Volgende ochtend loop ik het schoolplein op en ga op een bankje buiten zitten, vol in de zon. Het is lekker warm voor deze tijd van het jaar. Dus ik geniet er van, voordat de warmte en de zon weer verdwijnt. Mijn telefoon trilt en ik neem hem nieuwsgierig uit mijn zak.
Pussyman:
Ik denk dat mevrouw Stoffelen iets te veel boeken heeft gelezen (:


Ik kijk verwart op en zie mevrouw Stoffelen met een boek in haar handen tegen een glazen deur aan botsen. Ze schuift verward haar nerd bril weer goed op zijn plaats waarna ze haar vettige haar uit haar gezicht strijkt en langs de deur naar binnen, en gaat verder met lezen. Ik lach zachtjes en kijk weer naar mijn mobiel. Hij moet dat dus ook gezien hebben. Snel kijk ik op en kijk het schoolplein rond. Iets wat hopeloos is, rechts staan allemaal kinderen met een mobieltje. Links ook en ook in het midden, jongens én meiden. Het kan dus zo ie zo een van hun zijn, dan zie ik de apentroep naar buiten lopen. Mijn mond vertrekt in een streep, en schud bijna onzichtbaar mijn hoofd. Harry loopt met zijn mobiel, net zoals Niall en Liam. En Louis duwt net Zayn tegen een meisje aan van de eerste klas. Die schichtig snel langs hun loopt. Triest zijn ze ook. Ik kijk weer naar mijn mobieltje en typ iets terug.
Musicbear:
Lol

De bel gaat en verschrikt sta ik snel op waarna ik naar mijn klas toe loop, de meiden hebben me nog zeker niet opgemerkt. En maken zich vast zorgen, vooral omdat ik altijd best vroeg ben. Overhaast storm ik het lokaal in, en voel nog net mijn mobiel trillen. Ik ga zitten op mijn stoel en haal mijn telefoon tevoorschijn. De meiden zijn er nog niet, waarschijnlijk nog naar me op zoek. Ze zouden zo wel komen. Ik open het sms’je en lees vluchtig wat er staat.
Pussyman:
I wanna hear you laugh


Staat er als enige, en op dat moment komt de leraar binnen. Gevolgd door de apentroep, zuchtend stoppen Harry, Niall en Liam hun mobiel weg. En trekt Zayn Louis nog aan zijn bretel waardoor een pets geluid door de ruimte gaat. Zachtjes stop ik mijn mobiel weg, en hoop ik dat ze me niet opmerken. Wat gelukkig lukt, en op dat moment komen ook de meiden binnen. ‘Waar was je nou?’ Roept Perrie iets te luid en komt met een oververhit rood hoofd naast me zitten. Ik lag zachtjes en schud mijn hoofd. ‘Ik was buiten gekkie.’ Lach ik waarna de leraar om aandacht vraagt. Aan Perrie haar gezicht te zien, heeft ze nog veel vragen voor me.

OMFG DIT IS GEWELDIG DIT IS ECHT, GEEN WOORDEN! Op nummer 1... Dat had ik niet durfen dromen. Ik ga paardrijden, kom terug sta op freaking 1 en heb vet veel abo's erbij ! Omg...

Reacties (15)

 • harrystylesO

  Echt precies hetzelfde als de film (bijna dan) als cinderella story met hilary duff. Mr wel heel leuk!

  7 jaar geleden
 • VeerleClifford

  Ik rij ook paard!
  Verder I Love It

  9 jaar geleden
 • 1Dwolf

  omg wat een geweldig verhaal
  en ik doe ook paardrijden.
  ik kijk er altijd de hele week naar uit zo leuk vind ik het en dat doe ik nu al 2 jaar lang:P
  ik geef trouwens elk deeltje van jou een kudo omdat ze allemaal zo leuk zijn(Y)(Y)

  9 jaar geleden
 • HarrysCats

  Omg, mevrouw stoffelen

  Ik heb een scheikunde docent:
  Meneer stoffelen


  AHH ENG

  9 jaar geleden
 • NienkexHarry

  Heey je zit op paardrijden!
  Ikke ook!

  Lekker gereden?
  En snel verder gaan, je verhaal is echt super!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen