Foto bij 019.2 Charlie McFly

Trots ging ik naast Harry op de bank zitten, maar daar was hij het niet mee eens. Hij trok me helemaal tegen hem aan. Niet dat ik dat erg vind, want ik heb hem echt mega erg gemist. Eindelijk is hij er weer. Je wilt niet geloven hoe blij ik was toen ik hem weer zag op het vliegveld. En zelfs Lux keek er heel erg naar uit om hem weer te zien.
Ik geef Lux haar flesje die ze greterig aanpakt en zet het meteen aan haar mondje. Vreemd genoeg is dit kleine, korte en vooral simpele momentje misschien wel waar ik altijd van gedroomd heb.
Dit is zelfs groter en belangrijker dan de muziek. Het klinkt echt raar, maar het lijkt bijna alsof ik niet gelukkiger kan worden. Al kan dat toch wel, met een simpel belletje van mijn moeder. Eentje waarin ze zegt dat ze fout zat en dat ze alles zo accepteert.
Ik had niet eens iets terug van haar gekregen nadat ik haar had gebeld om te vertellen over Lux. Maarja, zo ben ik ook gelukkig. En ik weet zeker dat als Lux in zo'n situatie zal komen, ik haar wel zal blijven steunen. Ik kan er niet eens aan denken om haar ooit te negeren. Wat trouwens nog moeilijker is om te denken is dat dit lieve meisje ooit groot zal worden. Dat geloof ik simpelweg gewoon niet.
Ze had haar flesje nog niet eens leeg, maar was in Harry's armen in slaap gevallen. Hij keek haar grijnzend aan en stond op.
'I'll put her to bed,' zei hij terwijl hij zijn ogen nog steeds op haar gericht had. Ik knikte en liep achter hem aan naar Lux haar kamer. Hij had het nog niet gezien en om eerlijk te zijn zijn Judith en ik best trots op het resultaat.
Juut en ik zijn officieel de meest onhandige personen ter wereld en de babykamer van Lux was toch wel best goed gelukt (ooit Judith met een hamer gezien?? Dan moet je serieus echt maken dat je weg komt. Maar alles beter dan ik, want ik ben gewoon de hopeloosheid zelve!).
Harry keek even verwonderd rond in de kinderkamer en zijn blik viel op een foto van hem en Lux die gemaakt was tijdens de laatste keer dat Lux, Eline en Matt op bezoek kwamen op de tour. Ernaast staat een foto van Eline die Lux vast houd en Matt die achter haar staat en trots naar de twee kijkt.
Hij glimlacht even bij het zien van de foto's. Dat had ik ook gehad toen ik de foto van Matt en Eline er neer had gezet. Ze leken gelukkig, volgens mij waren ze dat ook echt.
Harry legde het slapende wondertje in haar bed. In haar handen had ze haar knuffel, die ze voor haar eerste verjaardag van Louis had gekregen. We waren dat weekeind hier in Londen geweest en gingen dus naar haar verjaardag. Toen had ik nooit kunnen bedenken dat ik voor haar zou gaan zorgen. Maar dat ik dingen nooit gedacht had komt nogal vaak voor in mijn leven (dus eigenlijk is mijn leven best onvoorspelbaar. Opzich wel cuuwl, geef toe! Dan is er altijd een verassing. Niet dat dit echt een superleuke verassing was, maar daar gaat het niet om (ik heb trek in een koekje (jup dat faalde maar op een of andere manier was dat ooit mijn standaard zinxD))).
Haar knuffeltje had wel al een naam, en dat was ook het enige wat ze duidelijk kon zeggen. Hij heette ironisch genoeg Boo. Dat komt omdat we haar verteld hadden dat ze dat knuffeltje van Boo Bear had gekregen, waarna ze het "Boo" noemde en het knuffeltje is dan ook een beer.
Omgekleed en wel ligt Lux in haar bedje en Harry drukt nog snel een kusje op haar voorhoofd. Ik heb de hele tijd toe staan kijken vanuit de deuropening. Dit is mijn kleine gezinnetje.

Sorry:$, dit hoofdstukje is weer een beetje falend en saai ):. Het word echt wel weer beter en drama is op komst;).

Reacties (6)

 • Romyy43

  Ahggg <3

  het is amazayn <3

  7 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Dit is helemaal niet saai!
  Snel verder!

  8 jaar geleden
 • xximkexx

  ik vind het echt zo sgattig(H)

  8 jaar geleden
 • LoveBambi

  Aaaawwwhhh, zo schatuuuggg!!!

  8 jaar geleden
 • biancadokkum

  Super duper mega geweldig amaZAYN, extraordinHARRY,fabuLOUIS, phenomiNIALL, brilLIAM geschreven(H)
  super duper mega snel weer verder met dit super duper goede verhaal(H)
  (flower)

  Het is niet saai het is geweldig(H)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen