Foto bij Hoofdstuk 79

Snel stapte ik weer af zijn grijze vacht met zwarte vlekken was drijfnat. Snel gaf ik hem nog een knuffel en toen rende ik alvast naar het huisje. Het regende. Hard. Snel stak ik de sleutel die ik van Embry had in het slot en liep naar binnen. Niet lang daarna volgde Embry. Geheel verzopen net als ik. hij schudde zijn hoofd hard heen en weer in de gang. Ik lachte. ‘Zo ben je net een hond’ hikte ik. zijn eeuwige grijns. ‘Dat neem ik als compliment’ grinnikte hij. Snel liep ik naar de keuken en zocht een glas en schonk hem vol met water. ‘Ook’ ‘Nee dankje’ zijn armen sloten om mij heen. Zijn warmte was heerlijk. Ik leunde wat naar achter. Voelde zijn lichaam. Leunde ertegen aan. ‘Wat gaan we morgen doen?’ ik keek naar mijn glas. Voelde hem zuchten. ‘Laat me denken’ grijnsde hij. ‘Sorry’ mompelde ik. ‘Ik ga douchen… als dat mag’ ‘natuurlijk. ‘ antwoordde hij meteen en glimlachte. Snel zette ik mijn lege glas neer en maakte me langzaam van Embry los. ‘Tot zo dan’ glimlachte ik.
Snel douchte ik me en kleedde ik me om. stommelde weer naar beneden. ‘Wat dacht je van Seattle?’ grijnsde Embry. ‘Daar ben je hiervoor ook nog niet geweest’ ik knikte instemmend. ‘Ik vind alles best dat weetje best’ zijn hand voelde ik op mijn bovenarm. ‘Je mag best zeggen dat je niet wil als je niet wil. Dat weet je. Dan verzinnen we wat anders. ‘Nee Seattle is goed’ glimlachte ik en ging naast hem op de bank zitten. leunde tegen de leuning en trok mijn benen op. Legde mijn hoofd erop staarde hem aan. hij keek afwezig naar de TV.

Bedankt voor het wachten! het duurde weer heel lang>< maar het gaat nog langer duren ik heb namelijk mijn vinger gebroken en die onderarm zit geheel int gips dus typen is heel moeilijk o___O sorryy

Reacties (2)

 • Kimology

  Zooooooooo schattig!!!! Ik kan verhaal heel kort samen vatten...
  Te schattig voor woorden!!!!

  7 jaar geleden
 • Released

  beterschap met je vinger(doeg)
  snel verder gaan please

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen