Laatste van vandaag (:

Vermoeid laat ik mijn hoofd in de steun vallen. Ik zit nu in het vliegtuig, en het is een stuk minder prettig dan met iemand samen. Vooral als die iemand waarschijnlijk vanavond met een bloedmooi meisje heeft afgesproken in een pub. En die iemand mijn vriendje is. En ik van die iemand zwanger ben, en die iemands moeder mij heeft bedreigd. En ik niet meer weet wat ik moet doen. Mijn ogen sluit ik, maar open ze al snel als ik niet in slaap wil vallen. Ik blik even op mijn mobiel en zie dat Lilsa een sms heeft gestuurd, ze wacht me op samen met Zayn. Omdat ze hem per ongeluk alles heeft verteld. Hoofdschuddend kijk ik uit het raam, hopelijk heeft Zayn niks aan de andere jongens verteld. Soms denk ik dat Zayn meer te vertrouwen is dat Lilsa, maar Zayn kan ook erg aandringen als hij iets wou weten. Ik besluit haar maar nergens de schuld van te geven. Het afscheid was pijnlijk gegaan, vooral omdat ik zag aan Niall dat hij liever meeging. Of dat ik bleef. Maar als ik bleef, zou het alleen maar lastiger worden en ik zou het niet uithouden. En als hij meeging, zou hij zijn familie nog langer niet zien. En hij had ze al zo lang niet gezien. Zuchtend sloot ik dan toch mijn ogen maar, van even slapen ging niemand dood.

‘Mevrouw. Mevrouw.’ Hoorde ik iemand zeggen en ik werd zacht heen en weer geschud. Verward opende ik mijn ogen. ‘We gaan landen, doet u uw gordel om?’ Vroeg een stewardess beleefd en ik knikte. Hopelijk zou ik snel uit dit rampen vliegtuig zijn. Gelukkig had ik wel het geluk dat er niemand naast me zat, dan was de hel compleet.
Na een heftige landing, en irritante mensen bij de koffers. Was ik eindelijk op weg naar de ontvangsthal. Al snel had ik Lilsa en Zayn gevonden, tussen de weinige mensen die er stonden. ‘Hi lieverd,’ begroette Lilsa me en huilend viel ik haar in de armen. Zayn nam mijn koffer over, en moeilijk liepen we naar de auto toe. Daar aangekomen zette Lilsa me op de achterbank en ging ze naast me zitten. ‘Waar wil je heen?’ Vroeg ze zacht en ik haalde mijn schouders op. ‘Is Harry thuis?’ ‘Geen idee, ik was vannacht bij Zayn. Maar ik denk het niet, Marije wou naar haar ouders toe en Harry is volgens mij mee.’ Mompelde ze. ‘Ja dat had hij gezegd tegen me,’ zei Zayn. ‘Dan naar huis, me ouders zijn er toch niet.’ Fluisterde ik. Ik legde mijn hoofd op Lilsa haar schouder die geruststellend over mijn schouder wreef. ‘Zullen we ook nog even langs de apotheek?’ Vroeg ze en ik knikte. ‘Zayn,’ hij begreep de hint en draaide de auto de andere kant op. Wat was ik blij om hun te zien.

Haha jullie hadden het allemaal fóut met jullie voorspellingen, maar binnekort komt er een hele grote schep drámaaaaa (:

En thanks voor de top, betekend veel voor me -A- love jullie

Reacties (17)

 • RecklessGirl

  Ohnee!! Wat als ze het samen doen omdat Myra niet alleen wil zijn en blijkt dat Myra niet zwanger is maar Lilsa wel?!?

  8 jaar geleden
 • RecklessGirl

  miskraam!!

  8 jaar geleden
 • LStyles212

  snellverderr(H)

  8 jaar geleden
 • Semantiek

  dramaaaaa, wheeee *sniksnikhuilhuil*
  zoo emotioneel, ach ik kan er niet meer tegen
  mammieeeeeee!!

  oke, genoeg geouwehoerd, snel verderw!

  8 jaar geleden
 • numbnut

  Verder
  Xxx

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen