‘Wat? Maar dat is geweldig!’ Riep Niall uit en voordat ik iets kon zeggen had hij zijn lippen op die van mijn gedrukt. Na een seconden haalde hij ze er alweer vanaf en lagen zijn handen op mijn buik. ‘Omg ik vraag je ten huwelijk en daarna krijg ik te horen dat ik vader word! Wauw.’ Ratelt Niall door en ik zit met een verlegen grijns om mijn mond. ‘Wanneer wist je het?’ Vraagt hij en kijkt me afwachtend aan. ‘Paar dagen terug.’ Zeg ik simpel en haal mijn schouders op. ‘Wow,’ fluistert hij. ‘Maar wisten de jongens dat je een aanzoek ging doen?’ Vraag ik en Niall schud zijn hoofd. ‘Alleen Zayn, dus Lilsa weet het waarschijnlijk nu ook wel.’ Lacht hij. ‘Lilsa wist alleen bij mij het, dus Zayn nu ook.’ Lach ik. ‘Zullen we anders de jongens uitnodigen en dan het nieuws vertellen?’ Stel ik voor en hij knikt. ‘Goed idee, bel jij ze?’ Ik knik en sta op. ‘Oh wacht nog even,’ zegt Niall en hij trekt me terug op de bank. ‘Ik hou van je,’ fluistert hij en lachend plant hij zijn lippen op de mijne. ‘Ik ook van jou Horan.’ Grijns ik. En sta weer lachend op.

‘Oke jongens, jullie zijn hier niet zonder reden.’ Begin ik en meteen is iedereen stil. We hadden alle jongens uitgenodigd en die hadden hun vriendin meegenomen dus het was nogal druk hier in ons krappe huisje. ‘Waarom dan?’ Vraagt Louis brutaal en Eleanor geeft hem een stomp dat hij stil moet zijn. ‘We gaan trouwen,’ zeg ik luid genoeg en meteen stijgt er gejoel op. Niall slaat lief zijn arm om mijn middel en geeft me een kus op mijn slaap. ‘Maar dat is nog niet alles,’ begint Niall en meteen is iedereen stil. Zayn en Lilsa staan grijnzend te kijken waarna ik haar een knipoog geef. ‘Ik word vader!’ Juicht Niall en meteen is er weer geluid onder de jongens. ‘Knap gedaan Nialler!’ Roept Louis waarna Liam hem een stomp geeft. ‘We zijn blij voor jullie,’ lacht Liam.
‘Ik ben blij voor je zusje,’ glimlacht Harry als hij afscheid aan het nemen is van ons. Iedereen is al weg behalve Harry en Marije. ‘Dankje broertje, hopelijk word je net zo gelukkig met Marije als ik met Niall ben.’ Lach ik en hij geeft me een knuffel. ‘Dat komt wel goed,’ glimlacht hij waarna hij in zijn auto stapt. Ik voel een warme arm om mijn middel heen waardoor ik me omdraai. ‘Ik ben gelukkig, jij?’ Vraagt Niall en ik kijk hem aan. ‘Ja ik ben gelukkig,’ fluister ik dan. ‘Mooi, want ik ben dat ook.’ Lacht hij vrolijk voordat hij me kust.

Reacties (21)

 • agirlx

  AWHHH, ZO CUTE X

  6 jaar geleden
 • Jillzzx

  Omg Louis. Ik lachte het hele huis bij elkaar!

  7 jaar geleden
 • 1Dazzle

  naaaawh Louis ^^ <3

  7 jaar geleden
 • FollowDreams

  Snel verder! (:

  7 jaar geleden
 • WilisaBeth

  AAAHHH')

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen