Foto bij 031.2 Jess Vlucht & Charlie McFly

heleuuuuu Peeps
en vooral Helleuu nieuwe abo's:).
Ik zit naast twee vage menskes op de computer tijdens ak. We zouden dingen moeten opzoeken voor een opdracht maar ik zuuk het niet en wil jullie blij maken met nog een stukje:).
Want jullie zijn zooooo cuuwl en ik kan niet geloven dat we gewoon freaking 78 abo's hebben.
Serieus!!! Echt meeegaaaaa cuuwl:). Dus dankje dankje dankje dankje dankjee(H)

Jess' POV

Met de standaard twee busjes reden we naar het mediacenter van Londen. Iedereen was nog vermoeid en zat rustig voor zich uit te staren.
We zaten kris kras door elkaar in de busjes en dus viel het niet echt op dat Lou en ik samen zaten. Als Charlie en Harry erachter komen dat we iets weten, zijn we nog verder van huis.
Charlie zit trouwens in het andere busje en Harry zit hier voorin op de bijrijdersstoel.
Gelukkig was het levenslevel van de mensen hier in dit busje zo laag dat niemand doorhad dat ik en Lou een serieus gesprek voerde.
'So what did she say?' vroeg Louis toen ik haar mijn praat-in-haar-slaap waarheids techniek uitgelegd had.
'When I asked if she still loves him she said yes. 'Well obiously,' zei Louis bijna verontwaardigd dat ik dat nog gevraagd had. 'And when I asked why they broke up, she only said Jones,' ging ik verder. 'That's it, after that she woke up.'
Ik zag Louis moeilijk kijken en volgens mij kon ik zelfs zijn hersenen horen kraken. 'I don't know anything with Jones, maybe Indianna but I doubt if that's what she meant.' Zie je! Ik ben niet zo dom om aan Indianna Jones te denken... Maar dan nog, hier schieten we dus al helemaal niets mee op.
Veel verder konden we niet praten. Het wakkerheidsgehalte (jaah weer een nieuw woord, ik ben goed bezig vandaag) ging wat omhoog en we waren al bijna bij de studio.
We zouden een interview hebben met een soort ontbijtshow, maar dan de late editie. Ik denk dat je dat het beste kunt vergelijken met iets van koffietijd (weetjewel, dat op de Nederlandse tv).
Eigenlijk zou dit interview pas over een week plaats vinden ofzo. Maar blijkbaar was alles verschoven en moesten we weer eerder aan het werk. Welke idioot dit had bedacht weet ik niet, maar jammer was het wel. Ik genoot net zo erg van mijn vakantie.
Eenmaal in de studio aangekomen werden we alle 10 meteen de make-up in gedouwd en vermoordde ze me bijna met al die kilo's weetikveelwatvoor make-up.
Charlie leek er maar niet rustiger op te worden. Ze werd alleen maar zenuwachtiger terwijl zij juist altijd de gene was die nooit echt zenuwachtig werd voor dit soort dingen. Ze blufte vaak maar wat raak als ze het niet wist. Dat had haar trouwens wel vaak uit de brand geholpen op school, heel lang geleden. Mij lukte dat nooit en daarom werd ik sneller zenuwachtig.
Ik zag Harry moeilijk kijken. Volgens mij wilde hij haar vast houden en lieve woordjes influisteren. Zeggen dat het niet zo erg is, maar dat kon niet meer.

Charlie's POV

Nogal zenuwachtig liep ik te ijsberen in de kleedkamers. Ik trok nogal veel aandacht en dat stoorde me nog meer dan gewoonlijk.
8 Paar ogen bleven me maar aanstaren. 8 Ja want Harry was net al deze kleedkamer uitgelopen. Het was de kleedkamer van de jongens, en deze was groter dan de gene die wij mochten gebruiken dus zaten we hier met z'n allen.
Omdat ik niet meer tegen de starende blikken kon, beende ik ook de kleedkamer uit nadat ik snel gemompeld had dat ik zo terug zou zijn.
Geen idee welke kant ik op moest of waar ik nou precies heen ging, maar alles beter dan dat gestaar van hun.
Opeens word ik aan mijn arm een kamer in getrokken. HELP IK WORD ONTVOERD! Die zag ik niet aankomen. 'Hey, what the...' maar ik werd onderbroken door een paar lippen die zachtjes en liefdevol op de mijne werden gedrukt.
Ohh ik snap het al. Deze lippen herken ik. Gewillig zoende ik dan ook terug.
De zoen werd naar mijn mening veel te snel door hem onderbroken en dus keek ik maar op naar zijn mooie groene ogen.
'I'm sorry. I just needed to do that,' grinnikte hij. Ik lachte even mee, maar kwam daarna weer bij mijn zinnen dat we zo het interview in moesten. Harry leek dat ook te bedenken want hij gaf me nog snel een vlinderkusje op mijn lippen. 'You didn't see me,' zei hij nog snel voordat hij terug naar de kleedkamers liep.
Na nog een paar minuten rond dwalen en de wc's maar eens goed te bestuderen (ik moet wat doen als ik me verveel), liep ik ook weer terug naar de kleedkamers. Volgens mij ben ik net op tijd, want de rest maakte al bijna aanstalten om te gaan.
'Ben je er klaar voor?' vroeg opeens Jess aan me. Ik keek op en zag haar ogen mij bijna doorboren (niet letterlijk, dat zou eng en pijnlijk zijn).
'Nee totaal niet. Let's go.'

Whoops I did it again =D

Srry ik kon het niet laten:$, ik ben ekkes heel blij:)

Reacties (7)

 • xSwaggyJerry

  Die tekst tussen haaktjes is zooooo droogg! Maar wel enorm grappig! ga er maar mee door zou k zegge! Xx(flower)

  7 jaar geleden
 • Elizabetha

  Zondag ben ik begonnen met met lezen van dit verhaal, en nu heb omheen uit.
  I GENUINLY LOVE LOVE LOVED IT!
  Snel verder pretty pretty please(baby)

  7 jaar geleden
 • biancadokkum

  AmaZAYN, extraordinHARRY,fabuLOUIS, phenomiNIALL, brilLIAM geschreven(H)
  snel weer verder met dit verhaal(H)
  (flower)

  7 jaar geleden
 • ColourSong

  love your story !! xx

  7 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Snel verder!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen