Sorry sorry sorry sorry dat ik geen shoutout meer doe XD maar dat komt omdat ik het gewoon vergeet.

Shoutout to:Isaaa

‘Niall, zullen we nog even het stadje in?’ Vroeg ik voorzichtig. Niall lag met gesloten ogen op zijn bed, en ik stond voor het raam naar buiten te kijken. Langzaam opende hij zijn ene oog, en het andere volgde al snel. ‘Is er iets?’ vroeg hij bezorgd en ik schudde mijn hoofd. ‘Nee, ik wil gewoon Ierland even zien.’ Glimlachte ik. ‘Oke dan, lets go.’ En hij hees zichzelf overeind. Snel trok ik mijn schoenen weer aan, en deed ik een jas aan. Niall’s hand vond de mijne en samen liepen we naar buiten. ‘Het is hier wel mooi,’ Mompelde ik. ‘Inderdaad,’ grijnsde hij en sloeg trots een arm om me heen. ‘Moeten we niet naar een dokter gaan?’ Vroeg Niall na een paar seconden stilte. ‘Hoezo?’ Vroeg ik verward aan hem. ‘Nou omdat je de hele tijd zo moe bent.’ ‘Maar dat gaat vast snel over, jetlag denk ik.’ Stelde ik hem gerust. Nog niet helemaal gerust liet hij het er maar bij en liepen we samen door de straten van zijn dorp. Ierland was toch zo mooi. ‘Denk je dat je moeder me mag?’ Vroeg ik zacht toen we weer op de terugweg waren. ‘Tuurlijk, denk je van niet?’ En bezorgd keek hij me aan. ‘Nee nee ik denk wel dat ze me mag, maar gewoon.’ En ongemakkelijk haalde ik mijn schouders op. Zacht en teder gaf Niall me een kusje op mijn hoofd. ‘Zo lang ik je mag is het goed he,’ fluisterde hij. Ik knikte en glimlachte waterig.

Moe liep ik weer naar boven, Niall was nog even bij zijn ouders gaan zitten in de woonkamer. Waarom had ik de hele tijd het idee dat die mensen beneden me niet mochten? Op Niall na dan. Opeens kwam er een naar gevoel naar boven en rende ik naar de badkamer toe. Net op tijd kon ik de wc bereiken en gaf ik hevig over in de pot. Uitgeput liet ik me op de grond zakken. Waarom had ik net overgegeven? Ik had precies het zelfde eten als Niall gegeten, en hij had nergens last van. Het zou toch niet? Nee dat kon niet, we hadden het altijd veilig gedaan. Verbaast en met grote ogen, een beetje in schok misschien, spoelde ik de wc door en poetste ik mijn tanden. Die vermoeidheid, net dat overgeven en niet ongesteld worden. Ik zou toch niet echt zwanger zijn? In schok liep ik naar Niall’s bed toe en liet ik me erop zakken, als verstijfd pakte ik mijn mobiel en draaide ik het eerste nummer dat ik kon vinden. ‘Hallo,’ hoorde ik een bekende stem. ‘Lilsa je moet me helpen,’ fluisterde ik en geruisloos liepen er tranen over mijn wangen.

Ok ik had nog even een idee nodig voor dit verhaal, en ik kwam hier op uit. Máár het is niet zo standaard zwanger blabla bevalling en happy end, nee het is echt heeeeeél anders. Dus gooi je abo niet weg ofzo, want het gaat het verhaal ook niet verpesten.

Oh en ik ga zometeen naar de stad, en als ik terugkom moet ik leren en daarna ga ik logeren bij iemand, dus ik heb geen idee wanneer ik weer een deeltje activeer
xx

Reacties (22)

 • agirlx

  OMG NEE!

  6 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  I will never thorw away my abo on this story... neeeveeer!!!

  8 jaar geleden
 • xximkexx

  OMG,Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  snel verder!!

  8 jaar geleden
 • RecklessGirl

  Harry gaat zo boos zijn.. Wat als hij op Niall boos wordt? En One Direction uit mekaar valt? Dat Liam meegaat met Daniëlle op tour? En Louis veel meer optrekt met Eleonor? En Harry en Marije nog veel afspreken en dat Marije uitvist voor Myra wat hij vindt van haar? En dat Zayn nog redelijk veel Myra ziet door Lilsa, maar verder ook niet?? AAH! Plz zeg dat het zo niet zal aflopen!! Please? xxxxx

  8 jaar geleden
 • 1Dancer

  neeeee, ik lees nooit story's waarin de meisjes zwanger worden!!! dan ga ik me ont-abbo'en!!!!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here