Ongeduldig en verveeld zitten we samen op het vliegveld, te wachten op ons vliegtuig. Een paar meisjes zitten verderop, en kijken de hele tijd naar ons. Erg vervelend. Vooral omdat ze zitten te fluisteren en te giechelen en te wijzen, gek word ik ervan. Zuchtend laat ik me tegen Niall aanvallen, hij had de meisjes ook door. Maar hij negeerde ze. Zijn hand ging geruststellend door mijn haren heen, en het kalmeerde me een beetje. Hij was al langer gewend aan dit gedoe dan ik, en soms kon het me mateloos irriteren. ‘Rustig maar,’ mompelde hij voordat hij zijn lippen zacht op de mijne drukte. ‘Oke,’ fluisterde ik en ging weer rechtop zitten. Mijn hoofd liet ik echter wel op zijn schouder leunen, hopelijk waren er niet te veel mensen die foto’s namen. ‘Volgende keer neem je maar je privé jet.’ Mompelde ik geërgerd. ‘Haha voor jou altijd,’ fluisterde hij in mijn oor waardoor ik kippenvel kreeg. Opeens werd onze vlucht omgeroepen, en enthousiast sprong ik op. In mijn enthousiasme trok ik alleen Niall mee omhoog. En de meisjes begonnen nog meer te giechelen. Even rolde ik met mijn ogen, waarna ik mijn tas pakte en Niall met me mee sleurde.
Rustig zaten we in het vliegtuig, het was niet heel druk. Waardoor Niall en ik een beetje alleen zaten. Waar ik erg blij mee was, omdat je nu lekker ongestoord kon praten. ‘Hoe zijn je ouders? Moet ik nog ergens op letten? Moet ik nog iets doen?’ Ratelde ik tegen hem door, en hij legde me het zwijgen op door zijn vinger op mijn mond te leggen. ‘Ze gaan je geweldig vinden.’ Fluisterde hij waarna hij een kus op mijn voorhoofd platte. ‘Oke, maar ik ben bang dat ze me niet mogen.’ Fluisterde ik bang. ‘Dat gebeurt niet, geloof me.’ Ik knikte en legde mijn hoofd op zijn schouder. Mijn heerlijke kussen. ‘Hoe lang blijven we?’ Vroeg ik na een paar minuten stilte. ‘Geen idee, een paar dagen denk ik.’ ‘Ok,’ fluisterde ik. ‘Ben je moe?’ ‘Eigenlijk wel, geen idee hoe dat komt want ik kom eigenlijk net uit bed.’ ‘Ga maar slapen dan, ik maak je wel wakker als we er zijn.’ ‘Oke dan,’ en gapend sloot ik mijn ogen. Niall’s hand ging geruststellend door mijn haren heen, wat me nog slaperiger maakte. En al snel viel ik in een onrustige slaap.

Ok nog een stukje voor jullie, omdat ik zo naar school moet. En ik weet dat jullie de 20 halen, dus alvast een stukje voor de 20 kudo's !!

En thanks voor de top!! XX

Reacties (12)

 • SPECS

  She is pregnant isn't she?xDik heb dingen echt te snel door net als met dat disaster date haha.xD

  8 jaar geleden
 • BAMMCUWL

  Ik denk dat Selena gwn niet bestaat?

  8 jaar geleden
 • Frigasima

  Weetje wat ik me afvraag. Wat als Myra, Selena tegenkomt? Dan denken ze dat ze twins zijn. Bestaat Selena wel? Wie is de vriendinnetje van Justin dan? Of is Myra dan de vriendinnetje van Jstin zonder dat ze het weet? Of wel weet? Weet Niall het? RATELRATELRATELRATEL.

  8 jaar geleden
 • BAMMCUWL

  Awwh ze zijn lieeef!

  8 jaar geleden
 • LStyles212

  aawhh sweet
  snellverderr

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here