Een week later mag ik weer uit het ziekenhuis, met wel een gebroken rip en een pijnlijk hoofd. Maar ik ben blij dat ik er weg mag. Een week geleden hadden we ook aangifte gedaan tegen Maura en Joan. Ik merkte aan Niall dat hij er moeite mee had, maar hij zei er niks over. Gister hadden we gehoord dat Joan was opgepakt, en zodra ze Maura hadden zouden ze een rechtszaak starten. Maar hij zou hoe dan ook in de gevangenis belanden, omdat hij medeplichtig was en me verkracht had. Alleen het probleem was, Maura was gevlucht en niemand had een idee waar ze naartoe kon zijn gegaan. Zelfs Niall niet, en ook Niall’s vader was ingelicht over alles. Samen met Greg, ze waren er kapot van dat hun moeder en vrouw zoiets had gedaan. En net als hun hadden ze geen idee waar Maura Joan van kende. Helaas.
‘Kom je?’ Vraagt Niall zacht. ‘Ja,’ fluister ik zacht. We hadden nog niet gepraat over dat we ons kindje kwijt waren, en ergens wou ik er wel over praten. Maar ik wist niet hoe te beginnen. Harry was samen met de andere jongens iets samendoen, ze hadden behoefte aan een break. En Lilsa en Marije waren met ze mee, dus het was alleen Niall en ik nu. Iets waar ik wel behoefte aan had. In stilte parkeerde Niall de auto op de oprit en we bleven even in stilte zitten. In de spiegel zag ik de plek waar Niall me had gevonden. Het bleef een vreselijke plek. ‘Zullen we naar binnengaan?’ Vraag ik zacht en zonder iets te zeggen stapt hij uit en volg ik hem. Ik weet niet wat het is, maar er hangt een soort van kille sfeer om ons heen.
Zodra we op mijn kamer zitten met een warme kop thee, durf ik hem iets te vragen. ‘Niall?’ Vraag ik zacht en hij maakt een hmm geluidje. ‘Waar denk je aan?’ Vraag ik verder. ‘Gewoon, aan hoe dit alles heeft kunnen gebeuren.’ Zucht hij. Ik knik en ga liggen met mijn hoofd op zijn schoot. ‘Je weet dat ik van je hou?’ Vraag ik zacht en hij moet lachen. ‘Dat weet ik, en ik hou meer van jou.’ Fluistert hij zacht voordat hij zijn lippen op die van mij drukt. ‘Niall?’ Vraag ik weer en zie hem waterig lachen. ‘Ja,’ spreekt hij uiteindelijk. ‘Wil je erover praten.’ ‘Waarover?’ ‘Over ons verloren kindje,’ fluister ik zacht en zie hem iets verstijven. ‘Waar wil je dan over praten, het is er niet meer. Klaar.’ Zucht hij en laat zijn ogen dicht gaan. ‘Daarom juist, we hebben allebei iets verloren wat we liever niet wouden.’ Fluister ik en zie zijn ogen open gaan. ‘Jij wou het weghalen,’ sist hij en ik ga overeind zitten. ‘Ja maar toen ik daar zat, zo eenzaam en niks om te doen. Kon ik nadenken, en ik had me bedacht dat ik het eigenlijk. Ergens ver weg, toch wel graag zou willen houden.’ Zucht ik. ‘O,’ mompelt hij en ik laat me tegen hem aanleunen. ‘En nu?’ Vraag ik zacht. ‘Nu ga jij slapen, anders word je niet beter.’ Lacht hij. ‘Blijf je bij me?’ Vraag ik zacht en hij knikt. ‘Ja altijd, totdat je me wegstuurt.’ Zegt hij zacht waarna ik onder mijn dekens kruip en Niall achter me komt liggen. En samen dromen we weg, naar een betere wereld.

Awwwh alweer de top, crying...
Maar ik zal uitleggen waarom ik stop met dit verhaal, ik vind dat na een paar deeltjes dit verhaal klaar is. Ik wil er eigenlijk net als jullie geen afscheid van nemen, maar ik heb geen inspiratie meer. En ik wil het verhaal niet verkrachten door wat nutteloze stukjes te plaatsen, dat vind ik zonde. Maar ik ga nog wel door tot de 100, dus jullie kunnen er nog wel even van genieten. Hopelijk zijn jullie het met mijn keuze eens...

kunnen we hoger in de top? En er minstens in blijven?? xx

Reacties (21)

 • agirlx

  awh, het is weer een beetje goed! ;$

  6 jaar geleden
 • Fabula

  ik heb respect voor iedereen die met deze reden een verhaal stopt, als je herrinnert wilt blijven moet er ooit een einde zijn. en wees gerust, ik zal dit verhaal niet vergeten. het blijft in mijn bladwijzers staan als teken van respect. ik hoop dat meer mensen dat zullen doen, want meid. je verdient het.

  7 jaar geleden
 • Semantiek

  naar een betere wereld... #hardewaarheid

  7 jaar geleden
 • Romyy43

  Ahhggg , dat einde <3

  7 jaar geleden
 • xMissMarije

  verder

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen