Foto bij ~ |3| ~ 27. 'Long Time No See!' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 3: The Angel Of The Battlefield
Chapter 27: Long Time No See!
_______________________________________________________________________

Lalala! Boreeed~

Met een diepe zucht loop je in Konoha en trap je een steentje weg. Je weet wel dat je eigenlijk moet helpen met opbouwen, maar ze laten je allemaal niks doen. Ze zeggen niet waarom, maar je hebt al wel het vermoeden dat het door jouw buik komt. Er staan nu wel al een paar huisjes en best veel houtblokken. Je weet zeker dat Yamato ervoor gezorgd heeft. Het valt je op dat je Naruto en Sakura nergens ziet, terwijl je wel verwacht had dat zij veel zouden opbouwen. Na een rondje gelopen te hebben, zie je ze samen zitten bij de houtblokken. ‘Er is zoveel dat ik aan Tsunade wil vertellen..’ hoor je Naruto zeggen. ‘Maak je geen zorgen, ik weet zeker dat ze binnenkort wakker zal worden! Ze is tenslotte de Hokage. Ze is een sterke vrouw! Het zal goed met haar zijn!’ antwoordt Sakura meteen. Je gaat even tegen het hout aanstaan, maar niet op de plek waar zij zitten. Je staat namelijk aan de zijkant van het hout en zij aan de voorkant. Op één of andere manier wil je hun niet storen. Normaal gesproken zou het je niks schelen, maar je denkt dat ze wel behoefte hebben aan een gesprekje die ze alleen kunnen voeren.
‘Long time no see, Naruto, Sakura!’ hoor je een bekende stem zeggen. Je spert jouw ogen wijd open. Het is een stem die je van vroeger herkent, maar wie het zijn weet je niet meer. Het duurt niet lang voordat Naruto hun namen zowat uitschreeuwt. ‘Inari en Tazuna!’ hoor je hem zeggen. Je knippert verbaast met jouw ogen. Dat is lang geleden. Dat is op de dag dat je bijna doodging en jouw oma je gered had.’Inari.. Je bent gegroeid! En jij lijkt zelfs ouder, gramps.’ Zegt Naruto. Even geef je jezelf een facepalm. Je weet dat hij ouder is, dus hij er waarschijnlijk ouder uitziet, maar zoiets zeg je toch niet tegen een oudje? Behalve dan als het Harumi is, het lijkt zelfs alsof ze niet verouderd. Die oude, toch nog jonger uitziende, hyperactieve oma. Soms twijfel je zelfs of ze wel echt jouw oma is. Je buigt je wat voorover, waardoor je Inari en Tazuna goed kan zien. Naruto heeft gelijk, Inari is inderdaad gegroeid. Zacht grinnik je. Je hebt er vertrouwen in dat hij later een knappe man wordt, aangezien hij nu al de looks begint te krijgen. ‘Ik ben een timmerman nu. We zijn hier om Konoha weer op te bouwen. Je ziet er zo mooi uit, Sakura.’ zegt Inari. Daardoor proest je het bijna uit van het lachen. Meteen kijken ze alle vier jouw kant op. ‘Sorry, ik wilde jullie gesprek niet storen met mijn gelach, daarom ging ik ook hier staan.’ Inari kijkt wat beter naar je, bloost lichtjes en zegt: ‘En jij ziet er prachtig uit, Kazumi..’
Je grinnikt eventjes en mompelt: ‘Inari-chan.. Je weet toch wel dat ik te oud voor je ben, ne?’ Dat zeg je alleen maar door de blos op zijn wangen. Eventjes begin je met grinniken, want hij weet zelf ook heus wel dat je te oud bent voor hem. ‘Inari heeft gelijk, Kazumi. Je ziet er prachtig uit. Het spijt me trouwens voor wat er met Gato gebeurde.. Maar door jullie is The Land of Waves succesvol.’ ‘Daarom is het onze beurt om jullie te helpen!’ voegt Inari er hyperactief aan toe. Even grinnik je en kijk je naar Naruto en Sakura. Met een zucht ga je naast hun staan en kijk je naar Inari en Tazuna. Je ziet dat ze verbaast naar je kijken. ‘B-Ben je in verwachting.. Kazumi?’ vraagt Tazuna nogal voorzichtig. Ook Naruto en Sakura kijken naar je met een nogal voorzichtige blik. Alsof ze het zelf ook wilden vragen, maar het niet durfden. Net voordat je antwoord kan geven, voegt hij er zelf aan toe: ‘Is het van Uchiha Sasuke? Aangezien jullie samen een relatie hadden toen jullie bij ons de missie uitvoerden.’ Je wilt wel antwoord geven, maar twijfelt eventjes. Je kijkt naar de grond en ziet vanuit jouw ooghoeken dat Sakura en Naruto naar je staren.
‘Huh?! Oh, jullie zijn allang hier?’ hoor je een bekende stem vragen. Je kijkt naar de plek waar het vandaan komt en glimlacht. Het is Kakashi, hij heeft je weer eens gered. ‘Hey, Kakashi! We kwamen zo snel als we konden toen we hoorden dat Konoha in de problemen zat!’ ‘Wat is er? Als er iets is dat je nodig hebt, moet je het laten weten.’ Zegt Kakashi als hij voor Tazuna’s neus staat. Je observeert ze allebei goed. Tazuna kijkt best vreemd naar Kakashi, dus je weet meteen waarom Kakashi vroeg of er iets was. ‘Dus, waar is Sasuke? Ik wilde ook met hem gaan praten.’ Vraagt Tazuna meteen. Je vraagt je deels af of hij iets aan Sasuke wilde vragen over jouw buik, maar je houdt je stil. Je weet net zoals de rest niet wat je moet zeggen.

Ik heb STAGE vandaag..
Damn, ik schreef dit maar snel om jullie te vermaken met een hoofstukje ;D Aardig ben ik he :'D

Reacties (7)

 • Kiriyama

  Muaha, ik wil weten hoe iedereen reageert als ze weten dat ze zwanger is van SasxD
  Tenminste... Ik hoop dat het van Sas is ><'
  Hoe kan zij eigenlijk zo rustig blijven terwijl er ontdekt is dat ze zwanger is? O.o
  Of nou ja, ontdekt... Het is gewoon obvious :')
  Snel verder <'33

  8 jaar geleden
 • Ruki

  Interesaaant :3
  Kazu, geen zorgen, Haru heeft de zwangerschap ook overleefd ^^

  8 jaar geleden
 • MiekieChan

  Komt ze er eindelijk achterxD
  loooolllzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!
  teeehee
  SSSSSSSNEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLVEEEEDDDDDDDDDDDERRRRRRRRSSSSSSSSSS
  PLEEEAAASSSEE!!!!!!!!!

  veel su6 op je stagexD

  8 jaar geleden
 • Amami

  Hwt word alsmaar interesanter en interesanter.:)
  Snel veder

  8 jaar geleden
 • BubbleLovish

  Snel verderrrrrrrrrrrr:D
  Pregnant Kazumiiii ^^

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here