Foto bij Chapter seventy-eight ||16+||

Jake Fraun

"Mijn beurt!" riep Zayn en hij wierp een sluwe blik op Liam.
"Liam," zei hij en Liam gaf hem zijn onverdeelde aandacht, "ga een lepel halen."
Ik fronste mijn wenkbrauwen, wat was dat nu voor een stomme opdracht. Wist Zayn echt niets beters te verzinnen? Of was hij al zo zat dat hij niet meer helder kon denken?
Liam, echter, keek Zayn met een dodelijke blik aan. Maar onder die blik zag ik ... angst?
"Ehm, ik geloof dat ik niet echt kan volgen", gaf ik toe en Louis grinnikte.
"Liam heeft een fobie voor lepels. Hij durft ze niet aan te raken, alleen de lepels van bij hem thuis. Nu ja, zelfs daar heeft hij al moeite mee", legde Louis voor me uit en ik keek vragend naar Liam.
"Ik durf het wel, maar ik doe het gewoon niet graag!" verdedigde hij zich, maar Zayn keek hem spottend aan.
"Goed dan, ik durf het niet", gaf Liam schaapachtig toe en ik glimlachte.
"Maar goed dat ik geen soep-eter ben dan", grapte ik en Liam glimlachte breed naar me.
"Genoeg gekweeld, Liam, ga een lepel halen!" verbrak Zayn ons momentje en Liam gromde gekweld.
"Drink jezelf wat moed in", stelde ik grijnzend voor. Liam grijnsde terug en kreeg een flesje in de hand geduwd door Harry. Ik stak ook mijn glas uit. Harry nam het aan en wilde het ingieten, maar hij schoof uit waardoor er veel te veel in mijn glas terecht kwam. Ik haalde mijn schouders op en dronk het glas in enkele slokken leeg. Wow, straf spul. Voor enkele seconden zag ik twee Harry's. Ze waren alle twee een glas aan vullen en dronken het daarna leeg. Ik knipperde een paar keer met mijn ogen en gelukkig zat er toen nog maar één Harry. Misschien moest ik nu toch maar oppassen met wat ik allemaal dronk. Liam goot mijn glas wéér vol. Ach ja, misschien moest ik niet oppassen. Ik dronk het braaf leeg en zag ook Liam drinken.
Het was warm in de living en door de drank voelde het licht in mijn hoofd.
Ik zag een druppel op Liams lip glinsteren en ik likte hem op terwijl ik recht in zijn ogen keek. Zijn ogen leken van gesmolten chocolade, met een extra wilde blik. Ik was zo geil als boter. Ik keek geïrriteerd op toen Zayn onze aandacht weer trok.
"Liam, ga nù een lepel halen!" commandeerde hij en Liam stond zuchtend en met een bang hartje overeind. Ik had een idee. Ik stond ook op en liep samen met Liam naar de keuken. Ik haalde een lepel uit de schuif en klemde hem in mijn hand.
"Klem je hand nu rond de mijne, dan lijkt het alsof jij 'm vast hebt", fluisterde ik, lichtelijk buiten adem nu hij hier zo dicht bij me stond. Liam deed wat ik hem opdroeg en we liepen samen terug naar de living waar Niall en Louis over de grond rolden. Harry had tranen in zijn ogen van het lachen.
"Zayn, hier heb je je lepel!" schreeuwde ik schor en ze keken allemaal op. Harry, die 'm meteen doorhad, grinnikte, maar hield wijselijk zijn mond.
"Goed dan, Liam, jouw beurt", bromde Zayn gefrustreerd omdat zijn plannetje mislukt was.
"Ik geef mijn beurt aan Jake", zei Liam met een stralende grijns. Oh sweet mama Jezus. Ik antwoordde, zonder nadenken.
"Fuck me."
In plaats van verbaasd of misschien zelfs gegeneerd te reageren, drukte Liam zijn lippen vol op die van mij. Ik drukte mezelf tegen hem aan alsof ik in hem kon kruipen en ik voelde zijn handen aan de rand van mijn shirt frutselen.
"Jongens, moet dat echt hier?" vroeg Zayn, duidelijk seksueel gefrustreerd.
"Ja", mompelden Liam en ik bijna tegelijkertijd. Louis en Harry lachten, Niall zat nog steeds met zijn handen verschrikt voor zijn ogen. Zayn nam nog iets te drinken, maar liet ons toen ook maar begaan.
Liam had me ondertussen al tegen de muur gedrukt en zijn handen streelden mijn buik. Een zacht gekreun werd versmoord door onze kus.
Hij trok me mee naar de gang, naar zijn slaapkamer en duwde me ongeduldig op het bed. Hij bekeek me eens, hield zijn hoofd schuin en likte toen over zijn lippen. Ik keek hem smekend aan en Liam kwam op me af gelopen. Ik trok zijn shirt over zijn hoofd en gooide het ergens in de kamer. Mijn handen gleden over zijn gespierde borstkas en ik voelde mijn hart bonzen in mijn keel. Hij was zo verdomd sexy.
Liam liet me rustig genieten van zijn lichaam door zich stil te houden. Het enige wat bewoog was zijn borstkas en zijn oogleden. Voor de rest zat hij stil en keek me met een glimlach aan. Ik vond het heerlijk om zijn spieren onder mijn handen te voelen en kreeg vanzelf een glimlach op mijn gezicht. Maar toen geraakte hij ook ongeduldig en hij trok mijn shirt over mijn hoofd en gooide het in de andere hoek van de kamer. Nu liet ik hem begaan. Hij streelde mijn borstkas, mijn buik, naar de rand van mijn broek en kippenvel verscheen. Hij boog met zijn gezicht voor over en drukte kusjes op mijn huid, afgewisseld met korte likjes. Het maakte dat ik me gek voelde van verlangen.
Ik kon een verlangende kreun niet inhouden en huiverde van genot toen ik Liam mijn broekknoop voelde losmaken. Hij stroopte mijn broek traag af en ik had zin om hem zelf uit te rukken. Kon hij nou niet wat sneller gaan?! Toen mijn broek eindelijk op de grond lag, streelde hij heel licht over mijn strak gespannen boxer. Ik hapte naar adem en sloot mijn ogen. Zijn vingers streelden mijn lid en ik schrok bijna toen ik plots zijn tanden tegen mijn huid voelde. Met zijn tanden trok hij mijn boxer uit en kuste het topje van mijn lid. Ik zocht grip in de lakens toen zijn hand, waarmee hij mijn lid vasthield, langzaam op en neer begon te bewegen. Hij voerde het tempo meer op en toen hij zo snel ging dat ik bijna kwam, stopte hij. Ik kreunde gefrustreerd en wilde hem smeken om verder te gaan. Maar voor ik ook maar iets kon zeggen, schreeuwde ik het uit. Bijna mijn hele lengte zat in zijn mond en het gevoel was onbeschrijfelijk. Toen ik kwam, met veel gehijg en gekreun, slikte hij alles door. Hij glimlachte lief naar me en kuste het zweet op mijn voorhoofd weg. Nu was het zijn beurt om te genieten.
Ik draaide ons om, zodat ik boven hem hing gleed traag met mijn vingers over zijn riem. Nog trager dan dat hij had gedaan, trok ik zijn broek van zijn benen. Hij kreunde geërgerd en ik grinnikte zachtjes. Ik keek naar zijn boxer en had medelijden met het stuk stof. De naden stonden zo strak gespannen dat ze het elk moment konden begeven. Hoewel ik ook nu traag had willen doen, kon ik mezelf niet inhouden en ik ontdeed Liam snel van zijn ondergoed. Zijn lid stond fier overeind en ik streelde hem met de toppen van mijn vingers. Ik nam zijn lid vast en maakte een trage beweging, op en neer. Ik boog me voorover, maar in plaats van zijn lid, kuste ik Liams lippen. Hij likte met zijn tong over mijn onderlip en ik gaf hem maar al te graag toestemming. Zijn tong en die van mij speelden een dominant spel, terwijl hij af en toe in beide tongen beet van spanning. Liam kwam redelijk snel klaar waardoor alles nu op onze buiken plakte. Het was een zicht.
Liam keek me verlangend aan toen ik me van hem los maakte en ik zag zijn gezicht betrekken toen ik mijn boxer terug aan deed.
"Ik ga gewoon nog wat te drinken halen", suste ik hem en met die woorden liep ik de gang op. Ik wandelde naar de living, me afvragend wat ik daar zou aantreffen, toen een beweging vanuit mijn ooghoek mijn aandacht trok. Ik knipperde een paar keer met mijn ogen om mijn zicht scherp te stellen en mijn ogen werden groot toen ik het duidelijk kon zien.


Muhahaha, echt een heel gemeen stuk om te stoppen, maar ach ja, dat levert misschien wat extra reacties op?(A)
Man man, vandaag sportdag gehad (wat overigens heel leuk was) en dan ook nog eens examen van voordracht (wat zeer stresserend was), maar ik heb van beide dingen heel erg genoten :')
Hoe was jullie dag? :')
Trouwens, doe eens een wilde gok: wat zou Jake zo shockeren? Ik ben eens benieuwd wat er allemaal in die hoofden van mijn allerliefste abo'tjes rond spookt:PDus, genoeg redenen om een reactie te vullen?(flower)

Reacties (8)

 • FluweelsHun

  CLIFFHANGER(N)maar nu ben ik heeeeeeeeel nieuwsgierig(H)snel verder?(flower)

  9 jaar geleden
 • Jamezzz

  HAhahahahaha een cliffhanger, geniaal;)en hj ziet Harry en Blake zoenen? Ownee dat kan niet want blake was nog niet in londenxD

  9 jaar geleden
 • kryptonarry

  Oh sweet mama Jezus je maakt het wel heel spannend he?
  Snel verder!

  Ik hartje Jou hartje Blake!<3

  9 jaar geleden
 • BVBloveit

  Ik ben het eens met xmarjoriexD
  Cliffhangers... Ik haar ze!:O
  Ik heb veel te veel fantasie en krijg dan allerlei rampcenario's in m'n domme kop...
  -_-"
  -xxx-

  9 jaar geleden
 • ASSKICKER

  the other four are having a gangbang:D

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen