Foto bij 035.2 Charlie McFly

'Je houdt van hem. Hij van jou en Lux is echt de reden niet dat jullie uit elkaar zijn. Door Lux zijn jullie juist nog closer geworden. Bovendien is die bullshit over dat jullie er geen tijd voor hebben ook echt geen reden.'
BAM. Die zag ik niet aankomen. Ergens heel ver weg leek Jess zelfs wel boos ofzo. Volgens mij heeft ze de rest met Judith mee gestuurd om zo met mij alleen te kunnen praten.
'Ik weet het.' Dat was serieus alles wat ik kon zeggen. Verder durfde ik niets te zeggen en haar aankijken al helemaal niet. Laten we maar zeggen dat het tapijt opeens heeeeeel interessant was.
'Char, ik ben niet boos, maar waarom zeg je het niet gewoon?' Nu klonk ze ook totaal niet boos meer, maar juist bezorgd. Een blik die (toen ik eindelijk het lef om mijn hoofd op te heffen en haar aan te kijken had gevonden) ik terug zag ik haar ogen.
'Hé meis, wat is er toch?' vroeg ze bezorgd.
Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik kan het haar niet vertellen. Dat mocht niet van die kaashoofd van een Jones. Officieel mijn minst favoriete persoon ter wereld.
De afgelopen dagen had Harry goed glorie aan zijn oude reputatie gedaan. "The Flirt" is terug, maar niet als hij bij Lux is.
Alleen wij kunnen zien dat het niet echt is. En met wij bedoel ik voornamelijk Louis, Jess en ik.
Maar toch heeft hij het maar al te gezellig met die meisjes in de clubs. Om eerlijk te zijn ben ik nogal jaloers. Stom toch!? Ik haat die jaloezie echt meer dan wat dan ook. Ik mag helemaal niet jaloers zijn, want alles wat Harry en ik doen is een beetje flikflooien.
Ondertussen was ik in huilen uit gebarsten. Ik huil echt niet vaak, maar toch is het die Jones gelukt. Jess had me meteen in een knuffel getrokken en vertelde me dat ik er maar even niet aan moest denken. Ze wist niet precies waar het over ging en kon dus ook niet zeggen dat het wel goed kwam. Maar alles wat Jess wel zei, was precies wat ik wilde horen, of wat ik moest horen om weer rustig te worden.
Het liefste hoor ik natuurlijk dat ik weer met Harry kan zijn, dat het allemaal niet meer uit maakt en dat ik eindelijk gelukkig mag worden. Maar blijkbaar is het geluk me niet gegund.
Toen ik weer een beetje gekalmeerd was, liet Jess me los. 'Meis, jij en Harry zijn serieus gemaakt voor elkaar. Iedere domme koe kan dat zien, daar waren we een tijd geleden al uit. Maar weet ook dat als twee mensen zo perfect voor elkaar zijn als jij en Harry, alles ooit wel goed gaat komen. Heb geduld, lieverd.'
De woorden van Jess troostte me, ze waren bijna de zelfde als dat ik ooit had gezegd, in twee delen dan. Maar ze nam mijn woorden en dat hielp bij het rustig worden.
'En nu gaan we lekker een film kijken en popcorn naar elkaar gooien!'

Reacties (5)

 • Romyy43

  Ahggg <3

  7 jaar geleden
 • biancadokkum

  AmaZAYN, extraordinHARRY,fabuLOUIS, phenomiNIALL, brilLIAM geschreven(H)
  snel weer verder met dit verhaal(H)
  (flower)

  ze moeten echt weer bijelkaar komen(H)

  7 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Awh! Zo lief!
  Snel verder!

  7 jaar geleden
 • SaarJulia

  ze zijn allemaal zoo lief (uitzondering van Jones..)

  7 jaar geleden
 • Tinaaax257

  sweet!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen