Foto bij 4.1 Harry Styles

"Heb jij enig idee van wat dit eigenlijk is?", vraagt Yanelle lachend. We staan in de rij bij de Aladdin attractie en we staan nogal opgepropt omdat het zo druk is.
"Nope", zeg ik lachend, "Maar daar komen we wel achter".
"HARRY", als ik mijn naam hoor draai ik me meteen om en zie ik Zayn en Niall staan.
"Hoi jongens", zeg ik droog.
"Man, we hebben je overal gezocht", zegt Zayn bezorgd.
"Oeps, sorry, waar zijn de andere dan?", vraag ik.
"Naar jullie zoeken, Louis en Liam zijn daar ergens, Danielle en Eleanor daarachter en jou vriendinnen ook ergens", zegt Niall tegen ons terwijl hij overal naar toe wijst. Ik kijk Yanelle aan met dezelfde blik als ze mij aan kijkt. We beginnen keihard te lachen.
"Kom nou",roept Zayn. We stoppen met lachen en proberen zo subtiel mogelijk langs de mensen, de rij uit te lopen.
"Jij bent toch Niall he?", vraagt Yanelle aan Niall.
"Uh, ja", hij kijkt een beetje raar op. Net op dat moment zien we dat Eleanor, Danielle en Yanelle's twee vriendinnen naar ons toe komen lopen.
"Oh, hier zijn jullie", zeggen ze opgelucht. Ondertussen stel ik ze allemaal voor aan Yanelle en stelt Yanelle haar vriendinnen voor. Het verbaast me nogal dat ze ons niet kent. Ik ben het niet echt gewend dat mensen me niet kennen, maar ik vind het lang niet erg, ik vind het zelfs geweldig omdat ze me nu aardig vind om wie ik ben, en niet omdat ik Harry Styles ben.
"Zijn Liam en Louis nog steeds aan het zoeken?", vraagt Danielle. Ik haal m'n schouders op.
"Ik denk het wel".
"Ze gingen die kant op", Niall wijst naar het pad dat richting het grote kasteel van Doornroosje gaat. We lopen met z'n allen er naar toe en gelukkig komen we meteen Louis en Liam tegen. Ik stel ze meteen voor aan Yanelle.

"Daar is Fantasyland", roept iemand. Ik zou niet weten wie het is. Mijn blik is alleen maar gefocust op Yanelle een stukje voor mij loopt met Danielle, Eleanor, Keira en Alyssa. Ik zie hoe ze lacht en hoe de wind door d'r haar blaast.
"Je vindt haar leuk, he", fluistert Louis zachtjes zodat de andere het niet horen. Ik heb niet gemerkt dat hij naast me liep en ik voel me een beetje betrapt.
"Hoezo?", vraag ik nonchalant.
"Kom op Harry, hoe je naar haar kijkt, en je bent ook eindelijk weer vrolijk na 3 weken", zegt Louis en hij heeft gelijk.
"Valt het zo erg op?", vraag ik blozend.
"Ja, best wel, maar dat maakt niet uit, laat haar gewoon merken dat je haar leuk vind, je komt er wel achter of zij dat ook vind, en als ze je leuk vind, vindt ze dat om jou en niet omdat je Harry Styles bent. Als het goed uitpakt heb je geluk, en anders is het na deze 3 dagen toch weel afgelopen. Je hebt niks te verliezen", zegt Louis terwijl hij me strak in m'n ogen aan kijkt. Ook al kan hij soms best vervelend zijn, hij is de beste vriend die ik me kan wensen.

Reacties (3)

 • Curlyy

  Oehhh
  me likeyyy
  Snel verderrrr<3

  9 jaar geleden
 • YourLittleEl

  aaahn i love the love ;D xxxxx

  9 jaar geleden
 • A7xfoREVer

  verdaaaaah

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen