Foto bij Chapter 068 - Harry's POV

Er zullen nu denk ik wat meer Harry POV's dan Yara POV's komen, want ja dat is gewoon even beter bij deze verhaallijn. (:

Opgelucht sloeg ik mijn armen om Yara heen. Ze had het overleefd.
"What's wrong? Did I hurt you?" vroeg ik toen ik zag dat ze ook huilde, maar ze schud met haar hoofd. "The driver.. He.." snikte ze. "Tell it in the car when you're calmed down a little bit" fluister ik, en ik geef haar weer over aan Milou die haar terwijl we doorlopen wat probeert te sussen. Toen we de straat door waren gelopen waren we eindelijk zo'n beetje van de alle camera's af, en ik zag Louis' auto al staan. Ik deed eerst de deur voor Milou open die achterin ging zitten, en liet Yara toen naast me op de passagiersstoel instappen Toen ik ook eindelijk was ingestapt, keek ik haar vragend aan.
"The driver.. He looked so.. evil" zegt ze zachtjes, waarna ik mijn wenkbrauwen frons. "What do you mean?"
"When you almost drive over someone, you're scared right?" vraagt ze, en ik knik. "The driver of the truck didn't look scared at all, he looked like he really wanted to kill me.." zegt ze zachtjes, en ik wrijf even over haar been heen. "You were just scared, then you often see things that aren't there" stel ik haar een beetje gerust, maar ze begint weer hevig met haar hoofd te schudden. "I'm not crazy Harry, I know what I saw. I'm scared.." Zegt ze, en ik geef haar een kus op haar wang. "Well, you're not dead and the truck is gone. Let's celebrate that with some Starbucks?" zeg ik, en Yara knikt en Milou begint vanaf de achterbank ook te juichen. Ookal was het al bijna half 12 's avonds, Starbucks kon er altijd wel in. Ik startte snel de auto, en reed toen de drukke winkelstraten door.
Toen we binnenstapten was het opmerkelijk druk voor in de late avond, maar ja, het was dan ook zaterdag. Ik voelde mijn iPhone trillen als teken dat ik een sms kreeg, en pakte hem snel uit mijn broekzak.

From: Unknown number
To: Harry

This time you're lucky, Styles. But now you saw what happens when you don't listen to me..
- L.


Larren? Had Larren dit gedoe met die truck veroorzaakt? Fuck, ze had Yara bijna echt vermoord! Wat moest ik nu in hemelsnaam doen? En hoe kwam ze trouwens aan mijn nieuwe nummer? Ik had het door haar juist laten veranderen..

From: Harry
To: Unknown number

What do you want?

Yara en Milou hadden inmiddels al voor ons drieën besteld, en we maakten weer aanstalten om met de koffie terug naar de auto te lopen. Ik moest nog wat handtekeningen uitdelen aan vrouwen waarvan hun dochter fan was, ging nog een paar keer op de foto en liep toen met een zucht weer terug naar de auto. Eenmaal ingestapt kreeg ik weer een smsje van hetzelfde onbekende nummer, en toen ik het opende zag ik dat het een videobericht was. Ik besloot hem thuis maar te kijken, want ik wilde niet dat Yara het zou zien, haar hou ik hier buiten.
Ik startte de auto weer, en bracht toen snel Yara en Milou thuis.Ik weet dat je niet naar onbekende nummers kan smsen, maar bedenk maar dat er gewoon een nummer staat maar geen naam zegmaar :')
Ik ga nu de stad in, vanavond of laat in de middag ga ik weer druk schrijven (:
xox

Reacties (12)

 • CelineStyles

  ik heb het hele verhaal in een keer gelezen, en ik vind het echt superleuk!(Y)
  en fuck die Larren haha...
  xo

  8 jaar geleden
 • MsStylinson

  Het spijt me echt zo erg dat ik zolang geen reactie heb geplaatst, maar ik was op vakantie in Oostenrijk en daar had ik geen internetverbinding.
  Vanaf nu dus weer een reactie op elk stukje: Promise!

  Omg, ik haat die Larren echt!(6)
  Snel verder hea?(H)

  8 jaar geleden
 • SidneyBieber

  ik ga vannacht, stiekem naar Londen, zoek Larren op, ontvoer haar en dan ga ik haar uithongeren in mn schuur...

  8 jaar geleden
 • HNLLZ1D

  Omg, die bitch...
  Ik wil haar aanrijden met die vrachtwagen! *evil lachje*
  Snel verder!!!

  8 jaar geleden
 • Melanie752

  verdeeeer (H)___(H)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen