Foto bij 37

linzy pov

mama kwam mijn kamer binnen en gaf me de test, het was zo'n test waarvan je ook wist hoelang je al zwanger zou zijn. ik besloot het maar gelijk te doen des te sneller wist ik waar ik aan toe was.
ik had de test gedaan en ging naar beneden en plofte (gebroken) in de sofa. mama kwam naast me zitten en zo bleven we 10minuten zitten.
na 10 minuten pakte ik de test,haal diep adem en keek erop
zwanger 2a3 weken:)stond er. ik slikte en barste (in mijn moeders armen) in tranen uit.
mijn vader kwam thuis en zag gelijk dat er iets was.
mijn koffer stond namelijk voor de deur.
na dat ik en mijn moeder een hele dag van alles hadden besloten wist ik gewoon dat ik het kleine wezentje in mijn buik,dat van mij en Liam was, zou houden. dus hadden ik en mama ook direct tickets gekocht naar Londen.
ik moest het tegen Liam zeggen zei ze en zo snel mogelijk.
ik had ook Yeliz en Ilse ingelicht die zouden meegaan.
ik keek naar mama en deed tekens dat ik louis nog moest bellen en smeekte of zei het aan mijn vader wou zeggen. gelukkig deed mijn moeder het. ik snelde de trap op naar mijn kamer en pakte men gsm.
hey louis de test was positief er komt dus een kleintje,ik heb besloten dat ik het kleine wondertje wil houden. ik weet niet wat Liam zal zeggen maar daar kom ik ongetwijfeld morgen achter. ik vertrek vanaaf naar Londen en kom daar om 12uur aan,Yeliz en Ilse zullen mee komen. kom jij ons halen? alleen? en vertel niks aan de andere en zeker niet aan Liam die zien het morgen wel. xxkleintje typte ik en duwde op verzenden. niet veel later kreeg ik een bericht terug.
kan niet veel zeggen ben bij de lads,maar komt in orde ik kom jullie(alleen) halen vanacht,en dan leg je me alles uit. ben er voor je. xxboobear
niet veel later riep mijn vader me,hij zei dat hij het moedig vond,dat hij trots was,en dat hij er altijd voor me zou zijn. ik wist dat hij het meende en dat hij en mijn moeder ook niet boos waren.
om 10uur kwamen Yeliz en Ilse bij me en brachten mijn moederen en vader ons naar het vliegveld. als het half 11 was namen we afscheid en stapte het vliegtuig in. over anderhalf uur zou ik in Londen zijn. 8 uur later zou ik alles aan Liam moeten zeggen,daar was ik bang voor.

Reacties (3)

 • Cliffayne

  vervolg staat erop:)xx

  8 jaar geleden
 • AnkePayne

  please snel vervolg:)

  8 jaar geleden
 • AnkePayne

  Liam moet en zal goe reagere:)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here