Foto bij 031

Niall loopt naar binnen en doet de deur dicht. Ja hij is het dus niet vergeten en gaat het me nu vragen, denk ik bij mezelf. ‘Erge kater?’ vraagt hij om niet meteen met de deur in huis te vallen. ‘Ik heb hoofdpijn maar het gaat wel, jij?’ ‘Hetzelfde’ zegt hij ‘Ow oke’. Bam ongemakkelijke stilte. ‘Uhm Jade, over gister nacht. Wat was er?’ vraagt hij dan toch maar. Ik zucht en wijs op het bed dat hij moet gaan zitten. Hij loopt naar het bed en gaat naast mij zitten. ‘Kijk Niall, ik vind je echt een hele leuke jongen, maar..’ Ik hoor hem zuchten, daar komt de ‘maar’. ‘Ik weet niet wie of hoe ik ben. Ik bedoel misschien heb ik een vriend, of heb ik een of ander probleem. Ik weet het niet en eigenlijk wil ik dat eerst uitvinden, voordat ik er jou mee opscheep’ zeg ik dan in een keer. Ik kijk hem expres niet aan ‘Ik uhm.. ik snap het’ zegt hij en hij loopt de kamer uit. Er rolt een traan over mijn gezicht die ik snel wegveeg, dit is het beste. Tenminste dat denk en hoop ik. Ik sta op en loop naar de keuken, waar Niall niet is. ‘Waar is Niall?’ vraag in het algemeen. ‘Is hij al wakker dan?’ vraagt Liam en ik knik ‘uhm hij is hier niet geweest’ zegt hij en hij drinkt verder van zijn koffie. ‘Ik denk dat hij even naar buiten is gegaan, want ik hoorde de deur dichtslaan’ zegt Danielle. ‘Shit’ zucht ik en ik ga zitten. ‘Hoezo dan?’ vraagt Eleanor ‘Ik had hem net dat ene verteld en toen liep hij weg’ zeg ik tegen haar. ‘Wat voor ene?’ vraag Harry nieuwsgierig. ‘Niets Harry’ zegt Eleanor en kijkt dan mij weer aan ‘Waarom vertelde je het hem dan?’ vraagt Danielle. ‘Omdat hij er een soort van om vroeg’ zeg ik. Harry en Liam kijken ons verbaast aan. Eleanor had het Danielle verteld, dus die weet wel waar dit over gaat. ‘Ik denk dat je hem maar even moet laten, hij komt echt wel weer terug’ stelt Eleanor me gerust. ‘En als hij niet op tijd terug komt, heeft hij een probleem’ grijnst Harry. Danielle geeft hem een waarschuwende duw ‘Niet grappig’ sist ze. ‘Ik ga nou echt even douchen’ zeg ik en loop meteen weg. Ik pak de kleren van mijn bed en loop de douche in.
Na het douchen ga ik naar de woonkamer waar iedereen zit behalve Niall. ‘Is hij nog niet terug?’ vraag ik. Danielle schud haar hoofd. Met een zucht laat ik me op de bank vallen. ‘Ik ga hem bellen’ zegt Louis na een tijdje en hij staat op en loopt naar zijn mobiel. ‘Niall gelukkig je neemt op’ horen we Louis zeggen ‘Waar ben je?’ vraagt hij. We horen Niall wat mompelen waardoor Louis in de lacht schiet ‘Meen je dat’ lacht hij ‘nee oke sorry is niet grappig, ik stop al’ grinnikt Louis. ‘kom je zo terug dan?... oke ik zal het tegen de rest zeggen’ eindigt Louis het gesprek. ‘En waar is hij?’ vraag ik meteen. ‘Hij komt er zo aan, hij kreeg honger en ging wat eten bij Nando’s’ antwoord Louis, van opluchting begint iedereen te lachen.
Als ik even later de deurbel hoor gaan, ren ik meteen naar de deur en omhels Niall. ‘Damn Niall je liet me schrikken’ zeg ik terwijl ik mijn armen stevig om zijn nek sla. Even staat Niall verbaast, maar slaat dan zijn armen rond mijn middel ‘Sorry ik had niet zo maar weg moeten lopen’ verontschuldigt hij zich. ‘Geeft niet ik snap het wel’ zeg ik en ik laat hem, helaas want ik had zo nog wel even kunnen staan, los. Ik kijk hem aan, de neiging om hem te zoenen is groot, maar dat moet ik niet doen na wat ik gezegd heb. ‘Hee Niall lekker gegeten’ komt Louis grinnikend de gang in lopen. Niall begint te blozen en knikt. ‘Mooi zo’ lacht hij. Met z’n drieën lopen we terug naar de woonkamer waar iedereen Niall begroet, maar er verder niet s meer over zegt. ‘Oke, wat gaan we doen vandaag’ vraagt Eleanor als we allemaal op de bank zitten. ‘Uhm, wij moeten naar de studio vandaag, dus ik denk niet echt veel’ zeg Harry. ‘Ow oke, ik ga dan denk ik op bezoek bij een vriendin’ antwoordt ze ‘En ik moet dansen’ gaat Danielle door. Iedereen kijkt mij nu aan ‘Uhm ik ga denk ik naar de stad’ zeg ik met een glimlach. ‘Ja sorry het wordt denk ik een beetje saai vandaag’ zegt Liam maar ik zeg dat ik me wel redt. Een uurtje later is iedereen weg, dus besluit ik om ook maar mijn jas en hakken aan te doen en loop dan de kou tegemoet richting het winkelcentrum.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen