Foto bij 020

linzy pov

ik en yeliz hadden samen met de jongens het meet&greet ding besproken en ze vonden het een goed idee dat we hem weg gaven aan onze vriendinne ze zouden ook nog 3 tickets voor het concert regelen.
ook hadden we besproken dat we gewoon met zen allen naar belgie zouden gaan. zodat one direction hun belgishe fans ook is kon ontmoeten.
ik was aan het skypen met florence en kimberly en yeliz was aan het skypen met ilse.
'meisje'zeiden we we zaten namelijk samen in de woonkamer met elk een laptop zodat we het grote nieuws samen konden vertellen.
'we hebben groot nieuws voor jullie' en toen kwamen de 5 hotties ook te voorschijn. we hoorde eerst heel veel gegil en gegiechel en toen floepte kimberly er ineens uit. 'omg zayn I love you' waarop zayn zei 'well i love you to you beautiful girl' en toen begon ze te blozen.
'we moeten jullie veel uitleggen maar dat doen we morgen wel,want jullie nemen morge de eerste trein richting london om deze knappers te ontmoeten en een concert van hun mee temaken. zei ik alsof het de noormaaslte zaak van de wereld was, weer volgde gegil.
'we komen jullie morgen ophalen aa het station maar nu gaan wij slapen twas een lange emotionele dag voor ons' zei yeliz.
'WAIIIIT' riep zayn, 'woow zayn chill wat's wrong with you buddy' riep louis. 'euh ...yeah..wel'hakkelde zayn.
'komaan big boy gooi et eruit' plaagde harry.
'oke,oke kimberly mag ik u nummer'? we staarde hem allemaal vol ongeloof aan zeker kimberly. ik kuchte even en iedereen kwam weer op deze planeet.
'euh..yeah sure,ask linzy' antwoorde kimberly.
en toen sloten we de pc's af ook niall had zijn kans gewaagd bij florence en louis bij isle. we gaven de nummers en iedereen kroop in bed.
morgen zou zalig worden eerst mijn vriendinnen zien,dan een concert met de hotste jongen ever en dan naar huis om mijn wereld beroemd vriendje voor te stellen aan mijn ouders.
daar was ik stiekem wel zenuwachtig voor, maar ach, ze nodigde hem zelf uit dus het kon nie zo erg zijn right?
ik ging naast mijn vriendje liggen gaf hem nog een lange kus op zijn mooie zachte lippen en viel toen in zen amren in slaap.
en droomde heerlijk over Liam Payne en One Direction.

Reacties (2)

  • yelizcupcake

    haha idd ja:p wie weet wat zal er nog allemaal niet komen in de toekomst xd <3

    7 jaar geleden
  • PancakeHERO

    YAY tkomt dik in de sjakos bij me en Louis ! ;D <3

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen