Al dagenlang zit ik hier, en het is vernederend, pijnlijk en vooral saai. Maura komt elke dag wel een paar keer. De ene keer om me te vernederen met woorden. De andere keer komt ze om me in elkaar te slaan, zo zit ik nu dan al onder de striemen en blauwe plekken. Maar vooral onder het bloed. Geen idee hoe ik eruit zie, ik wil het niet eens weten. Elke dag huil ik, als ze er zijn. Als ze er niet zijn, en gewoon al de tijd. Het komt weinig voor dat ik niet huil. Joan komt ook elke dag, in de ochtend om me eten te geven. En in de middag om me nog een keer te verkrachten, en in de avond voor weer wat eten. Het is gewoon vreselijk, de hele man is vreselijk. En god heeft me niet geholpen, ik ben hier nog steeds. Niemand is volgens mij ook op zoek naar mij gegaan, het stelt me teleur. Ik mis ze vreselijk, Niall. Mijn schatje mijn vriendje, als ik hier levend uitkom mag hij het kindje houden van mij. Harry, mijn lieve broer die soms iets te bezorgd is. Lilsa, dat schatje die altijd voor me klaarstaat. Zayn, die gekkerd. Gewoon iedereen ik mis ze allemaal… snikken verlaten weer mijn mond en tranen stromen weer. Tijdens het huilen voel ik mijn beurze plekken, waardoor ik nog harder moet huilen. Het is niet eerlijk, ik zit hier en niemand komt me halen. Het is niet eerlijk…

OOOOOOOOH You guys lift my world uppp!!!! Ik ben zooo vrolijk, net kwam WMYB op the hitsradio, en ik zat luidkeels mee te zingen. -niet dat ik dat normaal niet doe- maar gewoon heel vrolijk. Lovee you guyyyys, zo geweldig dit... echt niet te beschrijven!!!
Nog meer stukjes, is nog meer kudo's!!!

Reacties (27)

 • agirlx

  ze komen wel! gene zorgen!

  6 jaar geleden
 • freakdirection

  Haar leven was eerst saai. Maar nu is het pijnlijk en saai. Als ze hier ooit uit komt denk ik dat ze het nooit zal vergeten.(huil)

  8 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  ik hoor wmyb bijna nooit op de radio =(
  en ot ook neit baahaa!
  NEEEEEHEEE SMEURLAP BAH BAH ABH

  8 jaar geleden
 • 1Dazzle

  Ik wil iemand gaan redden die niet bestaat! Zo erg is het al! Je bent goed <3

  8 jaar geleden
 • Semantiek

  zooo sneu. please ze moet gered worden!!!!!!!!!!!!!!!!

  NOODOPROEP!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here