‘Zullen we naar buiten gaan?’ Vraagt Niall en ik knik. Mijn tranen waren vijf minuten geleden opgedroogd we stonden nu een beetje nutteloos nog in de wc. Het verbaasde me dat er niemand binnenkwam. Maar veel druk maakte ik me er niet om. Langzaam lopen we naar buiten. Het zonnetje scheen nog steeds erg vel, en zodra we buiten stonden wisten we niet zo goed welke kant we op moesten. ‘Waar heen?’ Vraag ik zachtjes en Niall pakt mijn hand vast waarna hij onze vingers verstrengeld. ‘Mijn huis?’ Vraagt hij zachtjes. ‘Ik dacht meer welke dieren, maar jouw huis is ook goed.’ Grinnik ik waterig en Niall lacht. ‘Kom, dan gaan we.’ Fluistert hij. En samen lopen we in stilte terug naar de uitgang van het park. Langs ons lopen allemaal vrolijke blije mensen. Gezinnen, stellen, opa’s en oma’s, kleine kinderen met volwassen. Allemaal zo onschuldig. Snap nog steeds niet echt waarom ze mij moest hebben. Maar we laten het maar rusten.
‘Blijf je bij mij slapen?’ Vraagt Niall. ‘Ja, is goed.’ Glimlach ik en samen lopen we zijn appartement binnen. De laatste keer dat ik hier was, is al een tijd geleden. Ik kijk om me heen, en zie dat hij heel erg opgeruimd heeft. ‘Wow, je hebt opgeruimd lieverd.’ Grinnik ik hij moet ook lachen. ‘Ja al een paar weken geleden, eigenlijk gelijk nadat ik terug was gekomen. Maar je was nooit meer gekomen hier, en het is best hard om het zo te houden eigenlijk.’ Glimlacht hij en ik sla mijn armen om zijn nek heen. ‘Wat een lief vriendje heb ik toch weer,’ fluister ik tegen zijn lippen aan en ik kijk diep in zijn ogen. ‘Ja vind ik ook, maar toch vind ik mijn vriendinnetje liever hoor.’ Grijnst hij en drukt onze lippen tegen elkaar. Ik druk mijn buik en borst tegen hem aan en voel hem nogal opgewonden worden. ‘Haha nog niet genoeg vandaag gehad Horan?’ Grijns ik en als een ondeugend jongentje schud hij zijn hoofd. Ik bijt even op mijn lip waarna Niall vol lust en liefde zijn lippen weer op die van mij drukt. Langzaam tilt hij me op, maar onze lippen blijven aan elkaar plakken. Waarna hij zachtjes naar zijn slaapkamer loopt. Lief legt hij me op zijn bed neer waarna onze kleren worden verwijderd. God wat hou ik toch van deze jongen.

Ok nog een stukje voor jullie dan XD
Ik heb het einde al geschreven... en ik wil jullie de keus geven om alles snel te activeren of langzaam?? Weet niet wat jullie willen...
Maar ik ga nu leren -.-" dus ik zie jullie later wel weer
Xx Moi

Reacties (13)

 • JckSparrow

  Gewoon zoals je nu doet. (:

  8 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  gemideld... einde? ='(

  8 jaar geleden
 • Semantiek

  wauwerdewauwwauw
  niet te snel maar ook niet te langzaam. 2 per dag?

  8 jaar geleden
 • LStyles212

  snell activeren(H)
  snellverderr <3

  8 jaar geleden
 • RecklessGirl

  snel alles activeren!!!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here