Zoals ik al had voorspeld, het was erg ongemakkelijk. Maar het was toch even fijn, het was gewoon raar. Hopelijk zou het snel weg gaan, dat gevoel. Niall en ik zaten aan de keukentafel een ontbijtje te eten, waarna we Harry zouden bellen en ons plan voorstellen over de fans vertellen. Niall genoot duidelijk zichtbaar van zijn eten, en ik zat er maar een beetje in te prikken. ‘Wat is er schatje?’ Mompelde Niall met volle mond, en hij keek me zo onschuldig aan dat ik ervan moest lachen. ‘Niks, zit alleen te denken.’ Lachte ik en keek weer naar mijn bakje cornflakes. Niall legde zijn brood weg en keek me serieus aan. ‘Waaraan?’ Vroeg hij bezorgd en ik liet een gefrustreerde zucht. ‘Gewoon, over dat ik het ongemakkelijk vond onder de douch.’ Mompel ik beschamend en zie hem nu ook rood kleuren. Opeens staat hij op en knielt hij neer naast mijn stoel. Verbaast kijk ik hem aan. ‘Wat is er?’ Vraag ik nu bezorgd en zie dat hij mij bezorgd aankijkt. ‘Je weet dat je me alles kan zeggen?’ Vraagt hij onzeker en ik knik. ‘Je weet dat ik van je hou?’ Vraagt hij weer onzeker en weer knik ik. ‘Je weet ook dat ik je nooit meer laat gaan?’ Vraagt hij bezorgd en onzeker en alweer knik ik. ‘Tuurlijk weet ik dat, wat doe je nou?’ Vraag ik een beetje in paniek. ‘Ik wil je gewoon laten zien, dat niks ongemakkelijk hoeft te zijn. Dat ik je niet alleen laat, en dat ik van je hou.’ Glimlacht hij en zijn rechte tanden glinsteren in het licht van de keuken. ‘Oke, ik geloof je. Zullen we zo samen iets gaan doen? Wij tweeën alleen?’ Stel ik voor en hij knikt. ‘Goed idee,’ glimlacht hij waarna hij weer naar zijn eigen stoel loopt en verder gaat met eten.
We zaten rustig op de bank een filmpje te kijken en ik kan elk moment in slaap vallen omdat ik me verveel. Niall had de film uitgezocht, en het was horror geworden. Persoonlijk hield ik er niet van, dus ik zat ook niet te kijken. Maar ik verveelde me nogal en spelen met Niall’s vingers lijde me niet erg af van de tv. Ik werd hier alleen maar slaperiger van. Na het ontbijt hadden we Harry gebeld, en het plan uitgelegd en hij zei dat hun wel zouden regelen met de fans. Ze wouden ons niet storen en wat tijd gunnen. ‘Niall?’ Vroeg ik zacht en kreeg een hmm terug. ‘Zullen we iets anders doen? Ik verveel me,’ grinnikte ik en voelde Niall lachen onder mijn hoofd. ‘Wat wil je doen dan?’ Vroeg hij en ik haalde mijn schouders op. Iets waardoor hij nog meer moest lachen. opeens bevond zijn hand zich bij mijn zei en begon hij me te kietelen. ‘Niall stop! Hier kan ik niet tegen.’ Lachte ik waarna Niall er voor ging zitten en me meer begon te kietelen. Ik maakte wat rare spastische bewegingen, waardoor Niall moest oppassen waar hij zat want anders kreeg hij een voet voor zijn hoofd. Uiteindelijk kon hij me alleen bedwingen door boven me te gaan hangen, met de ene hand hield hij mijn handen boven mijn hoofd vast. En met zijn andere hand kietelde hij me in mijn zij. Zijn ogen haakten zich in de mijne, en nog altijd benamen zijn ogen me de adem. Glimlachend keek ik hem aan waarna ik mijn lippen op de zijne drukte. Hij liet zijn kietel hand voor wat het was en legde hem liefkozend om mijn middel heen. Zijn andere hand maakte hij los en begroef hij in mijn haren. Mijn armen wikkelden zich in zijn haren, en onze tongen speelden een plagend spel met elkaar. uiteindelijk werd ik hier zo opgewonden van dat een hand zich een weg naar beneden baanden. En ik maakte zijn knoop los. Hij keek me even verward aan, waarna hij maar al te graag verder ging. En zo deed ik wat Harry niet mocht, ik had seks op de bank. Iets waar ik van genoot.

Srry voor nu pas een deeltje... Maar ben eurovisie songfestival aan het kijken. Wat een slecht muziek zeg... Als ze 1D nou heen stuurde, wist ik wel wie er ging winnen (:

Reacties (27)

 • MrsHood

  Hahahaa ik leesde je laatste stukje niet van het verhaaltje en ik lag helemaal plat van het lachen!! haha en je hebt goeie schrijfkundst!!

  6 jaar geleden
 • fernweh

  Snel verder!

  7 jaar geleden
 • MayCuteAngel

  Owke, je hebt een nieuwe abo. Om dat te vieren snel verdergaan?
  En heel misschien nog doorgaan na de 100?
  *Puppy-eyes*

  7 jaar geleden
 • Calligraphyx

  Omfg in ongeveer één dag heb ik het verhaal uit gelezen. Zo geweldig <3 Snel verder!

  7 jaar geleden
 • Semantiek

  oehh top! supersnel weer verder hea??!
  denk precies hetzelfde, als ze 1d sturen:)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen