‘Gelukkig je bent wakker,’ zucht een stem, en verward doe ik mijn ogen open. Ik kijk om me heen, en zie Lilsa en Niall bezorgd naar me kijken. ‘Naar gedroomd?’ Gokt Lilsa en ik knik. ‘Best wel,’ mompel ik en hijs mezelf omhoog. ‘Wat doe jij hier?’ Vraag ik verward waarna ik hem naar zijn handen zie kijken. ‘Ik wil gewoon bij je zijn, en mijn excuses aan bieden.’ Mompelt hij schuldbewust. Ik knik en kijk naar mijn dekbed. ‘Kom hier,’ fluister ik waarna Niall zich in mijn armen stort. Hij gaat naast me op bed liggen, en ik hoor Lilsa vertrekken. Hij slaat zijn armen om mijn middel heen, en ik sla mijn armen om zijn middel heen. Zijn neus raakt het puntje van mijn neus, en we kijken elkaar in de ogen. ‘Wat doen we nu?’ Fluistert hij en ik haal mijn schouders op. ‘Ik weet het niet, wat wil jij? Je hebt er even over na kunnen denken.’ Fluister ik terug. Hij haalt zijn armen weg, en legt zijn handen op mijn buik. Zijn armen handen voelen goed aan, maar hetgene wat in mijn buik zit niet. Hij houd zijn adem in, terwijl hij nadenkt. ‘Ik… ik denk dat we het moeten houden.’ Fluistert hij dan, en ik was al bang voor dat antwoord. Ik slag verslagen mijn ogen neer en weet even niks te denken. Zijn armen wikkelen zich weer om mijn middel, waarna hij me dichter naar zich toe trekt. ‘Wil jij dat dan niet?’ Vraagt hij verward. Ik sla mijn ogen terug naar zijn ogen en zie dat er tranen in staan. ‘Ik weet het niet, maar het voelt gewoon niet goed aan.’ Fluister ik in tranen en voel dat ze over mijn wangen stromen. Zachtjes haalt Niall ze weg met kusjes. ‘We denken hier later wel weer over, waar ging je droom over?’ Vraagt hij om op een ander onderwerp over te gaan. Ik vertel hem over mijn weerzinwekkende droom, maar laat zijn moeder eruit. Het zou hem alleen maar van streek maken.
‘Dat is best creepy ja,’ mompelt hij dan. ‘Ik weet het, maar Niall?’ ‘Hmm?’ ‘Vind je ons niet iets te jong voor dit? En dat is het niet alleen, maar jij hebt de band en bent veel weg. En ik begin na mijn examens aan een wereldtour.’ Fluister ik. ‘Ja ik vind ook dat we wel wat jong zijn, maar dat met het touren is toch niet zo’n probleem? Het lukt ons vast wel.’ Spreekt hij me moed in. Maar ik voel dat ik mijn beslissing al heb genomen. En Niall voelt dit aan. ‘Je wilt het weg laten halen.’ Fluistert hij ademloos, ik sluit voor een moment mijn ogen. En als ik ze weer open, zie ik dat Niall tranen in zijn ogen heeft. ‘Ik weet het niet…’ fluister ik nu weer met tranen in mijn ogen. ‘Misschien kunnen we hem of haar ook laten adopteren?’ Stel ik hopeloos voor. Hij schud zijn hoofd en maakt zich los. ‘Ik ehm… ga even naar ehm… Harry toe.’ Mompelt hij waarna hij strompelend en onhandig mijn kamer uitvlucht. Wat heb ik nu weer gedaan?

OMFG ik heb hewoon 400 abo's! Iemand knijp me! Daarom krijgen jullie dit deeltje van mij! Hou van jullie!

Reacties (20)

 • SuperrrLouis

  :Y)purkt met vork....
  ...

  7 jaar geleden
 • Semantiek

  tja, nu MOET je het wel houden want anders breek je Niall nog meer, en ben je hem kwijt:(

  *knijpt*

  7 jaar geleden
 • LStyles212

  aawhh dit is zoo zieligg(huil)
  snellverder <3

  7 jaar geleden
 • lord

  Oke Niall's moeder moet oprotten
  Niall moet ook snappen dat het veel moeilijker is voor Myra omdat zij natuurlijk meer moet opvoeden en ook moet bevallen.
  Myra moet aan Niall vertellen over zijn moeder.
  Ze moeten het kindje houden
  het kindje moet GEZOND geboren worden
  Dit is hoe ik het wil;p
  maar het zal wel anders aan want jij zei dat het niet het verhaal enzo ging verpesten Uno
  Dus eigenlijk denk ik dat ze hem laten weghalen, het kindje niet gezond is of iets anders gebeurd...
  Snelll verderrrx
  langer reactie;p

  7 jaar geleden
 • justemexxx

  please zorg ervoor dat ze voor het kind gaan zorgen.
  en dat niall's moeder gewoon haar stomme kop houd

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen