Rustig rij ik weer dezelfde route naar Harry toe. Het doet me pijn om hier te rijden, want normaal reed ik hier altijd voor Myra. Ook al wou ze ons kindje weg doen, of abortus plegen. Ik hield nog steeds van haar, en ook al kon ik niet geloven dat mijn moeder dat tegen Myra had gezegd. Kon ik niet aan Myra twijfelen. Ik had mijn moeder wel gebeld, maar ze nam niet op. Iets wat ze normaal nooit deed. Voorzichtig reed ik de straat in en zag ik een zwart busje snel wegrijden, gekken. Opeens zag ik een vreselijk verminkt meisje staan op de oprijlaan van Myra’s huis. Maar wacht… dat wás Myra. Als een gek reed ik door en parkeerde ik de auto slordig. Maakte even niet uit dat ik net mijn rijbewijs had, Myra ging voor. Als een gek rende ik naar haar toe, en zag ik dat ze naar de grond toe viel. God wat zag ze er slecht uit. ‘Myra!’ Riep ik en zag dat ze niet beweegde. Dit was niet goed. Snel knielde ik naast haar en draaide ik haar. Geschrokken hield ik mijn adem in toen ik haar zag, ze was helemaal verminkt. Snel viste ik mijn mobiel uit mijn zak, waarna ik naar Harry belde. ‘Harry kom als de sodemieter naar buiten! Je krijgt er spijt van als je het niet doet!’ Schreeuwde ik in de telefoon en ik hing weer op. Nog geen seconde later zag ik Harry naar buiten komen in zijn boxer. Hij zag mij bij zijn kleine zusje zitten, en schreeuwde iets naar binnen waarna hij naar ons toe kwam gerend. ‘Myra?’ Vroeg hij hulpeloos waarna hij in tranen uit barste. ‘Heb je haar zo gevonden?’ Vroeg hij en ik knikte. ‘Heb je al iemand gebeld?’ Vroeg hij door en ik schudde mijn hoofd. ‘Lilsa belt al iemand,’ zei hij meer tegen zichzelf. ‘Hou vol lieverd, je moet volhouden.’ Snikte ik nu ook. Al snel kwam iedereen naar buiten gerend en zagen ze de toegetakelde Myra liggen. ‘Myra, hou vol,’ snikte ik nog een keer waarna we een ambulance hoorden. Voordat we het door hadden lag Myra op de brancard en werd ik samen met Harry in de wagen geduwd. En reden we er als een gek vandoor. Hou vol Myra, alsjeblieft.

Omg jongens ik hou zo van jullie! Niet te beschrijven, ik wil jullie allemaal een knuffel geven ggewoon! Dit is het laatste deel want ik ga naar bed... Morgen ochtend de top is meer deeltjes!

Reacties (17)

 • Gunderson

  xDzit je zo in je boxer in het ziekenhuis..
  ik zie het voor me, zit hij daar zo, iedereen staart hem aan van- 'wtfucccckkkk'
  Hmm.. dat maakt mijn verdriet beterxD

  4 jaar geleden
 • agirlx

  oh my fucking damn god! ;(

  6 jaar geleden
 • secute

  Ik was mega serieus je hoofdstuk aan het lezen, zie ik opeens staan: "Nog geen seconde later zag ik Harry naar buiten komen in zijn boxer." Ik zag het meteen voor me en lachte me ziek. Toen las ik verder en kreeg ik kippenvel en tranen in m'n ogen ):

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  harry komt weer eens in een boxer naar buiten --'

  7 jaar geleden
 • YourLittleEl

  o goooosh ;o

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen