We praten nog wat, over wat ik gemist heb. Maar niet echt over wat er gebeurt is, of over Niall’s moeder. Opeens word er op de deur geklopt en verschijnt er een wel bekend hoofd om de deur. ‘Hi, mag ik binnenkomen.’ Mijn ogen worden groot. En als ik niet in dit bed lag was ik opgesprongen en had ik haar in elkaar geslagen. ‘Myra, je trilt helemaal.’ Zegt Harry dan. Ik had niet gemerkt dat ik trilde, dus ik stop er maar snel mee. Niall staat op, en ik dacht dat hij haar een knuffel wou geven. Maar hij gaat voor haar staan, en blokkeerd het zicht op mij. ‘Wat is er jongen?’ Vraagt ze poeslief. De bitch. ‘Ga weg mam, ik hoef je nooit meer te zien! Wat jij gedaan hebt is niet goed bij je hoofd! Je ontvoert mijn vriendin, je takelt haar toe. Misschien heb je haar wel verkracht of iets! Nee ik hoef je nooit meer te zien!’ Schreeuwt hij gedempt naar haar. Ze heeft tranen in haar ogen staan en verdwijnt zonder woorden na de woorden van Niall. Met mijn mond open kijk ik naar Niall, ik had dit niet verwacht van hem. Hij draait zich om en glimlacht waterig naar me. ‘Waarom deed je dat?’ Vraag ik zacht. ‘Ze heeft je gemarteld, ik ben ook weer niet zo dom om dat niet te snappen. En jij gaat voor haar, ze heeft iets fout gedaan en dat ga ik haar niet vergeven. Jij bent en blijft mijn vriendinnetje. En ik hou van jou.’ Ik krijg tranen in mijn ogen en ze rollen geruisloos over mijn wangen. ‘Trouwens wie is Joan?’ Vraagt Niall. ‘Ik dacht dat jij hem wel zou kennen, maar het was het hulpje van je moeder. Hij heeft me meerdere keren verkracht.’ Het laatste fluister ik zacht. ‘We moeten echt aangifte doen,’ zegt Harry zacht voordat iemand iets kan zeggen. ‘Ja, dat ga ik wel doen.’ En ik kijk snel even naar Niall. Hij knikt zacht en pakt mijn hand vast. We gaan niet te veel op in het verkrachting gedeelte, ergens waar ik blij mee ben. ‘Mag ik slapen? Ik ben moe.’ Mompel ik zacht na een tijdje waarna ze toestemming geven. Al snel zak ik weg in een heerlijke slaap.

Hi liefies, ik wou ff zeggen dat ik nu ewakker ben, en veel kan schrijven vandaag want heb de ochtend vrij (: jullie hebben me trouwens net aan het huilen gemaakt door jullie reacties... Snif snif
Kunnen we de top weer doen? Please....

And I just wanna say, dat weer bij 100 stukjes dit verhaal stopt... ik weet het het is balen. Misschien heeeeeél misschien komt er een vervolg als jullie met goede idëen komen,want zelf weet ik niks. En anders dan is het verhaal afgelopen na de 100..

Reacties (19)

 • XMusicBeatsX

  Oke ik ontdek je verhaal nu pas *facepalm*
  Maar ik denk nu als ik die moeder van Niall in het echt zie,
  Ik vet bang voor haar ga worden xd
  Ik weet t... It's just a story... Maar toch.

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  NEEEHEEEHEEE! DON'T STOP!!!(huil)

  8 jaar geleden
 • YourLittleEl

  ooooh sgnn egt wr!!

  8 jaar geleden
 • 1Dazzle

  Wat een lef zeg!! Niall is awesome ^^ <3

  8 jaar geleden
 • fernweh

  Awhh, arme Myra.. stiekem heb ik aldoor gehoopt dat ze het kindje wel krijgt en gezond is.:(maaarja. Stomme moeder!!
  snel verder!!
  xx

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here