WAARSCHUWING: HEFTIG STUKJE, NIET LEZEN ALS JE NIET WILT!!!! EIGEN RISICOO

Bang en een beetje in schok zat ik nog steeds op mijn stoel. Langzaam begon het donker te worden. Harry zou me nu toch wel aan het zoeken zijn? Maura was niet meer gekomen sinds ze me vanochtend achter had gelaten. Alleen Joan was nog even komen kijken, de viezerik. Ik zag wel hoe hij naar me keek, alsof hij me op wou vreten en weer uitspugen. Hopelijk zou ik hier niet lang meer zitten, want ik hield het niet meer vol. Mijn rug deed hels pijn echt niet normaal, volgens mij zou ik daar voor eeuwig littekens hebben zitten. Geruisloos lopen er weer tranen over mijn wangen, volgens mij huilde ik non stop hier. Opeens hoorde ik de deuren opengaan en hield ik verschrikt mijn adem in. Ik hoorde Maura’s hakken niet tikken. Dus het was waarschijnlijk Joan of iemand anders, ik hoopte op iemand anders. ‘Hallo lieverd,’ hoorde ik Joan’s vreselijke stem zeggen. Vol afschuw keek ik hem aan toen hij voor me stond. ‘Geen begroetting? Daar gaat het poesje voor boeten.’ Grijnsde hij waarna hij me los begon te maken. Hij legde me weer op de grond zoals vanochtend en angst stroomde door mijn lichaam heen. Hij zou toch niet gaan slaan he met een zweep? Hij keek me met een vieze blik aan, en in die ene seconde wist ik dat dit veel erger zou worden dan vanochtend. Hij bukte voor me en ritste zijn rits open. Langzaam liet hij zijn broek zakken en kwam hij boven me hangen. Ik kon de drank en knoflook ruiken uit zijn mond. Van afschuw trok ik mijn neus op. Voor ik het wist begon hij ook aan mijn broek te sjorren. Van schrik hield ik mijn adem in. Mijn handen waren vastgebonden boven mijn hoofd aan een paal, dus daar kon ik toch niks mee doen. Door dit verstijfde gewoon heel mijn lichaam, en ik wist dat hij veel ruwer zou zijn dan Niall. En dat beangstigde me. Niall zou me waarschijnlijk nooit meer willen zien na dit. Hij sjorde mijn broek naar beneden en opende mijn truitje. Zover als hij kon deed hij mijn trui uit, hij was er niet blij mee waardoor hij hem losscheurde en weggooide. Mijn adem hield ik weer in, zo zou ik alleen maar in mijn bh komen te zitten. Hij maakte mijn bh ook los, en ik voelde me zo kwetsbaar. Dit kon hij toch niet menen? Met een vieze grijns gingen zijn handen naar mijn borsten die hij pijnlijk begon te masseren. Verschillende kreetjes van de pijn verlieten mijn mond, waarschijnlijk dacht hij dat ik het fijn vond. Wat totaal niet zo was, maar het wond hem nog meer op. Hij stopte mijn borst in zijn mond en beet erin, waardoor ik een harde gil gaf. Waarschijnlijk vond hij dat niet leuk want hij sloeg me hard op mijn wang. ‘Stil zijn slet.’ Siste hij. En ik was stil.
Hij stond op en trok zijn onderbroek naar beneden, angstig keek ik naar zijn willie. Wat een vreselijk ding was dat. Langzaam liep hij naar mijn hoofd toe en keek ik angstig ernaar. ‘Doe het,’ fluisterde hij toen hij door zijn knieën boog en zijn knieën aan weerskanten van mij neerzette. Zijn willie hing nu precies voor mijn mond. Angstig keek ik ernaar, ik had dit nog nooit gedaan. En dit wou ik ook helemaal niet doen, zelf bij Niall wou ik het niet. ‘Doe het,’ siste hij toen ik niks deed. Angstig deed ik hem in mijn mond en probeerde ik wat. Al snel kwam hij klaar, goorlap. Hij liet een kreun en ik slikte vol walging zijn goedje door. Hij ging verder naar beneden en deed ruw ook mijn slipje uit. Waarschijnlijk was hij al opgewonden door het idee dat hij het zou doen bij me, want hij kwam hard en snel in me. Een verschrikte gil verliet mijn mond, en hij begon hevig te stoten. Huilend stroomden de tranen weer over mijn wangen. Zo ging hij door totdat hij klaar was. Toen hij klaar was, deed hij snel mijn kleren weer aan. Behalve mijn shirt want die was kapot. Snel zette hij me als een lappenpop neer op de stoel. Als de bliksem was hij weer weg, en liet hij mij hier nog meer vernederd en huilend achter. Ik was een vreselijk schepsel. God mocht me nu wel hier uit verlijden, please dood me anders maar hier wou ik niet langer blijven….. please.

OMGEEEEEEEE record verbroken!!! Hou van jullie, zoveeeeel!!!! Omg, wie komt er Myra redden door op dat groene knopje te drukken??????? Ik hoop zo dat we op 2 komen, en als dat zou lukken... zou 1 dan ook kunnne? Dan ga ik nu als een gek schrijven zodat ik jullie nog meer deeltjes kan geven!!!
Hamster Kisses from Moi

Reacties (32)

 • Gunderson

  OW NEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  danm ik had dit misschien toch niet moeten lezen..

  4 jaar geleden
 • xxApixx

  Ik heb een groot stukje niet gelezen.... Te erg. Brrr(puh)

  6 jaar geleden
 • agirlx

  ohmijngod! dit is echt erg! KUT MAN EN DOMME MOEDER VAN NIALL!

  6 jaar geleden
 • hopingfxck

  Ik volg je verhaal mu sinds eer gisteren en het is zo spannend. Ik ben wel laat, maar dat maakt niet uit. Ik heb voor de eerste keer gehuild bij een verhaal... Je schrijft echt goed.

  6 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  nee! straks is ze neit meer zwanger =OOOO zNNNOOOOOHOOO!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen