Foto bij XXX. Fighting (part 2)

Een stad waarnaar ik nu terug moest gaan. Ik zag er tegenop. Het was zo druk dat ik de stad nauwelijks meer herkende en de Elfen staarden meestal naar me, of stelden vragen. Vragen die ik zo goed mogelijk probeerde te beantwoorden, maar te vaak wist ik zelf ook het antwoord niet.
Langzaam begon ik me af te vragen wat erger was: vechten of wachten? Er hing nu de angst voor wat komen zou. Zou het niet beter zijn als we wisten wat er ging gebeuren, hoe noodlottig ook? Misschien zou de angst dan minder zijn.
Ik draafde door de stad, om niet lastig te worden gevallen met vragen. Maar ik ging niet te hard om een gevaar te vormen. Ik moest naar het veldje naast het kasteel. Misschien kon ik daar mijn angst vergeten.
Ik had Farae op stal gezet. Het was nu niet veilig meer om de eenhoorns los te laten lopen. We wisten niet wat er nu in onze landen rondliep.
Ik besloot me niet om te kleden, maar gelijk naar het oefenveld te gaan. Het was net opgezet, ooit was het een deel van de tuin.
Ik liep recht op een paar stropoppen of, niet lettend op de Elfen die me nakeken. Ik trok mijn zwaard uit de schede en begon.
In het begin was het onwennig, maar al snel ging het goed. Mijn zwaard voelde licht in mijn handen en mijn bewegingen waren bijna natuurlijk. Het voelde alsof ik droomde. Stro dwarrelde alle kanten op, toen mijn zwaard inhakte op de dingen. Ik stopte niet voordat van elke pop niet meer over was dan een hoopje stro.
Pas toen merkte ik de starende blikken. In hun ogen las ik bewondering, maar ook angst. Verbaasd keek ik naar de poppen, die nu niets meer waren dan los stro. Ik had op ze ingehakt alsof het echt mensen waren, en dat maakte me bang.
"Je bent goed, Shÿra." hoorde ik ineens naast me. Het was Merryn. Ik had hem niet aan horen komen. Ik keek hem aan en zuchtte verdrietig. "Dat wil ik niet zijn."

Reacties (4)

 • Catmint

  Beetje cliché, maar: snel verder

  9 jaar geleden
 • Livgardet

  aww, als je er goed over nadenkt is vechten een vreselijk iets. Maar ergens trekt het je toch aan.....
  snel verder!

  9 jaar geleden
 • Guinevere

  Hahaha, moordlustige prinsesxD

  9 jaar geleden
 • Lente2

  Is Merryn ook zo goed.:P

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen