^^ Dit is Lilsa

Nog steeds vol zorgen om Myra zitten we in de woonkamer. Een uur geleden was er een politie agent langs geweest om informatie te vragen. Maar ondertussen was hij ook al weer weg. Opeens schoot me weer iets in mijn hoofd, dat ik helemaal vergeten was. Best erg eigenlijk, maar ik had het ook zo druk met Myra. ‘Zayn! Zayn ik weet misschien waar ze is!’ Gil ik en meteen heb ik de aandacht van iedereen. ‘Waar?’ Vraagt Niall. Maar hem vertellen kan ik niet. Het zal zijn hart breken om te horen dat zijn moeder zijn vriendin heeft ontvoert. Ik fluister het in het oor van Zayn, en hij snapt het meteen gelukkig. ‘Dat is het inderdaad misschien wel, moet hij even weg?’ Zayn had meteen de zelfde gedachte als mij en ik knik licht. ‘Kom Niall, ze verteld het eerst de rest en daarna jou.’ Zegt Zayn makkelijk. En Niall protesteert hevig, hij kan bijna in huilen uit barsten. ‘Wat is er?’ Vraagt Harry bezorgd zodra Zayn en Niall de kamer uit zijn. Ik wacht nog even een minuut voordat ik vertel ‘Toen Myra terugkwam van Ierland, heeft ze ons iets verteld. Veel details weet ik niet, maar ze zei dat de moeder van Niall haar had bedreigt. En ook dat hij misschien uitging met een blondje ofzo, ene Lise.’ Zeg ik simpel en hoor Harry vloeken. ‘Dat is het misschien wel, ze zag Myra natuurlijk uit die kliniek komen en dacht dat ze het weg had gehaald. Dus kan ze haar ontvoert hebben.’ Zegt Marije en Liam grijpt de telefoon. ‘Wacht!’ Zeg ik snel als ik merk dat Liam wilt bellen. ‘We moeten het eerst Niall nog vertellen.’ Fluister ik en het is en seconde stil. ‘Wie doet het?’ Vraagt Louis uiteindelijk. ‘Lilsa, zij weet het meest samen met Zayn.’ Zegt Harry. ‘Oke,’ Mompel ik maar. Nu al tegenop kijkend hoe hij gaat reageren.
‘Waar is ze nou?’ Bijna in paniek schreeuwt Niall tegen me. Ik zucht diep sluit mijn ogen en begin te praten. ‘Ze vertelde ons toen ze terug was uit Ierland dat ze bedreigt was door je moeder. Veel details weten we niet, maar volgens mij is het wel zo want ze was er nogal overstuur door. En iets over een blondje Lise.’ Zeg ik snel en open mijn ogen en zie hem onbeweeglijk staan. Hij heeft tranen in zijn ogen die over zijn wangen beginnen te stromen. ‘Dat kan niet waar zijn,’ fluistert hij waarna een gefrustreerde schreeuw zijn mond verlaat. Zayn gaat snel naar hem toe en slaat zijn armen om hem heen waarna Niall hard begint te huilen. ‘Nou waar wacht je op! Bel de politie dan.’ Snift Niall en Liam belt de politie.

Zouden we misschien op 2 kunnen komen? Lijkt me echt geweldig! En als dat niet lukt... kunnen we dan ons record kudo's verbreken? Hij staat nu op 71... doe je best Ham ham's!!!
Ben trots op jullie, en hou van jullie *ham kusje*

Reacties (22)

 • 123kippetjes

  Ik zit hier te huilen ( VOOR NIALL)

  5 jaar geleden
 • MusicXGuitar

  Arme super cute zielige Niall(huil)(H)

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  omgh, arme arme arme zielige cuteige uberzielige niall =(

  7 jaar geleden
 • KickSomeAss

  Holy macaronie!!! O.O

  7 jaar geleden
 • Tinaaax257

  117 kudo's!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen