BubbleLovish

  .. Mag ik Miss Irritant slaan? It would be an honor!:D

  7 jaar geleden
 • Sofieeeke

  sorry ben reactieinspiloos

  7 jaar geleden
 • Altaria

  haha super cool!

  7 jaar geleden
 • D3M1

  die stem is irritant...

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen