Harry Edward Styles

O33 - @TOMLINSONx

Ik lig op mn bed met een basketbal te spelen. Ik ben zó boos. Ik wil iets slaan, een indruk maken, laten zien dat het me iets doet. Maar ik weet niet wat..
Langzaam tikken de regendruppels tegen het raam, ik rek me uit en ga recht zitten. Waar ben ik? Ohja, kutappartement, met een kutmanager en beste vrienden die niet inzien dat die manager mij uit de band wilt zetten. Het is nu een volle dag geleden dat ik voor het laatst een woord heb gewisseld met Louis, iets wat haast onmogelijk leek, todat Tuck kwam. Hij is de meest schijnheilige man die ik ken. Bij de gedachte aan hem bal ik mn vuisten weer. Ik denk aan hoe hij tegen Louis heeft gezegd dat ik wilde dat hij geen solo's kreeg, terwijl ik altijd het management probeer te pushen de rest meer solo's te geven en mij en Liam minder.. Het lukt niet meer, ik wil hem weg, de jongens niet. Nog zoiets, Tuck noemt ons de jongens EN Harry. Ik stap mn bed uit en loop naar m'n kast. Ik pak een ruime sporttas en stop er schone kleding in. Ik doe zelf ook kleding aan en pak de foto van mij en de jongens die op mijn nachtkastje staan mee. Ik pak mijn portomonnee waar 160 euro in zit en loop zo stil mogelijk naar beneden. Ik pak mijn iPhone en mijn oplader en loop door naar de keuken. Ik gris een zak met gesmeerde broodjes en een flesje water mee en loop het huis uit. Ik ben het zat, zat van alle shit. Dit is het, ik ben het spuugzat. Ik loop het trottoir af en steek over, ik begin te rennen omdat ik de bus al in de verte zie. Snel steek ik mn hand uit en stopt de bus. Ik check in en ga zitten. Pfff... Ik kijk om me heen, ik realiseer me dat dit de eerste keer is dat ik in een bus zit sinds het ongeluk. Een rilling gaat door me heen. "Next stop, Marnixhospital." hoor je door de luidspreker. Pfoe, gelukkig, ik voelde me niet heel prettig in dit voertuig. Snel stap ik uit en ik zie het ziekenhuis voor me. "Here we go." praat ik mezelf moed in. Ik loop in een keer door naar de balie, ik was hier zo bekend. "Uhm, ik ben op zoek naar Reece Hudson." zeg ik tegen de vrouw achter de balie. Ze kijkt op en bekijkt me van top tot teen. "Waar kan ik u mee van dienst zijn?" vraagt ze, ietwat geïrriteerd. "Uh... Wat ik al zei, ik ben opzoek naar Reece Hudson." De vrouw typt iets in op haar computer. "Die is hier geen patiënt." Ik kijk haar geschrokken aan. "Jawel, weet u zeker-" de vrouw geeft me een dodelijke blik. "Ja ik weet het zeker." zegt ze boos. Ik verman me. "Oh, mijn excuses, ik bedoel; Claireece Hudson." Ik voel me even heel stom, de vrouw rolt met haar ogen en toetst weer iets in. "Nee. Ook niet, en nu weg want er zijn meerdere mensen aanwezig." "Nee, wacht." Ik ga het niet opgeven. "Wat is haar adres?" De vrouw kijkt me aan, haar ogen vallen op de sporttas. "Denk je nou echt dat wij die mogen geven aan vreemde? En nu mn lobie uit." Boos loop ik weg zonder nog een woord te zeggen.
Ik weet wat ik ga doen, ik ga dr achterkomen waar Reece is.
Ik verlaat One Direction en ga opzoek naar Reece, dat is het enige wat ik belangrijk vind in mijn leven...

Zolang niet geschreven =O. Sorryyyy! Maar Diede kreeg Kittens -AAAAAHW- en Evrens laptop deed het niet, maar nu doet ie 't weer en zullen we weer gewoon op schema blijven (hopen we). Dit weekend komt er in totaal 1 of 2, want, jawel, wij hebben ook een leven =O!
love x us!

Reacties (11)

 • Pale

  Ey Tuck.
  Kom eens even naar mijn huis..
  .. mn kat is in een agressieve bui.
  Hij krabt je ogen eruit asshole c:

  7 jaar geleden
 • TurnToYou

  awww soo cute<333333333333
  maar ik haat tuck!!!!!!!!!!!!!
  snel verder<333

  7 jaar geleden
 • LovingLilly

  CUUUUUTE!!!!! wij hebben al drie katten en mogen der geen meer bij, dus zijn ze allemaal gesteriliseerd en das genaaid want das onnatuurlijk (ik wil eigenlijk gewoon kittens:S)

  7 jaar geleden
 • LovingLilly

  waar is 032???

  7 jaar geleden
 • Prikkeldraad

  Idd opzoek naar reeceee:D

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen