Foto bij 029.2 Charlie McFly

Hola Peeps!
Weer een geweldig deeltje van Bayly:)
Me likey dus jullie vast ook wel??

Kreunend werd ik wakker. Stomme wekker. Ik sloeg hard op de bovenkant van de wekker. Dat deden ze altijd in films. Maar in mijn slaperigheid was ik vergeten dat ik geen snoozeknop had. Het enige wat ik met die klap bereikte was dat ik mijn wekker ongeveer tot moes sloeg. 'Oh-oh,' mompelde ik ongeïnteresseerd. Slaperig draaide ik me om. Het eerste wat ik zag waren twee opengesperde ogen die me strak aankeken. Ik sloeg een gilletje. De persoon waaraan de ogen vast zaten, bwgon ook te gillen. Pas toen kwam ik erachter dat het Jess was.
'Holy wcbril Jess (jaaa mooie dingen bedenk ik als ik moe ben)! Ik ben net wakker! Ik schrok me dood!' zuchtte ik en ging weer normaal zitten. Ze kwam naast me zitten op mijn bed. 'Doe dat nooit meer. Wat doe je in mijn kamer anyways?' 'Oh, ik kwam gewoon gezellig langs. had geen zin om wakker te blijven,' zei ze onverschillig en mompelde toen: 'Jij hoeft mij ook niet zo te laten schrikken.' Ze keek op naar me, grijste en duwde me tegen mijn schouder. 'Rare dodo.' Oké volgens mij is Jess net zo vaag als ik 's ochtends vroeg.
Ik wist zeker dat het niet waar was. Ze kwam controleren of ik er nog was. Ze vertrouwde me niet meer. Ik zuchtte. 'Ik ga ontbijt maken. Wat wil je?' Volgens mij was ik in een ochtendhumeur (of is het had ik een ochtendhumeur? Naja). 'Eieren.' 'okidoki.' Ik liep naar de keuken, zette een pan op het vuur, gooide er wat olie in en pakte een paar eieren. 'Je krijgt ze gebakken oke?' riep ik door het huis. 'Yes please, that would be nice.' hoor ik achter me. Geschrokken draai ik me om en trek het hempje waarin ik heb geslapen omlaag zodat hij over mijn slipje kwam te zitten. 'Zayn! Has enyone ever told you the meaning of the word knocking?' roep ik naar het grijnzende hoofd tegenover me. Ik begreep hoe het kon dat hij me had verstaan (logisch), maar niet dat hij zo maar binnen liep. 'Yes, but do you see a door around here?' Hij had een punt, het was een keuken die zonder deur aan de woonkamer lag. 'Maybe the frontdoor!' roep ik gefrusteerd. 'Jess! Keep your boyfriend out of our house before 8 am!' Lach ik bij het zien van haar gezicht. Ze zag eruit of ze een alien een schoen zag opeten (oehh dat wil ik wel eens zien). Ze zou wel verrast zijn dat Zayn hier was. Toen kwam ze weer bij zinnen. 'Zayn, as much as I love you, you have to leave. She is right, it's like 7 am or something.' Ze pakte zijn pols, maar hij liep niet met haar mee. 'Guys, we have an interview. Together with KnoxVille. You will have to tell them about the breakup.' Zayn liep de keuken uit. 'We leave within 20 minutes. Judith will take care of Lux. Good luck, Char,' zei hij nog voordat hij de deur uitging.
In shock zakte ik neer op de keukenstoel. 'Ik kan het niet, Jess. Wat zullen ze wel niet zeggen als ze erachter komen. Net nu we een dochter hebben.' Ik loog wel een beetje, maar niet helemaal. Ik kon het zeker niet aan, maar dat was omdat we moesten gaan liegen tegen de halve wereld. 'Je moet wel, Char. Ik weet niet wat er allemaal tussen Harry en jou aan de hand is, maar het zal wel moeten schat. Kom op, spring onder de douche. Dan zijn we nog wel op tijd.'

Reactie of Kudo voor mijn lieve co-writer?:$
X Curlyy

Reacties (6)

 • Tinaaax257

  ik ben zo erg verbrand vandaag, ik zweer het je, ik lijk net een kreeft, maarja niet dat jou/jullie dat boeit... in ieder geval, weer een tophoofdstuk!!

  8 jaar geleden
 • Damare

  allebei ook goed zeker;)

  8 jaar geleden
 • SaarJulia

  yes my likey
  Ik vind het zielig dat ze 'uitelkaar' zijn ):
  en dat ze dat nu moeten gaan vertellen iedereen enzo..
  Kudoox

  8 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Snel verder!

  8 jaar geleden
 • ColourSong

  amazing xx

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen