Stil maar toch gehaast liep ik door naar boven, hopend dat Cecile niet op zou merken dat ik thuis was. Maar waarschijnlijk was ze niet eens zelf thuis. Snel kroop ik achter mijn computer en wachtte ik geduldig tot hij opgestart was. Ondertussen pakte ik mijn mobiel en stuurde Perrie een sms of we morgen konden shoppen voor kleren voor het bal. Al snel kreeg ik antwoord terug, dat het goed was en dat ze om elf uur op me zat te wachten. Van ons vieren was ik dan ook de enige met een eigen auto. Zodra mijn computer opgestart was, ging ik naar de chat site. Ik kon serieus niet wachten totdat ik Pussyman weer kon spreken.

Pussyman zegt: hi

Musicbear zegt: Hoi, hoest??

Pussyman zegt: Haha goed, mj?

Musicbear zegt: Goed, maar vraagje. Waarom vind je katten zo leuk eigenlijk?

Pussyman zegt: Gewoon, ze zijn schattig en lief en nou ja geweldig gewoon. Waarom vroeg je je dat af?

Musicbear zegt: Gewoon, het staat een beetje zo in je naam. Dus nouja ik vroeg het me gewoon af.


Een beetje verlegen keek ik naar het scherm. Waarom had ik dat ook al weer gevraagd. Hij vond me vast gek nu… zachtjes beet ik op de binnenkant van mijn lip en trommelde ik met mijn nagels op mijn bureau.

Pussyman zegt: Wat schattig, maar waarom nam jij jou naam?

Ik beet harder op mijn lip waardoor een vieze smaak zich in mijn mond vrijliet. Eigenlijk had ik deze vraag kunnen verwachten, maar toch raakte hij me zo hard. Langzaam begon ik aan antwoord terug te typen.

Musicbear zegt: Muziek is een deel van mijn leven, dat is het makkelijke deel aan mjin naam. Maar bear, zo noemde mijn vader me altijd ik was zijn kleine bear. En hij mijn grote bear. Het was een spelletje tussen ons… maar nu is hij dood.

Pussyman zegt: Oh sorry dat wist ik niet, het spijt me…


Natuurlijk speet het hem dat hij het gevraagd had. Dat hij erover begonnen was. Dat speet het iedereen. En dat deed me pijn. Pijn dat hij er niet meer was. En pijn dat mensen met me meevoelden. Maar ze wisten niet hoe het voelde. Tenzij ze iemand zelf hadden verloren. Maar meestal voelden ze dan nog niet de pijn die ik voelde. Een traan verliet mijn ooghoek en snel veegde ik hem weg. Ik ging niet huilen nu. Ik was niet zwak. En met een flauwe glimlach typte ik iets terug naar Pussyman.

I'm back! Haha kunnen we weer de top doen omdat jullie geweldig zijn en ik terugben?? Xx moi

Reacties (11)

 • VeerleClifford

  Pussyman(H)!

  9 jaar geleden
 • Eruditex

  OMG! Ik ben geweldigxD

  9 jaar geleden
 • RecklessGirl

  Je staat op 3 maar jehebt evenveel kudo's als die op 2!!

  9 jaar geleden
 • LStyles212

  snellverdahh <3

  9 jaar geleden
 • Semantiek

  Pammpamm, je staat op numero vijf:)
  Snel verder xx

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen