Foto bij Chapter eighty-one ||16+||

Jake Fraun

Ik probeerde te bevatten wat ik zag, maar ik moest toegeven dat het me niet echt lukte. Harry en Louis? Ja, ik wist wel dat ze close waren, beste vrienden, maar een koppel? Nee, die had ik niet zien aankomen, echtig waar niet. Ik slikte een paar keer en probeerde me terug te herinneren wat ik hier in eerste instantie kwam doen. Mijn gedachten vlogen terug naar Liam die nu waarschijnlijk zot werd van verlangen en ik glimlachte. Ik schudde mijn hoofd om het beeld van Harry die Louis aftrok in het midden van de gang weg te krijgen, maar het was een tevergeefse poging. Dus leidde ik mezelf af met een fles drank waarmee ik Liam nu ging nat maken. Ik voelde een duivelslachje opborrelen en trok mijn lip vals op. Het zag er vast idioot uit, maar voor zover ik wist was niemand nog nuchter in dit huis behalve Charlie en Ayesha. En van die twee wist ik zeker dat ze niet door het huis zouden spoken vannacht. Dat was al een grote opluchting.
Ik liep terug naar Liams kamer, Harry en Louis negerend, en grijnsde toen ik hem ongeduldig op het bed zag zitten. Hij had zijn handen om zijn lid gesloten, zijn ogen waren dicht en hij had mij niet horen binnenkomen. Hij kreunde zachtjes mijn naam terwijl hij zichzelf aftrok en ik moest toegeven dat ik hier aardig opgewonden van werd. Ik fluisterde zachtjes zijn naam, maar Liam was zo druk bezig dat hij me niet eens hoorde. Ik grinnikte en kreeg een plannetje. Ik opende de fles en maakte een uitval met mijn arm naar hem. Een scheut drank vloog door kamer en belandde over Liam. Met een ruk keek hij op en ik werd week van zijn geile blik. Ik slikte even, maar grijnsde toen breed. Liam kreeg ook een brede grijns en kwam langzaam overeind. Hij strompelde naar me toe totdat ik zijn lichaam tegen dat van mij plakte. Hij legde zijn lippen tegen mijn oor en fluisterde: "Wat liet je zo lang weg blijven?"
Ik opende mijn mond al om hem te vertellen over Harry en Louis, maar ik was plots niet zeker of dat wel zo'n goed idee was. Misschien wisten Louis en Harry er morgen niets meer van, ze hadden genoeg op, en dan zou het alleen maar voor gênante momenten zorgen. Dus ik deed mijn mond terug dicht. In plaats van iets te zeggen, bewoog ik de fles boven mijn hoofd en ik voelde de nattigheid zich over mijn haar naar mijn nek, rug en borst verspreidden. Ik rilde even toen ik Liams gezicht zag, maar kreeg het toch nog klaar om te praten.
"Ik ben nat", fluisterde ik, duidelijk doelend op de dubbelzinnigheid van mijn zinnetje. Liam likte over zijn lippen en pakte me bij mijn schouders beet. Hij boog mijn hoofd en begon mijn nek te likken. Ik kreunde zachtjes door de aanraking van zijn zachte warme tong op mijn huid. Liam nam me steviger vast en leidde me terug naar het bed waar hij me neerlegde en over me heen kwam zitten. Hij lekte ondertussen mijn wangen, mijn neus en mijn lippen. Net toen zijn tong over mijn onderlip streelde, beet ik zachtjes en Liam kreunde geschrokken maar ook overweldigd. Dat geluid gaf me een warm gevoel vanbinnen. Ik liet hem verlangen. Die wetenschap was overweldigend, alweer.
Liams tong zakte nu van mijn gezicht naar mijn borstkas waar hij elke centimeter huid schoonlikte. Ik probeerde me in te houden, maar er rolden toch nog enkele kreunen over mijn lippen. Hij had me gek. Hij had me wild. Kortom, hij had me. Ik was van hem. En er was niemand anders ter wereld waar ik liever aan toe wilde behoren.


Mijn hoofd bonsde, alsof iemand er met een hamer tegenaan stond te kloppen. Ik hield mijn handen verschrikt tegen mijn oren. Langzaam opende ik mijn ogen en knipperde een paar keer tot ik scherp zag. Langzaam liet ik mijn blik door de kamer glijden. Kleren, die van Liam of van mij konden zijn, lagen door de kamer verspreid waaronder ook het ondergoed dat we gisteren droegen. Hier en daar zag ik kleine plastic verpakkingetjes, condooms? En natuurlijk, niet te missen, flessen drank. Wacht even, flessen? Meervoud? Had ik gisteren niet maar één fles gehaald, in plaats van meerdere?
Ik liet me kreunend terug in de kussens zakken. Oh geweldig, nu had ik niet alleen een gewone kater, ik had er nog een black out bovenop.
Een zacht gezucht haalde me uit mijn gedachten. Ik draaide mijn hoofd en keek recht naar Liams gesloten oogleden. Zijn lippen weken iets van elkaar en zachte zuchtjes verlieten zijn mond. Het was een erg aandoenlijk beeld, dat gaf ik toe. Ik weerstond de neiging om hem te kussen niet en gaf hem een vlinderkusje op zijn mond. Het liefst van al wilde ik nog een hele tijd hier blijven liggen. Samen met Liam verveelde ik me nooit, geloof me. Maar ik wist dat Charlie waarschijnlijk al een hele tijd wakker was en ik voelde me te verantwoordelijk om hem aan zijn lot over te laten. Dat was wat overdreven aangezien Ayesha voor hem zou zorgen, maar mijn verantwoordelijkheidsgevoel knaagde aan me en ik kroop langzaam uit bed. Ik raapte een verloren shirt van de grond en trok het aan voordat ik naar de woonkamer liep.
"Papa!" gilde Charlie vrolijk en ik kneep mijn ogen tot spleetjes door het effect van het geluid. Charlie sprong in mijn armen en ik zette een stap naar achter om mijn evenwicht terug te vinden.
"Goedemorgen Mister Captain", lachte ik met een hese stem. Ja, ik had nogal last van een ochtendstem, zeker als het een 'lange' nacht geweest was. Charlie drukte een kus op mijn wang en ik kuste glimlachend zijn voorhoofd. Toen zette ik hem terug op de grond en mijn blik kruiste die van Ayesha. Ze zag er een stuk frisser uit dan mij en keek me met een glimlach aan.
"Goedemorgen Jake", zei ze en ik glimlachte naar haar.
"Morgen Ayesha."
"Jake, het spijt me, maar ik moet er echt vandoor. Zou je iets voor me willen doen?" Ze keek me vragend aan en ik knikte terwijl Charlie mijn pink in zijn handje nam.
"Zou je tegen Zayn willen zeggen dat hij naar huis moet bellen, dat is hij gisteren vergeten en laten we het erop houden dat zijn zussen dat niet zo op prijs stellen", zei ze met een glimlach en ik grinnikte.
"Geen probleem, ik zal het hem zeggen", antwoordde ik en ik volgde haar naar de gang. Ze maakte de deur open, zei Charlie en mij gedag en liep naar buiten. Charlie en ik bleven nog even in de deuropening staan om haar uit te zwaaien. Toen ze uit het zicht verdwenen was, sloot ik de deur en Charlie liep terug naar de woonkamer.
"Charlie honger!" hoorde ik hem roepen en ik grinnikte. Hij mocht dan wel zoveel jaar met me verschillen, jongens bleven op gebied van eten altijd hetzelfde.

Sorry dat het weer zo lang duurde... -.-' En ook sorry dat ik die 16+ scene niet hem afgemaakt, maar, kijk, mijn zusje heeft vandaag een hersenschudding gehad op school en ik was eigenlijk nogal van slag dus ik schrijf ook minder goed en dan vind ik het zeker gênant om zo'n stukken te schrijven:$Ik bedoel maar, het is sowieso moeilijk om zo'n stukken te schrijven, al geef ik wel eerlijk toe dat ik het soms ook gewoon leuk vind:$, maar als ik er dan niet echt bij ben met mijn hoofd, dan gaat het niet zo... Ohja, ik sta in de spotlight, thanks to the lovely Safie So, aan de nieuwe abo's, WELCOME :')

Leave a comment, please?(flower)

Reacties (6)

 • ardjan

  zo, het hele verhaal in 2 keer doorgelezen, eigenlijk wilde ik hem in één keer lezen maar vannacht om 2 uur vond ik het toch een beetje te laat worden om nog door te lezen. anyhow, het verhaal is super!

  9 jaar geleden
 • Jamezzz

  suppah-duppah stukje:D

  Hoe is het intussen met je zusje?

  9 jaar geleden
 • Tuena

  Awhh.

  Snel verder x

  9 jaar geleden
 • kryptonarry

  Verl beterschap zusje van Fluweel!

  Ik hartje Jou hartje Blake! <3

  9 jaar geleden
 • FluweelsHun

  Echt heel mooi! En veel sterkte aan je zus!(H)(H)(H)(H)(H)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen