Foto bij (25) - ik zou zeggen; vertrekken, maar dat klinkt dom...

100!!!!

'Zora! Sarah! Bill! Waarom doen jullie er zo lang over?! We moeten vertrekken!' riep Tom van beneden. Ondertussen waren er twee weken gepasseerd. Het had Bill 2 weken gekost om een amerikaanse band te contacteren, te overtuigen, twee bussen te huren, een heel tourparcours (ik vind het gewoon grappig woord) uit te stippelen én ervoor te zorgen dat het verdorie allemaal uitverkocht was. Je moet het maar kunnen. Gewoon even voor de duidelijkheid; ik heb eens rond gevraagd bij de andere jongens, normaal duurt zoiets toch bijna een half jaar, maar je ziet tot wat Bill in staat is als hij iets echt wil.
'Tom! Stop met zagen, je weet dat ik niet kan vertrekken als ik mijn make-up niet vindt! Het kan niet weg zijn, ik ben geen sloddervos.' riep hij naar beneden. Sarah en ik staken heel erg schuldbewust onze hoofden buiten onze kamers en probeerden op tijd weg te zijn voor Bill het zag, maar daar waren we een beetje laat voor.
'Zora!' riep Bill terwijl hij mijn kamer binnenkwam, mijn koffer zag liggen met de meerderheid van zijn make-up in. Ik grijnsde schaapachtig.
'Het kan zijn dat ik net iets te...enthousiast was op het moment dat ik rondkeek in de badkamer of er nog dingen waren die we nodig hadden.' mompelde ik zachtjes. Bill zuchtte, schudde zijn hoofd en griste de tas met alle make-up mee..dus ook de mijne.
'Hé!' protesteerde ik terwijl ik achter hem aanliep in de gang.
'Zie het zo, vanaf nu mag je gewoon make-up nemen uit mijn tas, Als je hem TERUG zet.' zei hij duidelijk. Ik haalde mijn schouders op, daar kon ik best mee leven, denk ik. Sarah rolde met haar ogen. Georg kwam naar boven geslenterd.
'Wat is het probleem?' vroeg hij. 'Iemand nodig om op je koffer te zitten?' vroeg hij lachend. Ik stak mijn tong naar hem uit, sloeg het deksel dicht en duwde het ding in zijn handen.
'Vriendelijk dat je aanbied om mijn koffer te dragen.' zei ik glimlachend. Georg keek me raar/verbaast aan.
'Wat heb jij allemaal mee? Halters om je armspieren te trainen of zo?' vroeg hij verbaast terwijl hij met mijn koffer naar beneden liep.
'Goed idee,' mompelde Sarah toen ik passeerde. 'Tommie!' schreeuwde ze luid. ik grinnikte, de jongens werden zwaar misbruikt... ;D

Reacties (7)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen