Foto bij Chapter 073

"You're amazing" zeg ik terwijl ik mijn kleren weer heb aangetrokken naast hem ben gaan liggen. "I know" zegt hij met een brutale glimlach, en ik por hem hard in zijn zij waardoor hij ineen krimpt. "Ha!" lach ik, waarna Harry me kwaad aankijkt. Wat hem niet echt lukt trouwens.
"Can I borrow your phone?" vraagt hij, en ik knik en pak mijn iPhone uit mijn zak en geef hem aan Harry, die vervolgens twitter aanklikt.
Harry heeft alleen zijn boxer weer aangetrokken, dus ik neem weer plaats tegen zijn blote bovenlijf aan en kijk mee hoe hij op zijn eigen twitterpagina kijkt.
"I've lost 70.000 followers.." zegt Harry zacht. "Don't worry, think about the millions of fans who still love and believe you, look" ik wees naar zijn mention-lijst die uitpuilde van lieve berichtjes van de trouwe fans. "Hmh" antwoordde Harry vaag.
Op de iPhone zag ik dat het inmiddels al 11 uur was, en morgen was het helaas weer maandag en moest ik weer naar school.. Ik zuchtte.
"What's up?" zegt Harry, en hij draait zijn hoofd om waardoor zijn pas gewassen naar appels ruikende krullen zachtjes mijn wang aanraakten. Hmm.
"I've school tomorrow" zucht ik weer.
"But what if I kidnap you so you can't go?" zegt hij met een verleidelijke glimlach. "Great idea" lach ik, terwijl ik met zijn haar begin te spelen. Ik begon wel moe te worden, dus ik sloot even een minuutje mijn ogen.

Blijkbaar was ik in slaap gevallen, want ik werd wakker toen er alweer daglicht door het raam scheen. Harry's raam. Shit, het was al half 11, ik was veel te laat voor school.. En waarom was het alarm op mijn telefoon niet afgegaan?
Het plekje in het bed naast me was ook leeg, dus ik liep snel naar de woonkamer toe. Daar zaten Harry en Niall, allebei in hun onderbroek, op de bank een broodje te eten. "Harry, where's my phone? I think my alarm didn't go off, I'm late for school.." zeg ik nog wat slaperig.
Harry glimlacht, en staat op van de bank. "It's here" glimlacht hij, en hij laat het ding voor zijn neus bungelen. Ik pakt het uit zijn hand, en zie dat mijn alarm is uitgeschakeld. "But.."
"I did that. I called your school and told them you're kidnapped"
"Oh, well, that's fine.. I guess.." Met een glimlach gaf ik hem een kus. "Goodmorning Haz"
"Morning babe"
"Urgh get a room" zei Niall vanaf de bank.
"We already did" zegt Harry weer met die brutalte glimlach, en ik sloeg hem zachtjes op zijn borst. "Harry!" siste ik verontwaardigd, maar hij en Niall schaterden het uit.
"Where are the other boys?" vraag ik als ik de kamer rondkijk, en mijn blik blijft hangen bij Niall die met volle mond antwoord probeert te geven. "Wwith theiwr Gwirlfrwiends" krijgt hij er net uit, wat me laat lachen.
"Harry, do you have a clean shirt for me?" vraag ik als ik naar beneden kijk en zie dat de mijne vies is, en Harry trekt me mee naar boven. Als hij zijn kledingkast heeft opengetrokken reikt hij me een simpel wit shirt met een v-hals aan. Weer iets te groot, maar daar kan ik mee leven.
Harry gaat op het randje van het bed zitten, en ik voel zijn ogen in mijn rug prikken terwijl ik me omkleed. Als ik het shirt aan heb ga ik naast hem zitten, en kijk nadenkend voor me uit.
"Harry?"
"Hmh?"
"How do you think about kids? I mean, if Larren told the truth and she was pregnant, did you want her to remove it then?"
Het bleef even stil, Harry moest er duidelijk even over nadenken.
"If it's there, it's there. I wouldn't force her to remove it.. Why?"
"We didn't use a condom"KUDO PUHLEASE? <3

Reacties (16)

 • Sainte

  Plooooot twiiiiiiist

  4 jaar geleden
 • Stacee

  =O snel verder!!

  7 jaar geleden
 • Wonderway

  Lol wie hebben er nou geen condoom gebruikt, Harry en Larren of Harry en yara? Ik snap het niet meer XD

  7 jaar geleden
 • MsStylinson

  Ja, of ze moet abortus doen.. Of het kindje moet naar Harry en Yara gaan ! En dan moet het een jongetjes zijn want dan hebben ze een MINI HAZZ !

  7 jaar geleden
 • Larmoyante

  Zo kalm dat ze dat zegt, nuja ze kan nog altijd een morning afterpil pakken..

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen