Foto bij 41. Trust Issues

Heey peoples (a)
Ik was de ruzie zelf ook een beetje zat.
Dus nu maar oplossen hahahah, en dan kan de competitie weer verder:)
xxxMuppelke

-Harry Styles-

Ik loop op een drafje door de gangen heen, ik ben al laat en eigenlijk wil ik de groepsactiviteiten niet missen. Als ik de laatste hoek omsla, slaat er iets met enorme impact op me in. In een instinctieve reactie als ik mijn armen eromheen om te verkomen dat het naar achter klapt. Aan de breedte van de middel te voelen is het een kleiner meisje. Haar haren kriebelen me onder m'n kin en ik kijk naar onder. Mijn gezicht belandt in een waas van felrood geverfde haren. Ik pak haar bij haar schouders vast en zet een stap naar achter zodat ik haar gezicht kan zien. Zo gauw als ik het zie vallen mijn armen van haar schouders af alsof ze geelektrokuteerd worden. 'Harry, I'm so sorry, I wasn't paying attention,' piept ze.
'It's okay,' zeg ik, ik had gisteren besloten dat ik vanaf nu weer normaal tegen haar zou doen. Ik was nog steeds kwaad op beide, maar de waarheid is dat ik haar mis. En daar lijden dan ook mijn prestaties onder op de show, door mijn ruzie met Liam is de groep langzaam uit elkaar aan het vallen, en ik heb het idee dat de rest van de jongens zijn kant kiezen, dus dit is puur uit eigenbelang. Tenminste dat is wat ik mezelf vertel. Ik pak haar lokken op en draai ze om mijn vingers, ik zie dat ik haar schok met mijn plotselinge vriendelijkheid. 'What did you do to your hair though?'
'Dyed it, I'm thinking of cutting it of too, do something different,' ze pakt haar haren over en kijkt wat onzeker naar de grond.
'No way!' roep ik 'Don't! I love it like this!'

Dan kijkt Hayley opeens onverwacht fel op met een vuur in haar ogen die me haast achteruit laat deinzen. Toch blijf ik vastberaden zitten, ze heeft namelijk niets om boos over te zijn, zij was degene die loog tegen de ander, niet ik.
'Who the fuck do you think you are? How can you just pretend like nothing happened? Like you haven't ignored me for the past three weeks? Even after...'Ze komt behoorlijk op dreef en aan haar houding te zien is ze nog lang niet klaar met me. Schichtig kijk ik om me heen voordat ik een hand voor haar mond hou en mijn andere arm om haar borstkas vouw om haar zo de eerste de beste kamer in te sleuren. Dan laat ik haar los. 'Not everybody needs to hear that,' zeg ik kalm. 'I don't care,' briest ze ' you had no right to treat me like that!'
Ik laat mijn hoofd beschaamd hangen 'I know,' fluister ik 'I guess it just hurt that you didn't tell me, and maybe I got a little possessive over you, it was like Liam was all over my turf,' bloos ik.
'What?' roept Hayley geschrokken, dan merk ik hoe het overkomt en schudt ik snel mijn hoofd. 'Not like that, you're my best friend en I guess I was afraid that would fade if one of my guyfriends would be your boyfriend. But I can accept it now, I just don't wanna lose you,'
Ik vertrek mijn mond als ik hoor wat er allemaal uitkomt, pfffft ben ik een wijf geworden ofzo? Ik hoop echt dat de jongens er niet achter komen, dan kom ik er namelijk niet meer vanaf. Ik vraag me af hoe het voetballen van liverpool gaat... HARRY! Spreek ik mezelf streng toe, soms lijkt het wel of mijn brein zich afsluit na een bepaalde hoeveelheid gevoeligheid.

-Hayley Stone-

Ik ben een beetje sprakeloos na Harry's lange speech, dit had ik dus totaal niet verwacht. Er gaan zeker vijf minuten voorbij waarin we allebei geen woord zeggen. Het is nu Harry's beurt om oogcontact te vermijden, hij schaamt zich overduidelijk voor wat hij gezegd heeft. Al vind ik het eerlijk gezegd wel lief. Na nog tien minuten trek ik dan toch mijn mond open 'But Harry, neither I nor Liam like eachother like that, we're just friends, Conny made the whole thing up,' zeg ik dan, en eindelijk, na drie weken heb ik de hele zin gezegd en lijkt hij me zelfs een beetje te geloven. 'Yeah, I realised that like over a week ago,' bloost hij 'but I was still angry, I'm so sorry,'
Eigenlijk zou ik nu boos moeten zijn, maar dat ben ik niet, ik ben gewoon veel te blij dat het weer goed is. Ik ren op hem af en vouw mezelf om zijn middel, Eindelijk kan ik mijn longen weer vullen met die heerlijke geur die ik al zo lang niet meer heb geroken en het gat dat hij achter had gelaten, lijkt niet meer op te sporen. Er kruipt een brede glimlach over mijn gezicht.

Reacties (16)

 • Hood

  Ga snel verder please! <3

  9 jaar geleden
 • giante25

  Awwhhhh....Eindelijk hebben ze het weer goedgemaakt(H)

  9 jaar geleden
 • heycatnipp

  Yeeaah 8D

  9 jaar geleden
 • MayCuteAngel

  Ahw, eindelijk is het weer goed tussen ze <3
  Luvv this story <3

  9 jaar geleden
 • SilentTears

  EINDELIJK!!!!!!!!!!!
  YESYESYES!!!

  en nu snel verder!!!

  xx

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen