Weer fris en fruitig kom ik de woonkamer in. Alle hoofden zijn meteen op mij gericht, gelukkig heb ik een los shirtje aangedaan. Ongemakkelijk ga ik zitten op de bank, en kom ik tot de conclusie dat Niall er niet is. ‘Waar is Niall?’ Vraag ik dan maar omdat iedereen me stil zwijgend aan blijft kijken. ‘Naar zijn appartement,’ zucht Liam. ‘Waarom?’ Vraag ik verward. ‘Hij wou wat tijd alleen.’ Zucht Louis en ik kijk schuldig naar mijn handen. ‘Wat was er met hem aan de hand?’ Vraagt Zayn. ‘Hij verliet het huis huilend.’ Piepte Harry moeilijk. ‘Ik… ik wil misschien abortus.’ Ik hoorde dat iedereen zijn adem in hield. ‘Of misschien adoptie als dat makkelijker is. Maar ik wil het zelf niet houden.’ Zucht ik moeilijk, en hoor dat iedereen hier even over na moet denken. Harry komt uiteindelijk naast me zitten, en slaat een arm om me heen. ‘Je weet dat hij net aan het idee gewent was dat er misschien een kleine Myra of Niall komt? En nu neem je dat idee weer van hem af. En ja iedereen weet dat het moeilijk is voor jullie, maar ook voor ons. Vooral om jullie pijn te zien lijden, maar jij moet beslissen. En we weten dat jij het goede kan beslissen, maar denk er eerst goed over na.’ Zeg hij voor het eerst wijs. ‘Ik weet het Haz, maar het is zo verdomd lastig.’ Snik ik waarna ik mijn gezicht tegen zijn borstkas aan druk en de tranen laat rollen. ‘Maar eigenlijk heb ik al besloten, ik wil dit niet. We zijn nog niet eens zo lang samen, en de helft was hij op tour. Het enige wat ik kan bedenken is abortus.’ Zucht ik en kijk hem diep aan. ‘Als dat je beslissing is, staan wij achter je. Toch jongens?’ En hij kijkt de kring rond. Ik zie iedereen moeilijk kijken, maar toch knikken ze. ‘Zeg het maar hoor als je het moord vind.’ Snik ik en zie Lilsa haar ogen naar beneden slaan. ‘Sorry maar ik vind het inderdaad moord, maar soms kun je niet anders.’ Fluistert ze. Ik knik en kijk naar de jongens. ‘Sorry ik vind het ook moor,’ zucht Louis uiteindelijk. ‘Ik snap het wel,’ knik ik. Ze zuchten en kijken allemaal ergens anders naar. ‘Ik ehm ga even naar Niall toe denk ik.’ Zeg Liam waarna hij opstaat en weggaat. Ik glimlach flauw, ook al breekt het me van binnen dat hij wegging. ‘Ok, dus je laat het weghalen?’ En Harry slikt moeilijk als hij me aankijkt. Ik knik voorzichtig. ‘Maar als Niall het echt niet wil, kunnen we ook nog adoptie doen.’ Zeg ik en zie de rest knikken. ‘Dan doen we dat,’ zucht Harry. Iedereen knikt, en de sfeer is erg ongemakkelijk.

hahaha jullie willen wel heel graag dat ze het kindje houd XD, dus was zal ik doen. Adoptie of abortus??? Jullie keus (:

Reacties (42)

 • NiallsBbGirl

  wat is dit voor een shitzooi het babytje leeft al het heeft handjes en voetjes en longen em shit het is moord als ze abortus doet. en hoe is het voor het kind als die later groot is en zijn eigen ouders woude hem niet. hoe moet dat kind zich dan niet voelen. ze moet het houden! had ze maar geen seks moeten hebben !:D

  6 jaar geleden
 • RAREHEART

  Ik vind echt dat ze het moet mogen weghalen, het leeft in haar, zij alles ondergaan, de pijn en de leed. Ik vind het persoonlijk ook geen moord, want het heeft bog geen leven gehad, dus je kan immers ook niks van het afnemen, er zijn nog genoeg cellen die het later kunnen maken.

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  non of them...!!! keep it!

  7 jaar geleden
 • RecklessGirl

  Houden!! Of misschien adoptie, maar als ze het kindje eenmaal ziet, dat ze dan verandert van gedacht en het wil houden en opvoeden samen met Niall.

  7 jaar geleden
 • Elevator

  gen van beiden zelf houden

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen