Foto bij Sixty-Three

*Zoey Miller

Meende hij dit? Het koude gevoel dat langs mijn ruggengraat liep vervaagde langzaam en maakte plaats voor een vurig gevoel door heel mijn lichaam. Wou hij zo spelen? Mooi, dat kon ik ook. Ik had er genoeg van, Zoey Miller was klaar met braaf toekijken.
'Zoey?' vroeg Ariana voorzichtig. Het viel me plotseling op dat ik mijn vuisten had gebald en mijn ogen had samengeknepen tot spleetjes. Ik haalde diep adem en keek Ariana aan. 'Niets aan de hand, ik heb wat hoofdpijn.' verlaarde ik, waarna ik een nip van mijn glas nam en nadacht. Deed Harry dit om me jaloers te maken, als wraakactie? Waarschijnlijk. IK vond het vrij onredelijk da hij zoiets kinderachtig deed, hij had Mells naam gezegd, ik die van Zayn, we stonden quitte. Waarschijnlijk was hij niet het type persoon dat genoegen nam met "quitte" staan, nee, hij moest winnen. Over mijn lijk. Wat kon ik doen om hem zo veel mogelijk te irriteren? Ik kon een jongen versieren, maar dat zou er zo vreselijk wanhopig uitzien, niet? Ik die aanpapte bij een of andere vreemde jongen om Harry lastig te vallen. Maar ik gaf me niet gewonnen. Ik zou hem wel op een andere manier tarten. Door... plezier?
Was dat niet de beste manier om wraak te nemen op iemand? Door te laten zien dat je hem helemaal niet meer nodig had om het fijn te hebben.
Ik dwong mezelf een glimlach op te zetten, nam een slok van mijn drankje en nam Ariana vast bij haar handen. 'Gaan we dansen?' Voor ze kon antwoorden trok ik haar mee de dansvloer op en begon ik een vrij belachelijk dansje te doen op een liedje van Rihanna.
Ik betrapte mezelf er een paar keer op dat ik vanuit mijn ooghoeken naar Harry keek, die nog steeds half over het meisje gebogen stond, maar af en toe een blik in mijn richting wierp. 1 keer kruisten onze blikken elkaar en draaide ik snel mijn hoofd weg. Hij mocht niet denken dat ik naar hem keek, ook al was dat wel zo.
De avond ging verbazingwekkend snel voorbij en na een tijdje dacht ik zelfs niet meer aan Harry en hoefde ik niet meer te doen alsof ik het naar mijn zin had, omdat dat ook zo was, maar misschien kwam het ook omdat ik bijna mijn 4de glas uit had en ik dan nogal licht in mijn hoofd word. Net toen ik met Ariana wou beginnen met een geïmproviseerde dans op LMFAO verstijfde ik compleet en voelde ik een krop in mijn keel opkomen toen ik een zachte hand me voelde vastpakken aan mijn elleboog en ik een bekende stem in mijn oor hoorde fluisteren. 'Ik wil met je praten.'

Reacties (10)

 • hartje1D

  snel verder(H)

  7 jaar geleden
 • harrystylesO

  Niehiehie Hahaha hihihihihi kan niet wachten kan niet wachten!

  7 jaar geleden
 • laure1

  ooeeeeee! Snel verder!

  7 jaar geleden
 • SquirrelLove

  GA VERDER<33

  7 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Snel verder!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen