Foto bij 6.1 Chapter Six...

'Het ziet er goed uit, het geneest goed.' mompelde Carlisle terwijl hij mijn hoofdwonde bekeek. Ik glimlachte. 'Ik genees altijd snel.' zei ik zacht. Carlisle glimlachte en keek op naar Esme die binnenkwam. Ze kuchtte zachtjes. Ik glimlachte. 'Hallo.' zei ze zacht. 'Hoi.' ALice keek iets serieuzer. 'Yakira, mag ik je iets vragen?' vroeg Esmé. Ik knikte, veel meer kon ik niet doen. Je kan zeggen dat je op bepaalde vragen niet wilt antwoorden... stelde miss Irritant voor. Maar dat zou onbeleefd zijn, ik bedoel maar.. Esmé had eten meegegeven voor twee dagen.
'Wanneer denk je dat je moeder terug thuis komt? Ik zou haar zo graag ontmoeten.' zei ze zacht. Ik probeerde mijn gezicht in de plooi houden, waarschijnlijk ging dat niet van de eerste seconde, maar ik denk niet dat ze het gezien had; haar gezicht stond afwachtend en niet wantrouwig of verbaast. 'Ik..weet het niet. Het gebeurd vaak dat ze lang weg is, en ze is nog maar ..twee weken weg dus dat kan nog even duren..' mompelde ik zacht. Als je wilt dat ze dat geloven ga je toch wat beter moeten liegen, schat. hoorde ik Miss Irritant zeggen. Houd je kop..
'Het zou me verbazen dat ze zo lang weg bleef..een moeder kan niet lang zonder haar kind.' wierp Esme tegen. Een kind kon ook niet goed zonder moeder, maar als het nodig was, dan moest het maar. Probeer aan niets anders dan je antwoord te denken... het is al moeilijk genoeg om je af te schermen zonder dat zij het doorheeft... Waar heb je het over? ik snapte er niets van, maar dat deed er niet toe. Esme. Daar moest ik me nu op concentreren. 'Je wordt eraan gewend. Ze belt meestal wanneer ze bijna naar huis komt, zodat ik tijd heb om haar kamer op te ruimen.' zei ik snel. Esme knikte. 'Ik zou haar graag eens ontmoeten, als je moeder dat niet erg vindt.' zei ze meteen. 'Zal ik haar vragen om een mailtje te sturen?' vroeg ik. Esme knikte en gaf een kaartje. 'Mijn gegevens.' Ik keek erop.. Esmé Cullen, haar gsm nummer, e-mail... 'Ik wist niet dat je architecte was...' mompelde ik. 'Niet echt architecte. Ik hou me meer bezig met restauratiewerk..' zei ze glimlachend.


Misschien even duidelijk maken -ik was eigenlijk niet van plan om dat te zeggen- dat Edward Yakira's gedachten wel kan horen, tenzij Miss Irritant aan het woord is, want dan hoort hij niets ;D

Reacties (6)

 • BubbleLovish

  Hmmmm.. dat wordt een lastige.. Moeders die elkaar willen zien?
  En Ik heb een nieuwe naam voor dat stemmetje..
  Rosalie nummer 2!

  7 jaar geleden
 • Sofieeeke

  haha gedachten in gedachten kan Eddie niet horenxD

  7 jaar geleden
 • Damare

  Dankuu voor het toch zeggen!
  oh em gee ik ben echt benieuwd wat de cullens weten & denken.. denken ze dat ze een Heks is? is ze dat uberhaupt wel??
  En nu serieus: WIL JE VOOR ONS NOG EEN HOOFDSTUKJE ACTIVEREN??:)PLEAAAASEEEE?

  7 jaar geleden
 • Altaria

  Dit is geweldig!! Snel verder!! Dat moet trouwens vreemd zijn voor Eddie..

  7 jaar geleden
 • dolovebill

  snel verer;)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen