Foto bij (25) Wachten...

@ Darksunside; Sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry!!!!!!
@xskinnylove; Zijn je ouders niet boos omdat je door mij je toetsenbord kapot maakt? ;D

Ik vloog bijna achterover toen de bus vertrok, ik was een van de enige die nog recht stonden toen de bus wou vertrekken. Ik viel pardoes op Georgs schoot, waar ik eigenlijk niet te veel problemen mee had. Ik merkte op dat de ruiten verduisterd waren; wij konden naar buiten kijken, maar ik denk niet dat het mogelijk was om naar binnen te kijken tenzij je vlak tegen de ramen aangeleund stond. Georg zag me kijken.
'Het is nodig voor onze privacy, zeker als je met iemand' hij keek nogal nadrukkelijk naar Tom. 'de helft van de tijd in zijn ondergoed rondloopt.' zei Georg lachend. Bill zuchtte.
'Probeer je dit keer een beetje te gedragen, wil je? Er zijn vrouwen aan boord.' zei bill tegen onze grote broer. Tom keek nonchalant op.
'Soms heb ik het gevoel dat we er al die jaren al 1tje mee hadden, dit jaar dus drie.' zei hij terwijl hij Bill nadrukkelijk aankeek. Bill stak zijn tong uit, Tom grijnsde slechts.
'Dus, waar gaan we nu naar toe?' vroeg ik om het onderwerp te veranderen, voor het op een slaande ruzie uitdraaide. Bill keek naar mij in plaats van naar Tom, hij draaide zich zelf met zijn rug naar zijn tweelingbroer.
'Nu gaan we naar Berlijn omdat de andere groep daar toekomt met een vliegtuig, en wel ...' hij keek op zijn horloge. 'Als ik goed ingelicht ben, over een 5 tal uur, wij zijn er over vier uur.' zei hij. oh, God, vier uur op de bus zitten. Ik zuchtte.
'Van plan om je te vervelen?' vroeg Georg zacht. Ik haalde mijn schouders op.
'Valt hier iets te doen dan?' vroeg ik verbaast. Gustav grinnikte.
'Iemand een spelletje? Je mag kiezen, Wii, x-box, Playstation...?' vroeg hij. TOm en Georg knikten en gingen met Gustav mee naar boven.
'En wij?' vroeg Sarah. Bill haalde zijn schouders op.
'Film? Singstar? Boeken -hoe wel me dat niet echt aanspreekt-? Computer? Tv? Er zijn wel een aantal dingen om te doen.' zei hij en lachte toen hij Sarahs verbaasde gezicht zag.
'Singstar!' riep Sarah uit, Bill grijnsde.
'Doe je ook mee, Zora?' vroeg hij aan mij. ik schudde mijn hoofd.
'Mij wil je niet horen zingen...' zei ik terwijl ik een laptop pakte.

Reacties (7)

 • FallingFaith

  wauw!

  7 jaar geleden
 • Inifinity

  Maakt niet uit hoor ..
  Ik heb een EIGEN laptop!
  Verder!!!!(flower)(K):Y):$

  7 jaar geleden
 • darksunside

  zij moet ook gewoon zingen en waarom kijken jullie niet uit je raam dan zie je mij met mijn superpowers mee rennen ja en dan wil ik wel jullie verbaasden gezichtjes zienxD

  7 jaar geleden
 • Zwabber

  Oehhww,
  Snel verder c:
  Xx

  7 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Snel verder!
  x

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen