Even voor de duidelijkheid; Yara en Harry hadden dus geen condoom gebruikt @ vorig hoofdstuk (:

"You.. Are you pregnant?"
Er schoot een klein spottend lachje uit mijn mond, die ik eigenlijk niet zo bedoelde. "No, well, I don't think so.. My period used to start today so it isn't even possible" zeg ik, en Harry kijkt toch wel opgelucht.
Ik was inmiddels opgestaan en liep naar de badkamer, die gelijk aan Harry's slaapkamer lag, om mijn tanden te poetsen. Harry komt achter me aangelopen en gaat achter me staan, en slaat zijn armen om mijn middel en kust zachtjes in mijn nek.
"Maybe we failed now, but we can try again if you want" fluistert hij in mijn oor, en ik spuug van verbazing alle tandpasta uit mijn mond.
"You're kidding, right?" vraag ik als ik de tandpasta rond mijn mond heb weggeveegd. Opgelucht glimlach ik als Harry in de lach schiet en met zijn hoofd begint te schudden waardoor zijn krullen vrolijk heen en weer dansen.
Gelukkig maar. Ik bedoel, een kind van Harry zou heel leuk zijn, maar we zijn allebei op het moment pas 19 en dat is natuurlijk nog veel te jong..
"HARREEHHHH, MARC ON THE PHONE" Horen we Niall van beneden schreeuwen, en Harry kijkt met grote ogen op.
"That's my mate, he's trying to get information about Larren's medical data" legt hij uit, en rent vervolgens snel naar beneden.
Ik borstel nog even mijn haren door, en laat ze netjes over mijn schouders vallen. Ondertussen probeer ik mee te luisteren met Harry's telefoongesprek, maar veel kon ik er helaas niet van verstaan.
In mijn spijkershort en veel te grote shirt van Harry loop ik als ik klaar ben met me opfrissen ook maar de trap af. Zonder dat ik het doorhad was Liam ook thuisgekomen samen met Danielle, en Niall was al aan zijn 4e broodje met hagelslag (had ik meegenomen uit Nederland) begonnen.
Ik begroette Liam en Danielle met een knuffel, waarna ze samen weer in de keuken verdwenen. Inmiddels kwam Harry weer vanuit de tuin gelopen waar hij aan het bellen was, en stak zijn vuist blij in de lucht gevolgd door een juigende 'YEAH BABY!', en ik glimlachte breed. Ditmoestiets goeds betekenen, toch?

"That's great! ik trakteer je wel op een Ben & Jerry's en laten we hopen dat we dan eindelijk van haar af zijn!" zegt Milou als we in de auto zitten onderweg naar huis en ik haar net het goede nieuws heb verteld.
Die Marc heeft een kleine rechtszaak op kunnen zetten om Larren aan te klagen vanwege het eisen van het geld terwijl er nooit een baby is geweest. Ook is hij achter haar huisartsnaam gekomen en hopen ze zo verder te komen met de rechtszaak. Als die dokter een beetje meewerkt is het dan dus niet moeilijk meer om te laten zien dat er nooit een kind en dus ook geen miskraam is geweest en dus is Harry bijna bij de overwinning.. Als het goed is mag ze voor zoiets jaren de bak in en zijn we eindelijk van haar af. Ik zuchtte opgelucht.
"Je leven is zo veranderd sinds je wat met een superster hebt.." lacht Milou, en ik knik overdreven. "En hoe!"
Maar ondanks dit alles, ben ik nog steeds blij met mijn krullende prins op het witte paard.Ik kreeg een vraag over waarom ik dit verhaal eigenlijk gedeeltelijk in het Engels schrijf, dat is omdat ik me dan meer kan inleven in Harry zeg maar, omdat hij natuurlijk zelf Engels spreekt.. Als ik verhalen lees over hem en hij spreekt daarin Nederlands kan ik hem me namelijk nooit zo goed bij die persoon voorstellen, maar als het engels is hoor ik zijn stem er nog een beetje bij, dus ik vond dit leuker.. Hoop dat jullie 't begrijpen (:
Ik probeer trouwens meer te schrijven en weer 2/3 stukjes per dag te doen, maar ik heb het onverwachts weer verschrikkelijk druk met school en ik ben heeeel stiekem ook bezig met een nieuwe story opzetten:D
Dus ja... xxxxx

Reacties (12)

 • LStyles212

  snellverdahh <3

  8 jaar geleden
 • MsStylinson

  Super goed geschreven..!(lol)

  En je hebt gelijk, Met engels kan je je meer inleven, doe ik ook in mijn story..


  xx

  8 jaar geleden
 • SidneyBieber

  YEAAAAAH BUDDY

  8 jaar geleden
 • hartje1D

  snel verder!(H)

  8 jaar geleden
 • HarrysCats

  ik heb hetzelfde met de jongens die dan nederlands spreken

  ik bedoel, ze zijn engels, en spreken toch in het echt ook geen nederlands:S
  en als One Direction dus in het verhaal bekend is, zijn ze bekend geworden door de ENGELSE xfactor. Niet de nederlandse..........
  oke, vaag argument.
  iniedergeval, idd, dat ze engels spreken is leuker
  en het maakt duidlijk verschil wie nederlands is, en wie engels is.;)
  KUDO

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here