Foto bij Chapter seventy-three

Jake Fraun

"Jake, wordt wakker man!"
Ik schreeuwde verward en keek Louis dommig aan. Hij had een overdreven glimlach op zijn gezicht, maar de pretlichtjes in zijn ogen waren onmiskenbaar. Ik trok een wenkbrauw op en staarde hem een beetje buiten adem aan.
"Ben je wakker?"
Ik trok nu ook mijn andere wenkbrauw en in de verte hoorde ik Zayn lachen.
"Nee, Louis, ik slaap", antwoordde ik droog. Louis keek me met een lege blik aan en hij knikte. Hij stond op en liep naar de keuken. Ik hoorde hem mompelen en mijn mond viel letterlijk open.
"Jake slaapt nog."
Serieus, had hij dat nou werkelijk gezegd? Maar, belangrijker, geloofde hij dat ook nog? Dacht hij echt dat ik nog sliep? Ik knipperde verbaasd met mijn ogen en zag Liam de woonkamer binnenkomen. Waarschijnlijk had Louis tegen hem gezegd dat ik nog sliep, want hij glimlachte verbaasd toen hij me zag.
"Louis zei juist dat -"
"Ik weet het. Let niet op hem, hij is waarschijnlijk nog niet goed wakker", antwoordde ik en ik nam Liams uitgestoken hand vast zodat hij me overeind kon trekken.
"Maar jij zei me dat je nog sliep!" riep Louis verontwaardigd vanuit de keuken. Ik fronste mijn wenkbrauwen, maar reageerde verder niet.
Moest ik hierop reageren?
"Louis, hoe kan Jake nu slapen als hij tegen je praat?" vroeg Liam en Louis trok een pruillip.
"Maar hij zei tegen mij dat hij sliep", antwoordde hij en zijn lip begon hevig te trillen. Zelfs ik kreeg medelijden met hem.
"Louis, denk nou toch even na", zei Liam en Louis gezicht veranderde toen hij zag dat zielig geen effect had op hem.
"Zeg, dan moet jouw vriendje maar niet liegen tegen mij, ja! Ik bedoel, ik ga toch ook niet zeggen dat ik dood ben als ik nog leef?! Dat zou pas een zieke grap zijn zeg."
Ik knipperde verbaasd met mijn ogen. Louis, are you serious?
Je kon daar nu toch werkelijk niets tegen zeggen!
"Louis, doe nou toch eens redelijk!" antwoordde Liam en Louis maakte een verontwaardigd geluidje.
"Zeg, laat mijn Louis eens met rust ja", kwam Harry tussen beide en hij sloeg verdedigend zijn arm om Louis' schouder. Louis, die zich snel naar Harry toe boog, stak zijn tong naar ons uit.
En toen kreeg Liam de slappe lach, net als Zayn en Harry. Louis en ik snapten er echter niets van en we wisselden een geïrriteerde blik.
Liam keek eens naar ons en wisselde toen een blik met Harry en Zayn en grinnikten toen weer.
"Wat nou?" zeiden Louis en ik geïrriteerd. Ze antwoordden niet en Louis keek naar mij. En toen zagen wij ook de ironie van het hele gebeuren en schoten we in de lach. Mijn knieën begaven het al vlug en ik zakte op de grond, mijn armen om mijn middel geslagen. Er kwam een traan uit de hoek van mijn oog en ik zag Louis al over de grond rollen.
Maar pas toen ik Liam en Harry's verwarde blikken zag, hield ik het niet meer. Ik schudde en gierde, net als Louis. We kwamen echt niet meer bij van het lachen.
"Nialler is back!" Met een klap viel de deur in het slot. Op een of andere manier was het grappig en ik kreeg opnieuw een opstoot.
"Wat in hemelsnaam is hier aan de hand?" Niall wierp een vragende blik op mij en Louis, maar richtte toen zijn aandacht op de anderen. Dat zou ik ook doen als ik hem was. Louis en ik leken me namelijk niet echt voor rede vatbaar op het moment.
"Oké, jongens, wij hebben honger. Niall, kom, ik leg het je wel uit, maar eerst eten want ik besterf het bijna", zei Zayn en hij liep met Niall naar de keuken.
"Jake, Louis, kom ook maar als jullie wat gekalmeerd zijn", zei Harry en hij aaide Louis nog over zijn hoofd voor hij ook naar de keuken ging.
"Jake, babe, ik zou maar snel stoppen. Des te sneller we gedaan hebben met eten, des te sneller we naar Doncaster kunnen", zei Liam met een knipoog en hij drukte een korte kus op mijn lippen. Mijn lachbui was meteen over.

oké, sorry, ik ga slapen. Ik hoop dat ik morgen meer uitleg kan geven, maar daar ben ik niet echt zeker van :s Ik heb het zo ontzettend druk! Ik hou van jullie! Bedankt voor jullie reacties, jullie zijn schatjes!(flower)

Reacties (3)

 • Jamezzz

  Serieus! Dit is gewoon freaking grappig!!! Snel verder:D

  9 jaar geleden
 • kryptonarry

  Haha echt grappig!
  Snel verder;)

  Ik hartje Jou hartje Blake!<3

  9 jaar geleden
 • BVBloveit

  Ik zit hier serieus met tranen in mijn ogen van het lachen. Ik gier het uit en iedereen kijkt me stom aan nu aangezien ik in de huiskamer zit... Cx
  Slaap lekker Fluweeltje!
  -xxx-(flower)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen